reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri dziekuje,nameczylam sie,bo budzet przed porodem byl juz minimalny,ale cos tam sie udalo tanim kosztem zorganizowac. Meble z Ikei,boczny "zaglowek"przy lozku robilam sama,pudla na szafie tez sama,malowala kolezanka,tata panele polozyl,tapetowalismy wszyscy,firanki najzwyklejsze z Jysku. Jestem z tych oszczednych-zycie kiedys dalo mi po dupie i pewne nawyki pozostaly. Reszta domu szalu nie robi,duzo jeszcze do wykonczenia...tak czekam az w totka wygram;)

Dziewczyny nie mam pojecia kiedy dam rade ogarnac fb,poki co jestem tam mega gapa,nie wiem co do czego,nie moge sie z Wami polapac;)

Zaraz doczytam co tu naskrobalyscie.

reklama
Bona matko! straszna tragedia...mam nadzieje,ze w firmie wszyscy szybko dojda do siebie..atmosfera jest pewnie koszmarna.

Mikoto piekna jadalnia:) weekend rodzinny-super:)

Kingusiu przykro mi,ze z pracy nici-nie wiedza tam co traca! Zycze Tobie,zeby sama sie znalazla-super platna,bezstresowa i wymarzona:)
Gratulacje dla Laury-jak juz ruszy z miejsca tak sama to zobaczysz jak bedzie biegac:)

Kinia - GRATULACJE DLA LAURY - przyzwyczajaja sie do takiego widoku :-p jak Tymek stanal pierwszy raz to chcialam az krzyknac z radosci ale siedzialam cichutko aby go nie wystraszyc . A zdjecie Laury w kurteczce ???

Emka - dolaczam do Terii pokoik cudny !!! najwazniejsze to miec pomysl i troche umiejetnosci. Ja ani tego ani tego nie posiadam, wiec kiedys sie namecze jak nie wiem :-p Tez mialam ten problem na poczatku, ale szybko sie polapiesz ktora to ktora i dzeciatka dopasujesz ;-)

Tymek dostal wysypki - wiec stawiam, ze to po szczepieniu. Nie jest duza ale biegnie od pachwinki po kawalek brzuskza. Nawet mocna nie jest no ale uczulic go nic nie moglo :confused2: i teraz nie wiem co z tym zrobic ...wapno nie pomoze tu , smarowac to czyms ??? goraczki brak.

Emil na poniedzialek i wtorek jedzie na szkolenie wiec sami zostajemy, a mialam nadzieje, ze pojdzie ze mna na wizyte co by Tymka okielznac...

Wylicytowalam ciuszki dla malej wszystko za jakies 30 zl :-D wszystko na 6-9 miesiecy ale jak zobaczylam ten ostatni komplecik to musialm. Bedzie lezalo ale co tam :-p

$_51.jpg$_54.jpg$_57.jpg

Załączniki

• $_51.jpg
    $_51.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 49
  • $_54.jpg
    $_54.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 45
  • $_57.jpg
    $_57.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 45
podejście do posta nr 3 !

już mnie 2 razy dziś wywaliło z neta.
Barti śpi, D pojechał z Wojtkiem na rower ( tak wrócił mój syn z wojaży) :-D, Teściowa z teściem na zakupach, chwila dla siebie.... :tak:

ankaka, zasuwaj do lekarza co z okresem, ja mam mięśniaki i mam mega nieregularny teraz, raz 15 dni raz 40
Kinia, nie ta praca będzie inna, widać twoja na ciebie jeszcze czeka, a Laurka no super, !!!! brawo niedługo zaczniesz ją prosić żeby posiedziała chwile na miejscu jednym :D
Mikotku jadalnia śliczna... mmm ;-) coś jeszcze miałam ci odpisać ale zapomniałam co.....:sorry:
Bona u mnie pracy tydzien temu zginął 27letni chłopak, paleta (ponad tona) chyba na niego spadła.
chciałam wam wysłać troszkę moich chłopców ale od wrzucania zdjęć mnie wywala z neta, może później w osobnym poście,
Barti na roczku chwycił tylko kase i książkę...
ooo i po spaniu Bartka, buziaki :* :sorry:

roczek 054.jpgroczek 016.jpgroczek 017.jpgroczek 027.jpgroczek 032.jpg

Załączniki

• roczek 054.jpg
    roczek 054.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 40
  • roczek 016.jpg
    roczek 016.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
  • roczek 017.jpg
    roczek 017.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 42
  • roczek 027.jpg
    roczek 027.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 45
  • roczek 032.jpg
    roczek 032.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 40
roczek 053.jpgroczek 037.jpgroczek 038.jpgroczek 039.jpgroczek 044.jpg

Załączniki

• roczek 053.jpg
    roczek 053.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 45
  • roczek 037.jpg
    roczek 037.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 43
  • roczek 038.jpg
    roczek 038.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 43
  • roczek 039.jpg
    roczek 039.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 42
  • roczek 044.jpg
    roczek 044.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 47
a tak był urany do kościoła na swoją mszę ;-)
roczek 045.jpgroczek 046.jpgroczek 047.jpg

Załączniki

• roczek 045.jpg
    roczek 045.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 43
  • roczek 046.jpg
    roczek 046.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 40
  • roczek 047.jpg
    roczek 047.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 43
Asiula
śliczne fotki, kawaler cudny i torcik mniam !
Mikoto
to super ze J w domu. Będziecie mieć miły weekend.
Teri
Podobno ile ludzi tyle przepisów na leczo , ja też robię często na 3 sposoby.
Kinia brawo dla Laury
Gosiak
Cudne ciuszki. Wapno nie zaszkodzi. Ciekawe czy to po szczepieniu
Emka
A ja nie widziałam fotek ? są tu czy na Fb ?
Ja wykapalam dzieci. Jak zasna robię ogórki. Potem ogarne chatke i odpoczywam

reklama
Do góry