reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mam nadzieję, że wszystko gra. Kingusia urodziła będąc w 37 tygodniu, licząc skończone- w 36 tym. To cały miesiąć wcześniej. Ale bądźmy dobrej mysliZapytałam ją właśnie jak się czują i czy wszystko jest w porządku.
Sa-raa- z tego drugiego, czyli tego, którego nie ma na naszej liście.
Sa-raa- z tego drugiego, czyli tego, którego nie ma na naszej liście.
wow ale hoty nie spodziewałam się gratulację Kingusia !! Wiecie co ? we łbie mi się miesza ... zamiast posłodzić herbatę - posłodziłam blat obok kubka ... hmmm i wydawało mi się że tak właśnie ma być aż do momentu kiedy zobaczyłam cukier nie w kubku ...
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Anula- ja wczoraj spaghetti gotowałam i gdy chciałam posolić wodę na makaron, sięgnęłam po tabletkę do zmywarki. Jeszcze moment i wrzuciłabym ja do tej wody Także tez jestem "troszkę" roztargniona
EDIT:
Kingusia napisała, ze ona czuje się koszmarnie. A z Laura jest dobrze. Dogrzewa się pod lampą bo to w sumie wczesniak.
Czyli możemy byc spokojne
EDIT:
Kingusia napisała, ze ona czuje się koszmarnie. A z Laura jest dobrze. Dogrzewa się pod lampą bo to w sumie wczesniak.
Czyli możemy byc spokojne
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dobra, babeczki-czekając na kolejne hoty (Kari &&&&&) idę ubierać pszczoły na spacer
Miłego dnia!
Miłego dnia!
JUSTA19854
Fanka BB :)
To ja już po zakupkach, truskawki kupiona:-) i zaraz się za nie zabieram a czeresni jeszcze u nas nie ma. Też jestem dzis jakas roztrzepana - wracam a dokumenty od auta na stole, tak je spakowałam.
Chwile odpoczne bo za godzinke bede pilnowac bratanicy, mam nadzieje ze bedzie grzeczna jak wczoraj.
Kingusia gratulacje
Chwile odpoczne bo za godzinke bede pilnowac bratanicy, mam nadzieje ze bedzie grzeczna jak wczoraj.
Kingusia gratulacje
reklama
Teri Kochana jak tam czytam to Twoja Daria to Aniołek))) ale fajnie, słodka i grzeczna i śpioszek dobrze, że masz czas na BB
no nareszcie jakieś HOTY !!! ))
Fioletowa fajnie, że taką opcje udało Ci się załatwić z tym jedzeniem! Na pewno spore ułatwienie i Artur dobrze poje
Dmuchawcu ja też mam zamiar zabrać się za podłogi. Niestety jest to jedyna rzecz w domu jakiej nie nawidzę robić (mycie podłóg) więc zbieram się za to już parę dni:/
Gosiaku wyobrażam sobie jak musiałaś rano wyglądać))) mnie też już wszyscy powtarzają, że widać, że jestem już gotowa... cokolwiek to oznacza
Divinee gratulacje))) ucałuj Antosia od nas
ok pospałam do 11:00 a teraz jestem straaaasznie głodna... dzisiaj chyba zrobię placuszki z truskawkami....
no nareszcie jakieś HOTY !!! ))
Fioletowa fajnie, że taką opcje udało Ci się załatwić z tym jedzeniem! Na pewno spore ułatwienie i Artur dobrze poje
Dmuchawcu ja też mam zamiar zabrać się za podłogi. Niestety jest to jedyna rzecz w domu jakiej nie nawidzę robić (mycie podłóg) więc zbieram się za to już parę dni:/
Gosiaku wyobrażam sobie jak musiałaś rano wyglądać))) mnie też już wszyscy powtarzają, że widać, że jestem już gotowa... cokolwiek to oznacza
Divinee gratulacje))) ucałuj Antosia od nas
ok pospałam do 11:00 a teraz jestem straaaasznie głodna... dzisiaj chyba zrobię placuszki z truskawkami....