reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Palin - no co za listonosz, nie dziwie sie ze cisnieni skacze....ehhh ktos wam musial zarysowac bryke ...

Bona - wszystkiego naj dla mezula . Nie lubie tych szczepien, nie dosc ze Maluchy sie namecza to potem my jeszcze sie martwimy tak

Dzika - super zdjecia z basenu...tez mamy niedaleko i zbieram sie i zbieram aby sprawdzic od kiedy moga ze az zaraz to zrobie :p

reklama
Dzień dobry :happy:

Pomimo kiepskiego wczoraj i kiepskawej nocy mam nadzieję na dobry dzionek. O - już słoneczko przemyka się między chmurkami.

Gosiak - no zarysował nam ktoś, najprawdopodobniej za blokiem na parkingu. Remontują tam, jest ciasno - no mogło się zdarzyć każdemu, ale żeby chociaż się przyznał. Arek to oglądał i mówi, ze to musiał być biały samochód, bo resztki lakieru zostały. W jeżdżeniu to nie przeszkadza, ale ładnie nie wygląda, zrobić trzeba...

Madzia - jak zrobię sobie w tym zdjęcie to Ci pokażę. A w tej "na-drzwiowej" było to:-):
DSC02051.jpg

Załączniki

• DSC02051.jpg
    DSC02051.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 48
Cześć Dziewczyny!!!

U nas nocka gorsza od poprzednich - nie wiem już o co chodzi :-(. Było już tak dobrze i znów się cofamy :(. Ledwo żyję, a mam milion spraw do załatwienia. Dzisiaj też jest p. Opiekunka, więc latam jak szalona, żeby jak najwięcej spraw pozałatwiać.

PALIN - mam nadzieję, że dzisiaj nerw Ci odpuścił i jesteś wesolutkim skowronkiem od rana :). Kolejka czadowa i Mikuś cudny!!! :-)

WENUSJANKA - super, że kleik przyjęty!!! Ja też czekam już z niecierpliwością na zielone światło, aby wprowadzać Lence jedzonko.

BONA - chwal się natychmiast nową fruzyrą!!! :-)

JUSTA - współczuję nocek :(

DZIKA - piękne zdjęcia z basenu - sama się właśnie zaczęłam zastanawiać nad wyjściem na basen :-). Problem w tym, że ja niecierpię basenów :cool:

EMKA - dzięki za namiar na kaszkę jaglaną - muszę taką znaleźć i zakupić.

MIKOTKU - dziękuję Ci za miłe słowa, ale niestety to była chwilowa moja metamorfoza :-p, fryzjer i profesjonalny makijaż... na co dzień to jestem zwykłą szarą myszką i z zazdrością oglądałam Wasze zdjęcia kwitnących kobiet ;-) - bez fryzjera i kosmetyczki :tak:. Wyglądasz cudownie:tak: , Bona i Morenka także :-)
:tak:

A co do Opiekunki to już sama nie wiem co robić - zastanawiam się czy nie przyjąć proponowanego układu przez obecną Opiekunkę - czyli opieka co drugi tydzień. Nie wiem tylko jak to się sprawdzi w praktyce, choć Lena ją bardzo lubi a i ja czuję, że Lenka jest z nią bezpieczna.
W poniedziałek ma przyjść nowa dziewczyna na próbę, bardzo młoda, 21 lat. Opiekowała się niedawno 8-miesięcznym chłopcem. Jest na drugim roku studium opiekunki dziecięcej. Nie wiem, mam mieszane uczucia i mętlik w głowie...

Palin - kolejkka super, Tymek tez dostal podobna drewniana ale jeszcze w kartoniku lezy :p

U nas tez slonko wreszcie widac wiec spacer na 100 % jupiiiii az zyc sie chce :p

NAtis - TY szara myszka na co dzien ??? jakos uwiezyc nie moge.....ja to tak...wlosy zwiaze raz dwa, o makijazu nic nie mowie....nigdy nie mialam mozliwosci nauczenia sie i wszystko co potrafie w wkleppac kremik bb i pociagnac rzesy tusze, ale to od WIELKIEGO wyjscioa !!!

Madzia - a kupiłam w EDITIONS ATLAS.

Natis - myślałam, ze humor będę miała lepszy. Niestety, nie dane mi było :-( Ale nie zamierzam się tak po prostu poddać - jeszcze o niego powalczę. Mam najlepszą broń z możliwych - Mikołaja :-D

Lecę go gonić - znów zwiał z maty... :baffled:

Gosiak ja dziś przed 6 zalane całe łóżko miałam :baffled: jak nigdy nie sika, to się zsikał i nie dość, że o takiej kosmicznej porze to jeszcze do łóżka :baffled:
Natis jeśli dobrze się obie z opiekunką czujecie, to może dobrze by było "spiąć pośladki" i dostosować się do jej systemu pracy? Tulę mocno, żeby wszystko się ułożyło :*

Cześć dziewczyny.Chyba wczoraj małą przechwaliłam,że budziła mi się wczoraj w nocy co 4h...bo dzisiaj to jakiś armagedon miałam,padam na pysk:( Budziła się,kręciła,marudziła,kopała co godzine,jak udało mi się uśpić suszarką to za godzine znowu to samo,wtedy już mleko...piła co 2,5h,spała po godzinie...a o 6 gotowa już była do startu,udało mi się przetrzymac do 7 i tak siedzimy świtu...
natis nawet nie chce mysleć co ja pocznę z małą za kilka miesięcy,czy niania czy żłobek...a Ty bidulko juz teraz musiałaś podjąć takie kroki.Mam nadzieję,że obecnej niani coś się odmieni i wróci "na cały etat" do Lenki:)

dzisiaj przyszła pora na dynie z ziemniaczkami i znowu plucie,ale już mniejsze,więc troszkę musiało zasmakowac.Ogólnie coś ja nie ciągnie do poszerzenia diety:(Jedyne co to kaszki i kleiku nie wybrzydza pijąc je z mlekiem,póki co gęstych nie robie,tylko jeszcze pitne.

reklama
Do góry