emka01
Szczęśliwa mama:)
madzia a z teściową masz dobry kontakt?Lubicie się? Przepraszam,ze tak podpytuje,ale moja znajoma miała przeboje z teściową-jak tylko pilnowała dziecka to po pół h był tel,że mała ryczy aż się zanosi,znajoma biegiem do domu a tam cisza,dziecko albo spało,albo się bawiło...oczywiście zaraz tesciowa mówiła:jej dopiero co się wyciszyła i usnęła...Prawda wyszła na jaw kilka tyg później,owa znajoma zaufała swojej intuicji,niby wyszła,ale zaraz wróciła i stała pod drzwiami...przez kilkadziesiąt minut słuchała śmiechu swojego dziecka a w tym samym czasie dostała tel od teściowej,ze mała ma spazmy...Wniosek wysunęła jeden,że teściowa chce przed całą rodziną wypaść na idealna pomagającą babcię a tak na prawdę w dupie miała wnuczke,czekała tylko,zeby naściemniac i pójść do domu na wenezuelskie seriale
Madzia z moją małą jeszcze nikt nie zostawał,tzn.tylko ja albo mój mąż z nią jesteśmy,sama jestem ciekawa czy by płakała gdybyśmy ją gdzieś zostawili na dłużej...
Madzia z moją małą jeszcze nikt nie zostawał,tzn.tylko ja albo mój mąż z nią jesteśmy,sama jestem ciekawa czy by płakała gdybyśmy ją gdzieś zostawili na dłużej...