reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Nie robię sobie na dzisiaj zbyt dużych nadziei, ale mam znowu skurcze i odczuwam dziwne pobolewanie pleców. Może to jakiś znak:eek:.
Może zapowiada się drugie podejście:baffled::eek::baffled:. Ale nie będę się na razie nakręcać, bo po co mam się potem znowu rozczarować:zawstydzona/y:

Kari, mega gratulacje:-):-D:-):-D:-)
już się chyba wszystkie zaczęłyśmy martwić, dobrze, że możesz w końcu przytulić synka:tak::-):tak:

Gosiak, patrzę, że jutro Twój planowany termin???
może chociaż ty urodzisz w wyznaczonym terminie, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Idę po arbuza...

reklama
A mi się wydaję, że Betty z Gosiakiem w ten sam dzień na porodówce wyladują :-)

misianka Ty się poważnie spisywaniem liczników martwisz?? Zostaw kartkę tak jak Fioletowa napisała albo sąsiadowi podaj :-D

ja dzisiaj mam wenę na fast food i właśnie zaraz K. mi kebaba przywiezie. Taką nagrodę za sprzątanie mieszkania na błysk dzisiaj sobie zafunduję a co:rofl2:

Ale produkacja!

Kari nareszcie się doczekałaś!

Kingusia, Isis - jeszcze raz serdeczne gratulacje!

Asiulka trzymamy kciuki za Ciebie!

Palin
super, że Aro będzie przy Tobie!

Korba, Natis co u Was?

Fioletowa super, że udało Ci się załatwić catering!

Teri widzę, że jestes mega zorganizowana! Super!

Dmuchawcu udanego spotkania ze znajomymi!

Marys i ja dzisiaj zakupiłam truskawki - właśnie je oczyściłam z szypułek, ale zostawie je na jutro - będą do makaronu, albo zrobię koktajl

Betty trzymam kciuki, żeby jednak się rozkręciło! Ja włąsnie zjadłam ćwiartkę arbuza - pyszny był!

witajcie dziewczyny
powiedzcie jak to jest z macierzynskim, rozumiem, ze na razie ma byc na starych zasadach, dopiero potem o przedluzenie mamy podanie napisac, tak? ile normalnie jest macierzynskiego, mam napisac podanie o dodatkowy urlop macierzynski, a nawet nie wiem ile normalnie go przysługuje teraz.help!

a i jeszcze jedno, urlop macierzyński liczy sie od dni aorodu, czy od dnia nastepnego?

Ostatnia edycja:
Witam. :-)

Ja tylko na momencik. Przy bliźniakach czas jest towarem deficytowym więc korzystam z każdej wolnej chwili, żeby się chociaż wykąpać.

Dziękuję za przekazywanie wieści. Akcja jakich mało. Niedzielne ktg z wieczoru nic nie pokazywało a jak mi wody odeszły ok 3 to skurcze od razu regularne i 6cm rozwarcia. Dlatego nie czekali do rana tylko w 20 minut byłam już na sali.

Buziaki dla was wszystkich. Uciekam do moich dziewczyn. Odezwę się w wolnej chwili.

Mama kubulki wiecej na ten temat w wątku o becikowym

marcysiowa ogarniesz dziewczynki szybko i zobaczysz, że będziesz lepiej zorganizowana czasowo niż niejedna z nas. Fajnie, że już w domku jesteście :yes:

witam! może zbyt często się nie udzielałam ale z czytaniem byłam na bieżąco;) chciałam tylko przekazac info że zostałam już czerwcową mamusią córeczki 4 czerwca ;) zazdrościłam Pauluni z Giżycka że tak szybko i sprawnie jej poszło, ale rodząc w tym samym szpitalu jestem bardzo zadowolona z opieki podczas jaki i po porodzie w tym szpitalu . Krótko mówiąc jak na pierworódkę była to szybka akcja. Pozdrawiam wszystkie czerwcówki. NAJWAŻNIEJSZE TO POZYTYWNE NASTAWIENIE:)

reklama
ja jutro nawiedzam ginkę :-( albo mi schodzi piasek z nerek, albo cos nie halo z moim połogiem
po trzech dniach problemów w laboratorium dziś lekarka dostała moje wyniki moczu - są ok, a ja mam nie brać antybiotyku
a jak sikam dalej boli jak .....
więc jutro znów mam pełen program - najpierw Artur do przedszkola, pogadać z przedszkolanką o diecie, potem zawieźć męża na badania na alergie pokarmową [robił 15 maja, nie mogliśmy sie doczekać wyników, a tu się okazało dziś że wyszedł jakiś "kosmos" i ma powtórzyć badania] potem po moją mamę, żeby miał kto nosić Filipa i wio do ginki, a od ginki do szpitala po papierki do pracy i może jeszcze zawieźć dokumenty do wypłaty z ubezpieczenia grupowego, a po południu jakoś wizyta u kumpla w sprawie cateringu dla Artura
masakra, nudno mi było w domu - ech przysięgam że nigdy nei będę skarżyć się na nudę

Do góry