reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

WItam,
u nas tak ciemno ze przy lampce siedze a deszcz leje - oberwanie chmury normalnie...

Palin - odkad przestalam karmic minely praktycznie trzy miesiace do pojawienia sie @. Mikolaj niezla gimnastyke ma...juz brzuszki trenuje :D

marta - super, ze masci i naswietlania pomogly !!!! co do marchewki ja podaje gotowana na parze (organiczna) i potem miksuje... sloiczki zaczne dawac jak juz bedzie wiecej jadl niz wypluwal :)

MatkaEwa - moja mama nie wierzyla, ze to moje dzielo... powiedzala, przeciez ty nigdy szydelka nie mialas w reku...dziewczyny mnie zainspirowaly :) ksiazki u mnie tez leza niestety bo nie chce swiatla zapalac jak Tymek spi. Mysle o kupnie jakiegos cuda do czytania, choc uwielbiam papierowe ksiazki...
Pieknie Jas je !

reklama
Witam się i ja ale miałam sen:biggrin2:,

śniło mi się że Dmuchawiec mnie odwiedził tylko szkoda bo bez swoich pszczół, generalnie w śnie chodziło o to ze ja namawiałam Anię żeby przyjechała na nasze spotkanie na śląsku, chyba duzo o tym myślę bo tydzień temu sniło mi się to spotkanie i że Kingusia przyjechała i pokazywała nam wszystkim ze naczyniaczek zniknął Laurze a my wszystkie płakałyśmy ze szczęścia:-D:-D:-D

Mąz zaraz zabiera Ninę do kontroli do okulisty a ja wezmę Ewę na zakupy bo lodówka świeci pustkami

gosia- gratuluję @, faktycznie pózno dostałaś

emka
- niezła historia z tą teściową moja przy niej to jakiś anioł chyba jest:szok:

madzia- och współczuje, mogła bys wychodzić bez telefonu ale to chyba by cię jeszcze bardziej stresowało a co do zdobycia Skrzycznego to alurat wczoraj mówiłam siostrze że musimy się tam z M wybrać, my to nazywamy "szczyrkówką" juz dwa razy próbowaliśmy wejsc na góre ale w połowie zmienialiśmy zdanie bo pogoda była straszna

Palin- Twój mikołaj nieźle wygimnastykowany jest mały akrobata

muszę przerwać, zaraz dokończę
ostatnią stronę

emka u babci był też mój starszak, który opowiadał mi, jak Tymcio płakał, a raczej by nie kłamał. aż tak. poza tym, jak dzwoniliśmy, to było słychać ten straszny płacz:baffled:
a z moją teściową żyję już lepiej, odkąd razem nie mieszkamy i wychowuje dzieci po swojemu :-)

gosiak piękne arcydzieło!
fioletowa gratuluję ząbka :-)
Palin ale akrobata :-)
marta cudne wieści :-)
Dzika Skrzyczne to pierwsza góra po której byłam padnięta a nogi bolą mnie dwa dni po :baffled: A weszliśmy już i na Kasprowy itp, tylko że bez Tymciowego ciążaru :-p

Uciekam z kompa, bo dziś dzień nauczyciela i starszak ma wolne-nie może się wydać, że ja całe dnie na kompie spędzam :-p

Aha kolejna dobra noc za nami :-D I kolejny dzień bez słodyczy :-D

Hejho :)

Gosiak super czapa :D ja się uczę i na razie trochę ćwiczę ;) mam nadzieję, że też nie długo będę mogła się pochwalić swoim dziełem ;)
Palin gratulacje pierwszego zabka :D ale Mikołaj ćwiczenia sobie znalazł :D Karina też tak ostatnio ma :D
Martam super, że wyszliście i już lepiej! kciuki trzymam, żeby juz tak zostało :-D
Gosiak, Fioletowa u nas też tylko na boczki ;), ale od wczoraj Młoda robi kółeczko na boczku :D
Wisieńka super, że chrzciny się udały i pogoda dopisała :)
Robaczku a w którym miesjcu będziesz? Może uda mi się dotrzeć ;)

U nas słoneczko świeci i ziąb jak nie wiem co. na 15 mamy wizyte w przychodni ze względu na ciągłe ulewanie Kariny ;/ i przy okazji zapytam się o "wysypkę" na czółku.
Wczoraj kupiłam w aptece Revalid na wypadanie włosów. Ponoć skuteczny. Przynajmniej tak powiedział Pan w aptece no i komentarze w necie są pozytywne. Zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
Witam się w ten piękny dzień!
hello.gif

Mam tylko chwilkę, także będzie króciutko, przepraszam jeżeli każdej nie odpiszę
Invision-Board-France-120.gif
Bisous04.gif

Piatkowe spotkanie z Moreną i Boną było super! Powtórzę się, bo na fb już pisałam - dziewczyny są super! Piękne i ciepłe Kobietki! A Michaś i Gabrysia prześliczne dzieciaczki, roześmiane! Michaś jest tak spokojnym i pogodnym dzieckiem, a Gabi śmieje się w głos, tyle radości w tej małej istotce. Nasza Zocha podeszła do spotkani a na poważnie, ale i ona się rozbawiła, a wieczorem uraczyła Morenkę, jej siostrę i Gibsię gadaniem na całego. Mam nadzieję, że kolejne potkania będą w jeszcze większym gronie!

Fioletowa gratuluję ząbka!

Palin z Mikiego mały akrobata rośnie!

Martam
super, że jesteście już w domu, a co najważniejsze pobyt przyniósł spodziewane efekty!

Gosia Ty zdolniacho! Czapka wyszła super!

Madzia s
uper, że jest poprawa u Tymka! Nawet nie wiesz jak się cieszę! A co do wyjść - będą kolejne!

Nam weekend minął, tak jak u Palin - wesoło i rodzinnie! Zaprosiliśmy wszystkich gości na chrzest Zosi, wyspacerowaliśmy się, bo pogoda dopisała. Dzisiaj mąż już pojechał
Invision-Board-France-69.gif
Rano podjechał jeszcze do sklepu po świeżą bułeczkę do kawki, nakarmił i wybawił Zosię a tym samym tak ją wymęczył, że usnęła mi zanim zdążyłam przejechać wózkiem całą długość korytarza
shocked.gif
Ja w tym czasie zrobiłam pranie, umyłam okno w sypialni, ułożyłam w szafie, umyłam i podlałam kwiatki, poodkurzałam i pomyłam podłogi. Teraz Zosia zjadła i wybieramy się na spacer.

Kochane, przepraszam, że tak skrótowo. Życzę miłego dnia!

reklama
Do góry