reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

A mi maz podgrzewacz odlaczyl :wściekła/y: bo prad idzie i dla niego termosik tylko :wściekła/y: to jak wojna z wiatrakami.....ja jedno on drugie....

Czekam na polozna oby przyszla za pare minut abysmy spokojnie do przychodni dotarli. Dobrze, ze blisko mamy:tak:

reklama
Palin - BabyOno nie zła firma - oby był OK

Kingusia - całe szczęście! Wyciągnij odkurzacz mówię Ci ;-)

Gosiak - podgrzewacz bierze tyle prądu co nic - nie odczułam go jeszcze w rachunku nigdy. Ja mam taki charakter, że podłączałabym go spowrotem do skutku :rofl2:

Nadal śpi. Mleko już wylałam....

Sara nie bardzo mam co odkurzać bo nie mamy dywanów :-p
On chyba ma zamiar przespać cały dzień :no:

gosiaku Sara dobrze pisze, podgrzewacz nie ciągnie dużo prądu. My np mamy u Laury w pokoju lampkę z taką słabą żarówką i całe noce się świeci. W rachunkach żadnej różnicy nie ma.

Laura zasnęła 5 minut temu i już się kręci... :baffled:

WENUSJANKA to nasze małe z tego samego dnia:) Sliczna córeczka:) DZIEWCZYNY przez paskudną pogodę moje dziecie zapadło w sen zimowy jak nigdy:( Jak tak cały dzien będzie kimac z przerwami na jedzenie to czeka mnie rewelacyjna noc,choc i tak budzi się na 3 lub 4 karmienia:(((

Wenusjanka - Izunia jest przeurocza :happy2: Dobrze, że znów jesteś z nami.

No znów zasnął, uff. Można obiad zjeść i przegrzebać mu garderobę, bo znów się nie mieści w to co na półkach. Trzeba wyciągnąć 68 na dobre, a 62 schować do pudeł (co niektóre tylko jeszcze dobre, ale to pojedyncze egzemplarze).

PALIN ja już od 2 tyg na raty segreguje ciuchy...aż żal...niektórych nawet nie założyła,do tego masa cienkich letnich sukienek na większe rozmiary,które byłyby jej dobre ale dopiero pózniejszą jesienią ,zimą:((( U mnie na razie większość bodziaków i spiochów pasuje na 62,ale to już niedługo pewnie;) Dostałam tyle ciuchów od znajomych,jedne do oddania,inne sobie zostawiam-teraz bedzie zabawa ,żeby je porozdzielać,ale robiłam fotki,wiec mam nadzieje,że szybko pójdzie;)

Sara - tak tez robie, bo latweij mi zTymkiem na rekach wziasc gotowa butelke i tylko mleka dosypac a nie gibac sie odkrecajac termos :tak:a nie przetlumaczysz mezczyznie :-p

CO do odkurzania to ja chyba powinnam czesciej :D wykladziny wszedzie, ze wzgledu na psa (biedny na panelach sie slizgal) a wiadomo jak to z kudlacza siersc leci . Jak tymek zacznie raczkowac t bede chyba codziennie latac

Wenusjanka - witaj spowrotem. Gratulacje pieknej coreczki, mam nadzieje, ze juz z nami bedziesz na biezaco :tak:

Palin - juz 68 :szok: tez niedlugo przepiore raz jeszcze te wieksze ale mysle, ze tak pod koniec miesiaca.

My po szczepieniu juz...maly byl tak zmeczony ze zasnal po drodze wiec jak go obudzilam to nie byl zachwycony. Na szczescie po szczepieniach szybko sie uspokoil tylko teraz biedny moj., Oczka sie zamykaja a kwili i nie chce w lozeczku. moze na rekach zasnie

Emka - mi tez zal bo niektorych rzeczy nie ubral.. np sliczne ogrodniczki(krotkie) teraz bylby idealne a pogoda juz nie taka...chyba go ubiore i chociaz zdjecie pstrykne :-p

Ostatnia edycja:
Emka - ja już od jakiegoś czasu co i rusz musiałam sięgać po 68, bo nie było w co go ubrać - albo za cienkie bo chłody, albo za grube bo upalnie a jak już były grubością odpowiednie to się okazuje, że ledwo ledwo. Też mam i takie, których wcale nie ubrał (aż żałuję, bo podobały mi się). Wybiorę kilka do pamiątkowej skrzynki Mikołaja, a resztę sprzedam.

Gosiak - ostatnio jak mierzyłam w domu Mikołaja (tydzień temu), to miał 65 cm. Niby rękawki (nogawki) dobre, ale pod szyją rozgołocony, albo śpiochy w kroku nie dopinają się. Rośnie mi Maluszek :-D Jak tylko zaczął wchodzić w 62 to przygotowałam 68, żeby leżało i czekało. Już nawet 74 poprałam i poprasowałam (będą leżały w szafce i czekały).

No i garderoba musi poczekać do następnej drzemki - Klonik wstał. Coś dziś nie może załapać snu (a tak fajnie ostatnio przesypiał godziny). Ale obiad zjedzony - to już coś :-p

reklama
Palindromea no jakbym czytała o Feliksie i jego garderobie. 74 i 80 w szufladzie już w gotowości. 62 dawno na Allegro ;-)

Gosiak mo i dobrze!

Emka moje dziecko tez tak śpi dzisiaj aż się nocy zaczynam bać :baffled:

Wenusjanka śliczna Izunia. Witaj spowrotem :yes:

Siedze w kolejce do gin. Dobrze, że ma mały poślizg. Ostatnio ok. 2 godzinny był :dry:

Do góry