reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Kingusia Isi kochane, gratuluje:-):-):-):-)

Sara a Tobie dziekuje za smeski:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Ja tylko wpadlam na slowko : WYCHODZIMY !!! wyniki sie poprawily. Kolo 15 dostajemy wypis. Zabieram sie za pskowanie.

W domku postaram sie was nadrobic bo od wczoraj nawet nie podczytwalam. Tylko hoty. Ale myslami jestem z Wami:-) i dziekuje za magiczne kciuki:-*:-*:-*

Ale jestem szczesliwa:-):-):-) nawet slonko zaczelou nas swiecic:-)

reklama
Robaczku to wspaniale !!!!!

Dzięki dziewczyny :)
A powiedzcie jak w taki słoneczny wręcz upalny dzien ubrać na spacer maluszka. Małą urodziłam zimą i wiadomo kombinezon a tutaj panikuje czy aby nie za cienko, czy za grubo. Jutro chciałabym zabrać Antosia na spacer ale aż się boję czy dam sobie radę z dwójką:zawstydzona/y:

Wróciłyśmy z zakupów.

Isis- gratulacje!!!

Kari- co u Ciebie???Zaczynam się stresować.

Robaczku- wspaniale, że dizs wychodzicie!!!:-)

Paulunia- mniemam, ze u Ciebie pogoda taka jak u nas: Gorąco, ale wiaterek wieje. Ja bym załozyła bodziak z krótkim i na to bawełniany pajacyk na pierwszy raz plus oczywiście cienka czapeczka.

Hejka dziewczyny
U nas pochmurno ehh jutro ide do szpitala aby w poniedziałek juz podali kroplówkę na wywołanie chyba ze w nocy sie ruszy samoistnie skurcze mam regularne jak narazie co 10 min ale cholernie bolesne ide zaraz do mamy na obiad z truskawkami bo zrobi naleśniki to jeszcze przed jutrzejszym dniem po obżeram sie dokąd mogę jeszczę myślę o której to jutro tam iść bo od 9 mają liczniki u nas spisywać za gaz a lekarz mi kazał byc rano ale ja sama jestem w domu bo mój mąż jak zwykle w pracy i wolnego mu nie da chyba ze urodzę to inna rzecz by była oki ja mykam później się odezwie

Gratuluję Isis i Kingusi maluszków

No jak zwykle - jak nie mam jak siedzieć na forum to tu się dzieje i dzieje :wściekła/y::-D No dziewczyny, trzymać tak dalej :-)

Mama Wikusi - trochę odpuściłam. Wygląda na to, że Ara będzie z nami, niezależnie kiedy i jak Mikołaj by się urodził :-)

U nas na razie spokojnie. Czasem parę skurczy przyjdzie, ale odpuszczają. Trzymamy rękę na pulsie ;-)

moja Mała dzisiaj prawie cały czas spi już ogarnełam całe mieszkanie łącznie z myciem podłóg zrobiłam męzowi fasolke po bretońsku bo mnie truł już od tygodnia o fasolkę przejrzałam cały internet i nudzę sie

mam podobnie, chociaż dziś się cieszę, że tak spi bo nastałam sie przy płukaniu szpinaku na maksa
obiad ugotowany, zaraz przewijam małolata, nakarmię i wio na spacer

A powiedzcie jak w taki słoneczny wręcz upalny dzien ubrać na spacer maluszka. Małą urodziłam zimą i wiadomo kombinezon a tutaj panikuje czy aby nie za cienko, czy za grubo. Jutro chciałabym zabrać Antosia na spacer ale aż się boję czy dam sobie radę z dwójką:zawstydzona/y:

Antos póki co nie będzie uciekał ;-)
a ubrać tak jak pisała dmuchawiec - body, pajacyk, czapeczka plus kocyk albo dwa [zawsze mogą jechać w koszu pod wózkiem] u nas dziś znów bardzo ciepło, więc chyba wyjdziemy bez kocyka

reklama
Do góry