reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia głową do góry! Wymarzona praca przed Tobą! :-* jak Wam mija dzien?

Wisienka dziękuję :-* im mniej na wierzchu,tym mniej sprzątania :p ja uwielbiam mieć wszystko, co zbędne, pochowane. Trzymam kciuki za spokojny weekend u Was, tak byś mogła odpocząć :-*

Madzia dziękuję :-* co planujesz na weekend? Znów rowerowy maraton?

Bona juz jutro, juz jutro :-D tragedia straszna :-(

Emka co u Was? Spokojnie po szczepieniu?

Zrobiłam leczo, poodkurzalam, zrobilam dwa prania, w miedzyczasie musiałam , dosłownie na siódmym biegu jechać do lekarza po receptę na krople dla J. :-o udało się! Teraz się usypiamy. Potem czeka mnie mycie podlog i prasowanie.

Mikoto a co znowu jest J ? Ja też lubię mieć pochowane Ale jak kiedyś ci pisałam za mało mebli mamy i przestrzeni na nie . Może kiedyś dorobimy się domku.
A ja kończę pomału. Dwóch klientów mi zostało . Potem jeszcze zakupy na weekend po Mile do przedszkola i weekend

Mikoto a co znowu jest J ? Ja też lubię mieć pochowane Ale jak kiedyś ci pisałam za mało mebli mamy i przestrzeni na nie . Może kiedyś dorobimy się domku.
A ja kończę pomału. Dwóch klientów mi zostało . Potem jeszcze zakupy na weekend po Mile do przedszkola i weekend

Tak, będzie wieczorem. Także chce się wyrobić ze wszystkim przed Jego przyjazdem. Wtedy zostanie tylko pranie do zrobienia.

Mikoto na co te krople? Mam nadzieję, że to nic poważnego
W weekend mam panieński a za tydzień wesele-jestem swiadkowa.. i nie mam sukienki :(
Wisienka ja też wypatruje końca dzisiejszego dnia :)
Kingusia widać to nie była praca dla Ciebie :p Swoją drogą i tak miło, że zadzwonili

Madziu do oczu, J. Ma jaskre, także krople są niezbędne. Szukałas po sklepach? Teraz ostatnie rzuty wyprzedażowe, można coś upolować ;-)

Ankaka.jakie plany na weekend?

Mikotku dzień mija ciężko bo Laura marudna. Byłyśmy na małym spacerze. pochmurno ale znów duszno. Fajnie że Jarek będzie na weekend :tak:
Wczoraj przyszła wylicytowana kurtka dla Laury a dzisiaj nam się już przydała :-p
Dziękuje dziewczyny, nie nastawiałam się na tą pracę bo konkurencja była ogromna ;-) może uda się znaleźć coś innego :tak:

Jest dobra wiadomość tego dnia :tak: M. ma "prawie" wolny weekend tzn idzie dopiero w niedziele wieczorem :-) jestem mega zadowolona bo nie spodziewaliśmy się wolnej soboty. Oby nic nam nie zepsuło tego weekendu. Nie pamiętam kiedy się ostatnio chociaż przytulaliśmy bo nigdy nie ma czasu :-(

Mam jeszcze jednego newsa. Laura właśnie przed chwilą wstała sama na środku pokoju i stałą przed chwilą! Pierwszy raz sama! Serce mi stanęło ze strachu i z radości :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
tak piszecie o deszczu u nas susza straszna przydałoby sie troszkę wody dla ochłody duchota straszna :confused2:

Bona jej az mi ciary wyszły taka tragedia :-:)-(
Kingusia szkoda pracy ... brawo dla Laury tylko patrzeć jak zacznie biegac ;-)
emka woow cudnie pokoik urządziłaś aż jestem ciekawa reszty domku bardzo gustownie a Mała jest sliczna :tak:
Mikoto super że na weekend bedzie juz J udanego spotkania z Boniątkami :-pchyba często robisz leczo ?? zdradz przepis ja nie lubię tej potrawy ale może na Twój przepis się skusze :-p
Wisienka również buziaczki i spokojnego weekednu odpocznij :sorry:

Do góry