reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia oby wam sie udal weekend !

Asiulka na 19 sierpnia mam ginekologa dopiero :/ imprezKa udana widze :)

Fifi zrobil dzisiak do mnie dwa kroki !!! Do wtorku weekend !! Okresu nie ma dalej .. i tyle u mnie chyba :)

reklama
Witam piątkowo
Dzis było ciepło ale nie duszno, pogoda w sam razy. Jutro już weekend i w poniedziałek do pracy a tak fajnie było na wolnym. Od wczoraj Filip w dobrym humorzem, chyba się cieszył, że mama z nim jest bo dużo się uśmiecha. Mąż ma wolne sobote więc chyba wybędziemy z domu nad wodę jak będzie ciepło. Dziś zrobiłam budyn na mleku z kartona 1,5% i Filip ma parę krostek na brzuszku.

mikoto bardzo ładna jadalnia.

Bona87 straszna tragedia, jutro czeka Was miłe spotkanko

Kingusia91 nie ta praca to inna, zapewne lepsza. Ale Laura robi postępy, za chwilę będzie biegać. Ja też strasznie chciałam aby Filip wstał i zaczął chodzić, ale teraz biega i czasami za nim nie nadążam, teraz wolałabym czasami aby chwilę posiedział a on nie chce. Fajnie, że mąż ma wolny weekend to spędzicie go razem.

emka01 świetny pokoik i mała cudna

gosiak_85 ale słodkie ciuszki, też czasami upatrze coś fajnego to daje bratanicom, bo przecież Filipowi nie założe sukienki, He He

asiulka918 torcik sama robiłaś? Chłopcy zadowoleni

Filip w ciągu dnia spał tylko 1,5godz więc po 19 zasnął. Zaraz lecę na dół jeszcze do bliźniaczek zobaczyć i potem ogarnę kuchnię. Miłego wekendu...

Gdzie reszta czerwcówek.... urlopują???

Wisieńka miałaś odpoczywać a nie robić ogórki! :*
Asiulka super imprezka! Ślicznych masz synów :tak:
Gosiaczku świetne łupy :-Ddla Ciebie zdjęcie Laury kurteczce Zdjęcie0807.jpg
ankaka może nasze maluchy razem zaczną chodzić :-p

Laura od pół godziny śpi. Ja właśnie zjadłam kolacje i teraz poleże czekając na mężusia... pewnie nie doczekam do 23.
Nie wiecie gdzie można kupić jakąś tanią ławe/stolik najlepiej owalny?

To i ja Wam wrzuce kilka zdjęć jak już zaczęłam :-p Laura myje ząbki Zdjęcie0808.jpg
I w odwiedzinach u 10 dni młodszej koleżanki Oliwii Zdjęcie0795.jpgZdjęcie0796.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0807.jpg
    Zdjęcie0807.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie0808.jpg
    Zdjęcie0808.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie0795.jpg
    Zdjęcie0795.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0796.jpg
    Zdjęcie0796.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 45
muszę się pochwalić..

wpadłam dziś do szmateksu po pracy, bo Ł jechał do żłobka, więc miałam chwilę :-D i wydałam 37zł - kupiłam kieckę na ślub, buty NOWE i torebkę NOWĄ :-D po prostu jestem mega szczęśliwa, bo buty z 28zł stargowałam na 15zł. aha w tych 37zł była jeszcze bluza dla starszaka :rofl2:
a jak wróciłam do domu, to Tymcio maszerował po całym pokoju całkiem sam, do momentu jak chciał szybko dotrzeć gdzieś - wtedy padał na kolana i raczkował :rofl2::tak: dumna ja :-)

Kingusia brawo dla Laury, zobaczysz to kwestia dni, oni zawsze prawie łeb w łeb szli :tak: fotki cudne :*

więcej nie nadrobię, bo starszak wrócił do domu po 3 tygodniowej nieobecności.. jak jedno dziecko 9letnie może zrobić tyle hałasu i taki bałagan w 10minut :confused: ale cieszę się, że już jest w domku.. i cieszę się, że za tydzień w piątek jedzie na obóz :-p
za to Tymek oszalał - kocha brata :tak:

jutro organizuję panieński - proszę o kciuki. stresuję się trochę.. :baffled: i boję się.. niedzielnego kaca :-p

KOCHANE SŁONECZNEGO WEEKENDU :*

Kinia
Ogórki zawieszone nie chciało mi się myć słoików i nastawilam zmywarkę z programem wyparzanie. Laurka śliczna ! Naczyniak zniknął pięknie. Mniej widoczny niż Miki.
Magda super, pochwal się zakupami. To znaczy że kiecki już nie potrzebujesz. Udanego wieczoru panienskiego

Witam.się.porannie!

Wczoraj Zosia.poszła bardzo późno spać, szalała z Tatą. J. Właśnie pojechal do.dentysty, Zosia spi, także mam chwilkę zanim.pójdę wstawiać prania.

Kingusia jak noc? Brawa dla Laury! Jeszcze chwila i ruszy sama! Zdjęcia cudne! Laura jesr śliczna! Piękna ma kurteczke :-D

Teri leczo bardzo często :p na bogato jak mówi Skalbka ;-) cebulę, kiełbasę, marchewkę, korzeń pietruszki, liść laurowy, ziele angielskie podsmażam. Dodaje pokrojoną w kostkę cukinie ( 3 średnie) paprykę zielona i czerwona, pomidory, dwa długie liście pora, dwie nacie selera,mnóstwo natki pietruszki i koperku, łyżeczke kucharka
Dusze.do miękkości, doprawiam dwiema łyżkami koncentratu pomidorowego i pieprzem. Zajadamy się przez kolejne 2-3 dni ;-)

Emka pokój.cudny! Jak noc?

Gosiak.jak Tymek? Czy to Rozyczka? Ciuszki cudowne!

Asiulka piękne.zdjęcia!

Wisienka.mam.nadzieje,że noc.ok. I Odespalas :-*

Ankaka. I jak, idziecie? Brawa dla Filipa!

Justa udanego wypoczynku! Jak Filipek? Wysypka zeszła?

Madzia super! To jest promo! ;-) czekam na zdjęcie :-D gratulacje dla Tymka!

Uciekam, marze juz o Kawie. Musze porobić prania, poprasowac i ogarnąć siebie. Miłego weekendu :-*

Mikoto. Chyba idziemy. Uwielbiam przebywac ze znajomymi m bo sa tak pozytywnymi osobami :)

Dzisiaj oczywiscie weekend, a ja wstalam o 6 :/ jak do pracy do ktorej nigdy nie umiem wstac ..

Zaraz tzn o 10 jedziemy do galerii na zakupy haha :D zas sie oblowie :D

Tu macie troche mojej slodkosci. Nie wiem cY juz nie dodalam przypadkiem tego zdjecia :)

Załączniki

• 1406962460840.jpg
    1406962460840.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry