reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Aaaaaaaaaaaaaa:-)

Dobra, laski. Chyba limit na dziś wyczerpany?
wink2.gif
laugh.gif

Ja spadam sie szykować bo dziś mąz na działkę nei jedzie- robimy dzień odpoczynku i idziemy do znajomych.
yes2.gif

Buziaki!

Zdublowałam posta- sorki, niechcący- z rozpędu
embarrassed.gif
Już to poprawiam.

Ostatnia edycja:
KARI super, najwazniejsze, ze juz po. Ale az dziwne ze nie wiedzieli jak Maly ulozony....nie wymacali?? no nic najwazniejsze, ze juz sa razem.
Dzieki dziewczyny za informowanie, nie mam zadnej z Was na fb, wiec super, ze piszecie :tak:
Dmuchawcu - milego popoludnia
Palin - maz zostaje na dluzej??

Zjadlam resztke frytek i cos zgaga mnie dopadla. Cala ciaze NIC a ostatni dni co nie zjem:confused2:

Hej dziewczyny :-)

ja właśnie wsuwam sobie turkaweczki :-D kupiłam na poprawę humorku bo znowu w nocy co godzinę miałam pobudkę na zmianę pozycji :eek:

Gratuluję dzisiejszym dziewczynom na porodówkach :-D:-)

Gosiak smaka zrobiłaś mi na fryty :-D a ziemniaków brak :eek:

Marys - chcialas robic sama WOW, ja mialam reszte zamroznoych. Chyba jeszcze nigdy sama nie robilam :-p
Maz wroci to moze gdzies go wyciagne i jakies owocki tez kupie bo juz wszystko wyjadlam...

reklama
jeszczę myślę o której to jutro tam iść bo od 9 mają liczniki u nas spisywać za gaz a lekarz mi kazał byc rano ale ja sama jestem w domu bo mój mąż jak zwykle w pracy i wolnego mu nie da chyba ze urodzę to inna rzecz by była oki ja mykam później się odezwie

a weź spisz i przyklej kartkę na drzwiach ;-)

ale się wkurzyłam... mąż pojechał po wypis do szpitala, oczywiście dały mu, ale bez zaświadczenia do roboty...
i jutro muszę jechac sama, po co się pytały jak wychodziłam czy wystawić skoro nei wystawiły
wrrrr

Do góry