reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Wody jej odeszły juz wczoraj, a może rozwarcie nie postepowało i dlatego musieli ciąć.Wreszcie się bidulka doczekała Ciekawa jestem czemu CC?
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Aaaaaaaaaaaaaa:-)
Dobra, laski. Chyba limit na dziś wyczerpany?
Ja spadam sie szykować bo dziś mąz na działkę nei jedzie- robimy dzień odpoczynku i idziemy do znajomych.
Buziaki!
Zdublowałam posta- sorki, niechcący- z rozpędu
Już to poprawiam.
Dobra, laski. Chyba limit na dziś wyczerpany?
Ja spadam sie szykować bo dziś mąz na działkę nei jedzie- robimy dzień odpoczynku i idziemy do znajomych.
Buziaki!
Zdublowałam posta- sorki, niechcący- z rozpędu
Ostatnia edycja:
KARI super, najwazniejsze, ze juz po. Ale az dziwne ze nie wiedzieli jak Maly ulozony....nie wymacali?? no nic najwazniejsze, ze juz sa razem.
Dzieki dziewczyny za informowanie, nie mam zadnej z Was na fb, wiec super, ze piszecie
Dmuchawcu - milego popoludnia
Palin - maz zostaje na dluzej??
Zjadlam resztke frytek i cos zgaga mnie dopadla. Cala ciaze NIC a ostatni dni co nie zjem
Dzieki dziewczyny za informowanie, nie mam zadnej z Was na fb, wiec super, ze piszecie
Dmuchawcu - milego popoludnia
Palin - maz zostaje na dluzej??
Zjadlam resztke frytek i cos zgaga mnie dopadla. Cala ciaze NIC a ostatni dni co nie zjem
_Marys_
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-)
ja właśnie wsuwam sobie turkaweczki kupiłam na poprawę humorku bo znowu w nocy co godzinę miałam pobudkę na zmianę pozycji
Gratuluję dzisiejszym dziewczynom na porodówkach :-)
Gosiak smaka zrobiłaś mi na fryty a ziemniaków brak
ja właśnie wsuwam sobie turkaweczki kupiłam na poprawę humorku bo znowu w nocy co godzinę miałam pobudkę na zmianę pozycji
Gratuluję dzisiejszym dziewczynom na porodówkach :-)
Gosiak smaka zrobiłaś mi na fryty a ziemniaków brak
_Marys_
Fanka BB :)
Gosiak to jest chwila moment jak się robi :-) obrać z 5 ziemniaczków, pokroić, wrzucić na patelnie i gotowe polecam, bo domowe są najlepsze :-)
reklama
jeszczę myślę o której to jutro tam iść bo od 9 mają liczniki u nas spisywać za gaz a lekarz mi kazał byc rano ale ja sama jestem w domu bo mój mąż jak zwykle w pracy i wolnego mu nie da chyba ze urodzę to inna rzecz by była oki ja mykam później się odezwie
a weź spisz i przyklej kartkę na drzwiach ;-)
ale się wkurzyłam... mąż pojechał po wypis do szpitala, oczywiście dały mu, ale bez zaświadczenia do roboty...
i jutro muszę jechac sama, po co się pytały jak wychodziłam czy wystawić skoro nei wystawiły
wrrrr