Miki poszedł spać. Popoludnie pełne wrażeń. Na spacerze tak pędził, ze nogi nie nadążyły i się wygrzmocil na brzuch, a z niego jak kołyska przyłożył buzią. Juz myślałam, że rozkwaszony nos, ale na szczęście nie. Za to rozcięta warga, otarta broda i skóra pod nosem. Wygląda jakby sobie zrobił powiększenie warg. Na szczęście dużo płaczu nie było. Jak juz posmakował swojej krwi to się oblizywał z zaciekawieniem. Wampirek mały
Ja teściowi zwracałam uwagę. Na szczęście on nie ma FB, nie posiada tez kont a żadnych portalach społecznościowych. Ma swoją stronę, gdzie zagładą raczej ściśłe grono. Nie znaczy to jednak, że to mi nie przeszkadza. Chyba następnym razem zapropnuje, żeby wstawił swoje zdjęcia z posiedzenia na klozecie, albo filmik z pod prysznica z nim w roli głównej.
Kingusia, fajnie, że mieliscie wspólny dzień, nawet jeśli zawalony zajęciami. Super zakupy z olx. Ja tez ostatnio przegladam oferty i jak mnie cos zainteresuje to kupuje. Slicznie buciki.
Gosiak, od jakiegoś czasu teście nie dostają juz żadnych zdjęć, jedynie mogą sobie obejrzeć jak my wstawiamy na publicznym na FB lub pokażemy np na telefonie/tablecie.
Wisienka, wow, jaka organizacja i wymierzenie w czasie. Podziwiam. A tu jeszcze studia dochodzą. Mam nadzieje, ze na wykładach siedząc troszkę odpoczniesz fizycznie.
Mikoto, Mikołaj chyba dopiero zaczął na dobre odkrywać piaskownicy i robienie babek, jak się zaczynał sezon piaskowy to miał centralnie w nosie łopatkę, grabki itp. Wiec puki pozwoli pogoda będziemy się piaszczyć ;-)
Madzia, tule. Nauczycielka trochę nie ładnie się zachowała. Powinna choć przeprosić Cię. Ja dlatego nie lubilam w pracy żadnych wpłat, zbiorek itp. Potem zawsze miałam stracha, ze czegoś nie odchacze, albo kasa nie będzie mi sie zgadzać.
Nie dawaj się depresjom. Wzbij się na wyżyny. Jesteś super kobietą i matką. Jesteś Czerwcówką!
Dziś zamierzam trochę później iść spać. Może dzięki temu później się przebudze