Malina serdeczne gratulacje!
Fioletowa zapowiada Ci się dzień na wariackich papierach- podziwiam! Ale najważniejsze jest rozsądne rozplanowanie, a widzę, że w tym jesteś mocna! Powodzenia! Mam nadzieję, że lekarka poradzi cos na tę dolegliwość, bo rzeczywiście wygląda to niepokojąco.
Sara dokładnie - jakoś ostatnio cicho na bb - jak wywyp postów, tak nie można nadążyć, ale jak cisza, to aż nudno, a ja Was tak lubię czytać!
Ja nareszcie usiadłam, byłam jeszcze na plotach
Dzień w sumie udany, bo udało się to, co zaplanowałam. Poprasowałam wczorajsze pranie, ułożyłam w szafie, powynosiłam zbędne rzeczy, zrobiłam małą przepierkę.
Dzisiaj jednak nie padało, także mam nadzieję, że pogoda zmierza ku lepszemu i cześciej będzie słońce niż deszcz. Jutro zamierzam zmienić pościel, zrobic pranie. Na dzisiaj zostało zmycie naczyń, ale to chwila moment. Włączyłam TVP2 - powtórka Mazurskiej Nocy Kabaretowej. Nie ma nic ciekawego w tv, jak akurat mam wieczór wolniejszy. Aaa, miałam jeszcze zmienić obrus w jadalni i rozłożyć stół, bo jak zmniejszyliśmy go na rzecz choinki, tak stoi do tej pory.
Dziewczyny, gdzie jesteście?