reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Wisieńko gosiaku trzaskam czym się da i nic :dry: śpi dziad jak zabity... włączyłam pralkę ale też się nie obudził. Jak wstanie to niech sobie biegnie po coś do jedzenia bo specjalnie nic nie kupiłam :-p
Na dodatek rozpadało się i ze spacerku nici...

Moja niunia dzisiaj taka przylepa że szok...

A co do pytań o karmienie to u mnie to samo ale ja leje na to.

Gosiak mnie też cały czas o karmienie piersią pytają :baffled: a jak mówię, że nie to najpierw jest grymas na twarzy a później pytanie a dlaczego?? :eek::confused2: Już tak jest, że matki karmiące MM i po CC są gorsze..... Rajtuzki H&M ma fajne :-p

Kingusia dawaj dawaj! Odkurzacz może?

Feliks wstał wsadziłam w huśtawkę, żeby skończyć paczkę zaklejać i zrobić mleko i co??? Uspał się...a mleko czeka :dry:

Sara- to zajrze do h&m bo na ebay sa owszem ale wszystkie bez stopek, a mi o nie glownie chodzi. Co ja bym dala aby mi Tymek tak zasnal! ostatnio tylko na rekach by chcial byc noszony i nie wiem jak to zmienic. Odloze go i jest histeria

Kingusia - niedobra pralka!

No nareszcie zasnął. Najpierw go wzięło na kupkanie (4 pampersy pełne - gdzie on to wszystko chował?), potem zgłodniał (chyba nadrabia za wczorajsze popołudnie i wieczór), dwa razy mi go coś rozbudziło (raz telefon, raz "ulotki"-> wrr). Wreszcie padł. Ale kawa to prawie mrożona :-(
Kingusia
- a właśnie chciałam Ci napisać, żebyś wody użyła do budzenia. Ale nie w takiej formie :sorry2:

Muszę jeszcze pranie rozwiesić (ciekawe jak się wyprało, bo mikrofalówka mi 3 razy dziś korki wysadziła i pralkę zatrzymywała).

HA! Podgrzewacz przyszedł! Nareszcie :-D

Poprawka - już nie śpi :wściekła/y::-(

Ostatnia edycja:
Palin pokarz jaki ten podgrzewacz

Kingusia o siet! Mam nadzieję, ze bez szkód??

Feliks nadal śpi.... Dobrze, że jest przed południem bo ciekawe co by w nocy robił :confused:
Starszy kaszlący Pokemon wrócił ze szkoły....

Sa_raa - wzięłam taki Podgrzewacz BabyOno 219 (tylko mniej kosztował).

Mam nadzieję, że będzie działał dobrze (a nie tak jak nawilżacz).

:angry:Mały się naspał i woła towarzystwa, a mnie cycki rozsadza bo nie mam kiedy ściągnąć. Nie ma jak miły początek tygodnia :wściekła/y:

reklama
Sara strat nie ma. Dziad pogrzebał coś pod zlewem i już jest ok. Ale to jest nic... on poszedł z powrotem spać! :wściekła/y:
A Ty ciesz się że Feliks śpi ;-) moja Laura od 6 spała 2x po 5 minut :dry:

Do góry