reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dopiero mam wolną chwilkę.. bo mały zasnął na brzuszku
My już po spacerku 3h i zaraz idę przygotować do obiadu - dzisiaj śledzie w śmietanie - a później tylko wstawie ziemniaczki i gotowe. Jutro jedziemy do wujostwa na wykopki, ja będę przygotowywała z małym do obiadu a reszta będzie zbierać ziemniaczki na polu. Bardzo lubię zbierać ale w tym roku mnie to ominie. Dlatego jutro raczej nie będzie mnie cały dzionek.

gosiak_85 ja już też przygotowywałam mleko jedną ręką nie raz ale przydałaby si ę wtedy trzecia ręka aby podnosić smoczek, który mały ze złości wypluwa

mikoto oby Zośce minęły te wszystkie dolegliwości jak najprędzej

sa_raa ja za Twoją radą też mam włączone 24h podgrzewacz i jestem zadowolona

reklama
Sa_raa - no własnie kurier. Miałam wcześniej zamówić, ale zanim się ogarnęłam i siadłam do kompa, zanim wybrałam (przejrzałam opinie i ceny) to zeszło mi do późna. No i teraz czekam z nadzieją, że jednak dziś dotrze.

Sara - wlasnie musze sprobowac na noc z podgrzewaczem. Choc wczesniej za dnia, aby ustawic odp temp , bo sa tu trzy poziomu a mam z Canpola. To wtedy w sypialni tylko myk mleczko z pojemniczka druga butla w podgrzewacz i bedzie raz dwa :tak:

Anula - to samo powiedzialam dzis mojemu. Ze wyjde na caly dzien i zobaczymy czy on zmeczony nie bedzie. Im sie chyba wydaje, ze dziecko spi caly czas i budzi sie tylko na jedzenie(przynajmniej mojemu chyba ). Przed urlopem sam wstawal i bral Tymka do odbicia, a teraz jak slysze w nocy: Mam mu dac jesc?? to mowie NIE (bez łaski)
Chcialabym uslysze Ja wstane Ty sonie pospij ...marzenia chyba.
Dzis po piffku nocka znowu moja...

Justa
- oo tak podpisuje sie pod tym wlasnie ta trzecia reka :D

taki nasz los kobiet !!! :rofl2:

Przyszlo mi welniane wdzianko Tymka do chusty jest rewelacyjne. Jak bedziemy sie w nie ubierac zrobie zdjecie :D

A to moi Panowie - wszyscy TRZEJ:

IMG_9850.jpgIMG_9861.jpg

Załączniki

• IMG_9850.jpg
    IMG_9850.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_9861.jpg
    IMG_9861.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Przed urlopem sam wstawal i bral Tymka do odbicia, a teraz jak slysze w nocy: Mam mu dac jesc?? to mowie NIE (bez łaski)
Chcialabym uslysze Ja wstane Ty sonie pospij ...marzenia chyba.

Gosiak - cieżko takie cuś usłyszeć od faceta. Ja bym zamiast "nie" powiedziała "a masz co do tego jakieś wątpliwości?". Może zrozumie i więcej nie zapyta, tylko po prostu wstanie.:-p

Ojjj Palin no chyba wyprobuje w ten sposob...zobaczymy jaka bedzie reakcja :-p ja jak go widze tak spicego i majacego nas w powarzaniu jestem zla i tyle ...ale masz racje trzeba go inaczej podejsc :D

He he he - czekam na relację z reakcji :-D

No i już wiem, że podgrzewacz dotrze w poniedziałek. To "natychmiast" od sprzedającego trwało od wczoraj do dziś 13.30. Wątpię, ze zastrzegł dostawę w sobotę, więc jeszcze przez weekend będziemy podgrzewać się w garnku. :dry:

Czesc my po spacerku i zakupach.
Jak Was czytam to dochodze do wniosku, ze mój mąż do najgorszych nie należy.
Rano wstaje do pracy i zawsze śniadanie mam gotowe. Często i do piekarni rano iść musi jak nie kupię pieczywa:-p i nie narzeka. Jak czegos nie zdąrzę zrobić w domu, to po powrocie z dzialki zabiera sie za to choć wcale go nie proszę- np pranie rozwiesi, umyje dziewczynki itp.
Jedzenie zawsze mu smakuje.
Wkurza mnie za to jak mi złotych rad udziela :sorry2: Rady dotyczą organizacji czasu przykładowo. Nie wie o czym gada, a się wymądrza:sorry2:

Gosiak - fajnych facetów masz:tak:Zwłaszcza ten mały facecik mi sie podoba:-)

dmuchawiec: mąż złoty. na rękach powinnaś go nosić.:-p albo w chuście raczej.:-D:-D:-D:-D

Jestem padnięta, po 3 godzinnym łażeniu z Adasiem po mieście, łaziłam następne 2 w poszukiwaniu kurtki dla Mikołaja. Powiem Wam, że kiedys zakupy z nim to pestka, teraz: chłop ma swój gust i latamy po mieście jak dziki w poszukiwaniu ciucha, który:
- będzie się podobał jemu,
- będzie się podobał mnie,
- będzie niedrogi.
A to nie jest proste. :no: W każdym bądź razie udało nam się. I całe szczęście, bo dziecię jedzie w poniedziałek na wycieczkę do stolycy i nie może wyglądać jak pół .... zza krzaka.;-)

Moja najmłodsza latorśl się obudziła. A spala dziś jak mops. Idę, bo się za nim stęskniłam.:tak:

reklama
Do góry