reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin - dzwoniłam żeby odblokowac konto, ale nie mam ustalonego jakiegoś telekodu, wiec czekam na telefon zwrotny (do 22 tego samego dnia oddzwaniają :D), a jak poproszą o nr dowodu ?? - mój dowód też ma Luka bo jak załatwiał chrzest to go miał ze sobą i zapomniał oddać musze do niego zadzwonic żeby mi podał przez tel i gdzieś zapisac - wszystkie inne nr pamiętam, ale dowodu niestety nie ... chyba muszę się nauczyc

reklama
Anula, no to się nieźle załatwiłaś. Ja to zawsze w swoim portfelu noszę na kartce spisane swoje i Ara nr dowodu PESEL i NIP (nieraz się przydało).

Dziewczyny, wczoraj o 22 na allegro kupiłam podgrzewacz do butelek. Mają wypisane "Sprzedający wysyła towar natychmiast.
Czas dostawy przez przewoźnika to 1 dzień" - myślicie, że jest szansa, że dziś przyjdzie, czy nastawiać się na poniedziałek?

Kochane pytankoTymek uzywa smoka NUK lateksowy, a jeszcze przed porodem kupilam mu TT silikoowe (2 rozmairy - promocja byla). No i mam te wieksze. Nie zaszkodze dziecku jesli mu je wyparze i je zalapie, ze bedzie mial dwa rozne??? Czy lepiej nie robic takich rzeczy? chyba, ze nie bedzie chcial to problem z glowy

Palin - szansa jest, ale ja nastawilabym sie na poniedzialek, a moze jutro??? :) dostalam od bratowej tez podgrzewacz ale jeszcze nie wyprobowalam. Jakos przywyklam do termosu :) ale na mamine mleczko na pewno lepszy bedzie :)

anula a ja bym się nie kłóciła tylko powiedziała mimochodem, ach tak ale inni mezowie wstają do dzieci w nocy żeby żona się wyspała a rano biegną do sklepu po ciepłe bułeczki i przynoszą śniadanie do łózka. Moja kolezanka tak ma .Dziecko na mm i mąz karmi w nocy, chociaz na 8 chodzi do pracy,rano biegnie po pieczywo i przynosi jej sniadanko do łózka bo mały śpi do 9! Niektórzy to się umieją w zyciu urzadzić
dmuchawcu a ja myślałąm, ze to moja Mila tylko krótkodystansowiec bo sąsiadka mi powiedziała z wyższością, ze jej córka od 1,5 roku nie uzywała wózka i wszedzie grzecznie za raczkę

Betty
, witaj, ładnie Oliwka rośnie
Król się obudził i chwilowo bawi się na macie. Chyba zaraz ją rozniesie idę na odsiecz.
Miłego dzionka może uda mi się wieczorkiem wpaśc

Gosiak - no właśnie jutro sobota, więc pewnie jeśli nie dziś to dopiero w poniedziałek. Na razie mam od LOVI podgrzewacz żelowy (na wyjścia dobry). Ale w domu średnio się sprawdza.

Gosiak podgrzewacz bardzo ułatwia nic nie mieszasz i zawsze masz gotową wodę u mnie od 2 miesięcy działa 24h ;-)

Palin jeśli dobry sprzedawca powinien być dzisiaj :yes: a to poczta czy kurier?

co do męża - on wstaje w nocy do odbicia Karola, przewija go w nocy jak jest potrzeba, wieczorami kąpie, więc pod tym względem nie narzekam, tylko chodzi o to że wymaga chyba, żebym z Lolem w jednej ręce drugą sprzątała - tak się nie da, ale ja mu zrobię chrzest bojowy ... odciągnę któregoś dnia mleko i sobie wyjdę na 4 godziny, zostawie go z obojgiem terrorystów, ciekawe co wtedy powie ...

reklama
anula: heh! słodka zemsta! :-):-):-):-)

Ja po 3 godzinnym spacerze załatwiającym różne sprawy. Jakoś rzadko mam okazję na spacer dla spaceru. Zawsze sklep, ZUS, szkoła lub inne instytucje po drodze odwiedzę... :no:

Do góry