reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin - no co za listonosz, nie dziwie sie ze cisnieni skacze....ehhh ktos wam musial zarysowac bryke ...

Bona - wszystkiego naj dla mezula . Nie lubie tych szczepien, nie dosc ze Maluchy sie namecza to potem my jeszcze sie martwimy tak

Dzika - super zdjecia z basenu...tez mamy niedaleko i zbieram sie i zbieram aby sprawdzic od kiedy moga ze az zaraz to zrobie :p

reklama
Dzień dobry :happy:

Pomimo kiepskiego wczoraj i kiepskawej nocy mam nadzieję na dobry dzionek. O - już słoneczko przemyka się między chmurkami.

Gosiak - no zarysował nam ktoś, najprawdopodobniej za blokiem na parkingu. Remontują tam, jest ciasno - no mogło się zdarzyć każdemu, ale żeby chociaż się przyznał. Arek to oglądał i mówi, ze to musiał być biały samochód, bo resztki lakieru zostały. W jeżdżeniu to nie przeszkadza, ale ładnie nie wygląda, zrobić trzeba...

Madzia - jak zrobię sobie w tym zdjęcie to Ci pokażę. A w tej "na-drzwiowej" było to:-):
DSC02051.jpg

Załączniki

• DSC02051.jpg
    DSC02051.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 51
Cześć Dziewczyny!!!

U nas nocka gorsza od poprzednich - nie wiem już o co chodzi :-(. Było już tak dobrze i znów się cofamy :(. Ledwo żyję, a mam milion spraw do załatwienia. Dzisiaj też jest p. Opiekunka, więc latam jak szalona, żeby jak najwięcej spraw pozałatwiać.

PALIN - mam nadzieję, że dzisiaj nerw Ci odpuścił i jesteś wesolutkim skowronkiem od rana :). Kolejka czadowa i Mikuś cudny!!! :-)

WENUSJANKA - super, że kleik przyjęty!!! Ja też czekam już z niecierpliwością na zielone światło, aby wprowadzać Lence jedzonko.

BONA - chwal się natychmiast nową fruzyrą!!! :-)

JUSTA - współczuję nocek :(

DZIKA - piękne zdjęcia z basenu - sama się właśnie zaczęłam zastanawiać nad wyjściem na basen :-). Problem w tym, że ja niecierpię basenów :cool:

EMKA - dzięki za namiar na kaszkę jaglaną - muszę taką znaleźć i zakupić.

MIKOTKU - dziękuję Ci za miłe słowa, ale niestety to była chwilowa moja metamorfoza :-p, fryzjer i profesjonalny makijaż... na co dzień to jestem zwykłą szarą myszką i z zazdrością oglądałam Wasze zdjęcia kwitnących kobiet ;-) - bez fryzjera i kosmetyczki :tak:. Wyglądasz cudownie:tak: , Bona i Morenka także :-)
:tak:

A co do Opiekunki to już sama nie wiem co robić - zastanawiam się czy nie przyjąć proponowanego układu przez obecną Opiekunkę - czyli opieka co drugi tydzień. Nie wiem tylko jak to się sprawdzi w praktyce, choć Lena ją bardzo lubi a i ja czuję, że Lenka jest z nią bezpieczna.
W poniedziałek ma przyjść nowa dziewczyna na próbę, bardzo młoda, 21 lat. Opiekowała się niedawno 8-miesięcznym chłopcem. Jest na drugim roku studium opiekunki dziecięcej. Nie wiem, mam mieszane uczucia i mętlik w głowie...

Palin - kolejkka super, Tymek tez dostal podobna drewniana ale jeszcze w kartoniku lezy :p

U nas tez slonko wreszcie widac wiec spacer na 100 % jupiiiii az zyc sie chce :p

NAtis - TY szara myszka na co dzien ??? jakos uwiezyc nie moge.....ja to tak...wlosy zwiaze raz dwa, o makijazu nic nie mowie....nigdy nie mialam mozliwosci nauczenia sie i wszystko co potrafie w wkleppac kremik bb i pociagnac rzesy tusze, ale to od WIELKIEGO wyjscioa !!!

Madzia - a kupiłam w EDITIONS ATLAS.

Natis - myślałam, ze humor będę miała lepszy. Niestety, nie dane mi było :-( Ale nie zamierzam się tak po prostu poddać - jeszcze o niego powalczę. Mam najlepszą broń z możliwych - Mikołaja :-D

Lecę go gonić - znów zwiał z maty... :baffled:

Gosiak ja dziś przed 6 zalane całe łóżko miałam :baffled: jak nigdy nie sika, to się zsikał i nie dość, że o takiej kosmicznej porze to jeszcze do łóżka :baffled:
Natis jeśli dobrze się obie z opiekunką czujecie, to może dobrze by było "spiąć pośladki" i dostosować się do jej systemu pracy? Tulę mocno, żeby wszystko się ułożyło :*

Cześć dziewczyny.Chyba wczoraj małą przechwaliłam,że budziła mi się wczoraj w nocy co 4h...bo dzisiaj to jakiś armagedon miałam,padam na pysk:( Budziła się,kręciła,marudziła,kopała co godzine,jak udało mi się uśpić suszarką to za godzine znowu to samo,wtedy już mleko...piła co 2,5h,spała po godzinie...a o 6 gotowa już była do startu,udało mi się przetrzymac do 7 i tak siedzimy świtu...
natis nawet nie chce mysleć co ja pocznę z małą za kilka miesięcy,czy niania czy żłobek...a Ty bidulko juz teraz musiałaś podjąć takie kroki.Mam nadzieję,że obecnej niani coś się odmieni i wróci "na cały etat" do Lenki:)

dzisiaj przyszła pora na dynie z ziemniaczkami i znowu plucie,ale już mniejsze,więc troszkę musiało zasmakowac.Ogólnie coś ja nie ciągnie do poszerzenia diety:(Jedyne co to kaszki i kleiku nie wybrzydza pijąc je z mlekiem,póki co gęstych nie robie,tylko jeszcze pitne.

reklama
Do góry