reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak- bluzę juz odesłałam:-D Szkoda. Ciekawe czy by mi Ewa R. udziergała ocieplaczki na "nóżki" i żabkową czapulinkę dla męża? Jak myślicie?

reklama
Mysle, ze nie byloby z tym problemu...pytanie tylko czy Ty dalabys rade udziwgnac tak slodki ciezar i jeszcze Pszczolki w wozeczku na spacer...tylko gdzie miejsce dla Halszki (uwielbiam to zdrobnienie)???tatus na pleckach a Helenka z przodu ???

Dmuchawiec - teraz Pszczółki małe, ale ciekawe jak on się będzie odnajdywał w babińcu ;-) "Błogosławiony między niewiastami" :-)

Mikołaj po kąpieli i jedzeniu zasnął o 19.30. Właśnie wstał :baffled:

Natali zasnela to mam chwilke:)
Jeżeli chodzi o kochanego męża...cóż... u nas jest tak , że przy Natalce robię wszystko ja od ubieranie,przewijanie, kąpanie (mąż ostatnio zaczął ją trzymać bo mi wysiadał już kręgosłup)itd. W nocy to czasami nie mogę go dobudzić zeby mu powiedzieć ze między nami jest dziecko i zeby uważał. Ale ja już przestałam prosić zeby ją ponosił albo przebrał, bo powiem ze strasznie na początku się z nim kłuciłam teraz już nic nie mówie i czasami sam z siebie pobuja ją w wózeczku, poprostu zaczął chyba dostrzegać ze jestem zmęczona:)
Dmuchawcu właśnie mnie też to zastanawiało jak twój mąż odnajduje się miedzy samymi kobietkami (bidulek) :rofl2:

Sara - dziekuje....zaraz wstawie i wyprobuje. Nie zdarzylam przed poprzednim karmieniem , a mialam ostatnia czysta butelek :-p

Mecz obejrzany...wiadomo bylo jak sie skonczy...

Dmuchawcu - mysle, ze teraz mezowi jeszcze latwo ale jak dziewczyny beda nastolatkami HO HO HO :D

Spokojnej nocki :)

Witam się porannie!

Z góry przeprjszam, ze bedzie tylko o nas, ale mamy ciężki czas :-( od wczoraj Zonia jest na mm. Byłyśmy u naszego pediatry, bo nic sie nie polepszało, wręcz przeciwnie - cały dzień był krzyk, płacź,zero spania. Kupy częste, strzeliste, a ja nic nowego nimd jadlam :-( lekarz, ktory do tej pory próbował wszystkiego, by Zosia była na piersi, zalecil do wtorku Enfamil 0lac. Ja mam sciagac i wylewac:-( Natis bardzo dobrze wiem i rozumiem co czułas itczujesz :-( trzymajcie kciuki, żebytZosi pomogło, i. Zebym ja jakos dała radę, bo serce mi pęka, ze nie moge dać jej piersi:-( prosze

Ostatnia edycja:
mikotku- przykro mi, mam nadzieje że mm Zosi się polepszy

A ja szykuję drużynę na wesele, popakowałam nasze torby i czekam aż się obudzą, najbardziej się boje że Ewa będzie haftowała w aucie i żeby M. garnitur ocalał.......

Skalbka- i jak tam kupa była?

reklama
Mikoto wszystko się ułoży, dacie radę. Najważniejsze żeby Zosi pomogło a wtedy obie będziecie szczęśliwe :tak:

Mnie dzisiaj od rana strasznie żołądek boli :dry: nic dziwnego nie jadłam więc nie wiem skąd te sensacje :dry:

Do góry