reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia Isi kochane, gratuluje:-):-):-):-)

Sara a Tobie dziekuje za smeski:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Ja tylko wpadlam na slowko : WYCHODZIMY !!! wyniki sie poprawily. Kolo 15 dostajemy wypis. Zabieram sie za pskowanie.

W domku postaram sie was nadrobic bo od wczoraj nawet nie podczytwalam. Tylko hoty. Ale myslami jestem z Wami:-) i dziekuje za magiczne kciuki:-*:-*:-*

Ale jestem szczesliwa:-):-):-) nawet slonko zaczelou nas swiecic:-)

reklama
Robaczku to wspaniale !!!!!

Dzięki dziewczyny :)
A powiedzcie jak w taki słoneczny wręcz upalny dzien ubrać na spacer maluszka. Małą urodziłam zimą i wiadomo kombinezon a tutaj panikuje czy aby nie za cienko, czy za grubo. Jutro chciałabym zabrać Antosia na spacer ale aż się boję czy dam sobie radę z dwójką:zawstydzona/y:

Wróciłyśmy z zakupów.

Isis- gratulacje!!!

Kari- co u Ciebie???Zaczynam się stresować.

Robaczku- wspaniale, że dizs wychodzicie!!!:-)

Paulunia- mniemam, ze u Ciebie pogoda taka jak u nas: Gorąco, ale wiaterek wieje. Ja bym załozyła bodziak z krótkim i na to bawełniany pajacyk na pierwszy raz plus oczywiście cienka czapeczka.

Hejka dziewczyny
U nas pochmurno ehh jutro ide do szpitala aby w poniedziałek juz podali kroplówkę na wywołanie chyba ze w nocy sie ruszy samoistnie skurcze mam regularne jak narazie co 10 min ale cholernie bolesne ide zaraz do mamy na obiad z truskawkami bo zrobi naleśniki to jeszcze przed jutrzejszym dniem po obżeram sie dokąd mogę jeszczę myślę o której to jutro tam iść bo od 9 mają liczniki u nas spisywać za gaz a lekarz mi kazał byc rano ale ja sama jestem w domu bo mój mąż jak zwykle w pracy i wolnego mu nie da chyba ze urodzę to inna rzecz by była oki ja mykam później się odezwie

Gratuluję Isis i Kingusi maluszków

No jak zwykle - jak nie mam jak siedzieć na forum to tu się dzieje i dzieje :wściekła/y::-D No dziewczyny, trzymać tak dalej :-)

Mama Wikusi - trochę odpuściłam. Wygląda na to, że Ara będzie z nami, niezależnie kiedy i jak Mikołaj by się urodził :-)

U nas na razie spokojnie. Czasem parę skurczy przyjdzie, ale odpuszczają. Trzymamy rękę na pulsie ;-)

moja Mała dzisiaj prawie cały czas spi już ogarnełam całe mieszkanie łącznie z myciem podłóg zrobiłam męzowi fasolke po bretońsku bo mnie truł już od tygodnia o fasolkę przejrzałam cały internet i nudzę sie

mam podobnie, chociaż dziś się cieszę, że tak spi bo nastałam sie przy płukaniu szpinaku na maksa
obiad ugotowany, zaraz przewijam małolata, nakarmię i wio na spacer

A powiedzcie jak w taki słoneczny wręcz upalny dzien ubrać na spacer maluszka. Małą urodziłam zimą i wiadomo kombinezon a tutaj panikuje czy aby nie za cienko, czy za grubo. Jutro chciałabym zabrać Antosia na spacer ale aż się boję czy dam sobie radę z dwójką:zawstydzona/y:

Antos póki co nie będzie uciekał ;-)
a ubrać tak jak pisała dmuchawiec - body, pajacyk, czapeczka plus kocyk albo dwa [zawsze mogą jechać w koszu pod wózkiem] u nas dziś znów bardzo ciepło, więc chyba wyjdziemy bez kocyka

reklama
Do góry