Keks współczuję..... dziś jak przyszli od deva i podwykonazwcy oglądać szkody to się uryczałam jak lew, nie wiem nie mogłam się opanować, hormony dały swój upust chyba, ja buczałam, łzy się lały a oni stali i przepraszali wystraszeni, że ciężarna zalewa się łzami....
kari oficjalnie zabraniam Ci narzekać na swoją wielkość, kochana Ty masz tylko parę kg na plus, urodzisz i będziesz wyścigówka!
Paulunia8713 co ten Twoj bąbel taki bojowy, mamusi po żebrach daje?
Wisienka jutro zobaczysz już maluszka, cudnie!
paulus3d to mi wygląda na jakieś początki porodu?
Betty2309 jak czop nie byl podbarwiony to mysle ze te 2-3 dni jeszcze dotrzymasz w dwupaczku.
diguro ale jaja, mam nadzieje ze to jednak dziewuszka...
Isis no i super ze wymaz ok. Nie narzekaj na kopniaczki, bo ja ostatnio małą mało czuję i świruję cały czas. Rusza się niby ale jakos tak niemrawo...
Kobitki idę na kawę....Generalnie nie mam co pisać, mam jakiegoś mega doła, wszystko się pokumulowało, do tego hormony.....i jest mi źle. Czekam z utęsknieniem na Majeczkę, ona dodaje mi sił i jest takim promyczkiem w ciemnym tunelu....
Smęce wiem
kari oficjalnie zabraniam Ci narzekać na swoją wielkość, kochana Ty masz tylko parę kg na plus, urodzisz i będziesz wyścigówka!
Paulunia8713 co ten Twoj bąbel taki bojowy, mamusi po żebrach daje?
Wisienka jutro zobaczysz już maluszka, cudnie!
paulus3d to mi wygląda na jakieś początki porodu?
Betty2309 jak czop nie byl podbarwiony to mysle ze te 2-3 dni jeszcze dotrzymasz w dwupaczku.
diguro ale jaja, mam nadzieje ze to jednak dziewuszka...
Isis no i super ze wymaz ok. Nie narzekaj na kopniaczki, bo ja ostatnio małą mało czuję i świruję cały czas. Rusza się niby ale jakos tak niemrawo...
Kobitki idę na kawę....Generalnie nie mam co pisać, mam jakiegoś mega doła, wszystko się pokumulowało, do tego hormony.....i jest mi źle. Czekam z utęsknieniem na Majeczkę, ona dodaje mi sił i jest takim promyczkiem w ciemnym tunelu....
Smęce wiem