reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzień dobry moje czerwcówki ;-)
Mąż w domu to i dzień milej się zapowiada :tak:Laura buszuje od 6, ja już zdążyłam umyć głowe i ogarnąć podłogi bo ten mój mały odkurzacz zbiera każdy okruszek z podłogi :sorry:
Teraz zastanawiamy się co dzisiaj robić. Na obiad wymyśliliśmy ryż z kurczakiem i warzywami (nasze ulubione danie)a potem może wybierzemy się gdzieś dalej na spacer. Na drugim końcu miasta mamy duży fajny park w którym dawno nie byliśmy to może tam...
Wisieńko
naczyniak na żywo jest jeszcze troche widoczny. Na zdjęciach prawie wcale. Coraz mniej ludzi pyta mnie co jej się stało/gdzie się uderzyła.
Mikoto nie mogę przyzwyczaić się do twojego nowego awatara :-p Do Laury samodzielnego chodzenia jeszcze troche ale robi swoje malutkie postępy :tak: dziękuję za miłe słowa odnośnie Laury i kurteczki ;-)
Ankaka śliczny Filipek :tak:

Kingusia O tak rodzinka w komplecie to dobra rzecz :) Laura i tak pewnie pierwsza pojdzie niz Filip :D

Kurcze ostatnio mialam taki zly okres w zyciu .. wszystko sie walilo, pracy nie mialam, ogólnie jakis kryzys mialam, zero checi do zycia.
Teraz wszystko sie zaczelo ukladac. Nawet zauwazylam, ze chudne :D mam 1000 pomyslow na minute gorzej z czasem na wykonanie :)

Mysle nad ta szkola dalej i mysle czy jakbym nie podrzucila jakiegis pomyslu szefowej w sensie np. Jakies warsztaty dla dzieci czy cos w tym stylu ro by moglo wypalic? Jak myslicie? Caly czas mysle co bym tu mogla jej wymyślić ;)
Nie wiem co jest grane ale uwielbiam taki stan i niech trwa jak najdluzej :)

Ps. Okresu dalej nie ma, jajniki mnie bola.. i jak tu eytlumaczyc m ze chce zrobic 4 test w tym miesiacu :D nie no tak serio to nie wiem co jest grane a znajac mojego pecha to dostane okres akurat jak bede miala wizyte u gin :/

Ostatnia edycja:
Witam
Mikoto odespalam i to jak. Aż mnie głowa z przesłania boli. Od 23 do 9 rano bez przerwy.
Dzieci ubrane i po śniadaniu. Ja ogarnieta z kawą . Szykuje mi się @ bo coraz gorzej się czuje , już mam mdłości i brzuch mnie boli. Niechby już przyszła bo wtedy lepiej od razu się czuje.
Ankaka ślicznosci ! Słodkie Zdjęcie.
Kinga nie widać na zdjęciach wcale. Miłego dnia
Mikoto
Miłego dnia życzę.

P ma nocki więc zero wspólnego weekendu. Kilka godzin po południu jedynie.
Ankaka jak masz twórczą Wene to korzystaj jak najwięcej

Witam sobotnio

Kinia - Laura wyglada CUDNIE !!!! Tymek tez wstal po 6 ale zasnal nam dopiero ok 12 padal juz ale dalismy rade dojechac do domu.

Mikotku - ja tez co chwilke zerkam kto to nowy napisala a to Ty :-p

Tymek dzis znowu poplakiwal w nocy az przed 5 go wzielam do nas bo uspokoic sie nie chcial :-( musze wymacac moze ta 1 sie przebila wreszcie.

Z rana pojechalismy po miesne zakupy, bo po wakacjach w zamrazalce pusto plus zahaczylismy do tzw . polskiego klubu bo wyczytalismy, ze organizuja spotkania dla dzieci do lat 6. Bylo pare maluszkow, ale anstepone spotkanie dopiero we wrzesniu, bo teraz ludzie na urlopach. Ale byla nawet czerwcowa dziewczynka :tak:

Musze dzis pomyslec, jak tu poprzestawiac w naszej sypialni aby to mialo rece i nogi jak stanie lozeczko, ale miejsca malo. Za duzo Emila rzeczy do zdjec, a to zajmuje sporo miejsca :confused2:

Witam weekendowo. Jak juz poloze sie do wyrka to doczytam co u Was. 2h spedzilam przy garach,jestem padnieta i ugotowana..wlasnie skonczylam wszystko mrozic. Odpalilam 4 palniki,4 rozne zupki dla malej,potem studzenie,porcjowanie..oczywiscie znowu pojemnikow mi zabraklo-norma,jakos z czasem wiecej i wiecej tych zup mi wychodzi. W domu sauna mimo pootwieranych okien. Kto by pomyslal,jeszcze z dwa miesiace temu mala byla zupelnie na sloikach-jestem z siebie dumna;)

Wlasnie szlag mnie trafil,rzucilam miesem az maz podskoczyl! chyba z 50zdan do Was napisalam i post sie skasowal! Skasowal..cos znou niechcacy nadusilam,bo taki cudny mam tel..

Witam po urlopie :-). Nie nadrobię , nie ma szans . Wrzuciłam parę fotek na FB i napisałam co nie co .... urlop fajny ale trudny ... Samochód się psuł , znajomy się pochorował ... ale wróciliśmy cali i zdrowi . Dzieciaki bardzo były zadowolone - a to najwazniejsze . Nie wiem co u Was kochane , widzę tylko , że suwaczki cieżarówek zasuwają i niedługo będziemy kibicowac w trakcie porodów :tak:. No i widziałam na FB , że Palin jednak córunię ma w brzuszku :tak::-). A to niespodzianka :tak:. Spotkanie w Bytomiu pewnie było super , fotki świetne Gosiak zrobiłas . Jestem padnięta bo jechaliśmy całą noc a w ciągu dnia nie było czasu na spanko . Więc dziś się już żegnam . Dobranoc .

reklama
Hej
Jestem podlamana bo Nataniel od poniedzialku ma rozwolnienie. Pierwsze dni bylo okropne np. 4 kupy w nocy i po kilka w dzien. Najgorsze, ze nic nie daja tutaj poki dziecko je i pije. Widze poprawe ale nadal jest tak 3 do 4 kup na dobe. Trzymajcie kciuki zeby mu przeszlo bo w piatek wyjezdzamy do Polski i czeka nas ok.11 godzin jazdy.

Do góry