reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Hej, kobietki:happy:

ja już zaczynam się stresować:szok:. Wczoraj odszedł mi czop, nie był podbarwiony krwią, więc myślę, że mam jeszcze trochę czasu, ale z drugiej strony zaczynam się bać, bo M do środy pracuje, więc chciałabym wytrzymać jeszcze te 3 dni, a potem niech się dzieje, co ma się dziać:rofl2:.
W dodatku od rana jakoś dziwnie się czuję. Z tego co pamiętam, to z Wiki podobnie się czułam dzień przed porodem. Obdzwoniłam już na wszelki wypadek kogo się dało, żeby się zorientować na kogo ewentualnie mogę liczyć, gdyby coś się zaczęło dziać:sorry:.

Mama Kubulki, Wisieńka, co tam u Was? Dzieje się coś?

Aguska, powodzenia, trzymam mocno kciuki

Kingusia, trzymam kciuki za wizytę!!!
Gratuluję 37 tyg

Mikoto, Sara, również &&&&&&& za wizytę

Kari, jeszcze nic nie jest przesądzone, pewnie na dniach urodzisz, skoro już 40 tydz. Współczuję Ci tych wszystkich dolegliwości. Rozumiem, że chciałabyś już przytulić swoje maleństwo, pewnie jak każda z nas, tym bardziej, że co i rusz któraś tuli swój skarb.
Ja też jutro zaczynam 40tydz

Anilek, niezłe porównania, chyba coś w tym jest:-)

Palin, gratki 39 tygodnia. Już coraz bliżej finishu

Masz jeszcze tego arbuza??? Ja bardzo chętnie:tak:

Paulus, ja też mam dzisiaj właśnie takie bóle, ale na razie nie są bardzo uciążliwe:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
elooo dziewczyny wezcie mnie trzymajcie bo kogos dzis zabije ... byłam na usg a ten pacan mi mówi to chłopiec chyba bedzie no nie cała ciaze mówił ze dziewczynka matka ubranek rózowych albo w kwiatuszki do kupiła a on co ... no normlnie nie wytrzymam
Betty2309 mi tez wczoraj odszedł czop ale w ciazy z blizniaczkami czop mi odszedł na 11 dni przed porodem :p takze mozliwe ze urodzisz na dniach ale równie mozliwe ze troche poczekasz :p
kari juz niedługo bedziesz tuliła swój najwiekszy skarb to czekanie jest warte tego :D
dziewczyny jak zmieniam strone to wszystko co pisze sie kasuje zawsze tak jest?

Właśnie doczytałam, że Wisieńka ma jutro cc. Wreszcie ktoś mądry podjął decyzję...

Diguro, nie denerwuj się. To z pewnością jakaś pomyłka.

No to zapraszam. Arbuza jeszcze starczy dla wszystkich chętnych. Wczoraj kupiłam całą kulę (ponad 5 kg, ledwo wtachałam na 3 piętro do domu), a zjadłam tylko połóweczkę.

Diguro - jeśli nie klikniesz "wyślij odpowiedź" to Ci skasuje. Wcale się nie dziwię, że się wnerwiłaś - mnie samej by chyba oczy wyszły na wierzch. Ale może się pomylił tym razem? Na kiedy masz termin? A nie masz na usg "ekspozycji"?

Jakby Mikołaj się okazał po porodzie dziewczynką, to musieliby mi ją pokazać jeszcze przywiązaną do mnie pępowiną, bo bym nie uwierzyła. Za bardzo się eksponował z klejnotami rodowymi, żeby teraz nagle ich zabrakło...

Hej dziewczyny,

U mni dzisiaj narazie bez słoneczka i zimno :-( Poki co w nocy budzę się raz, ale to dlatego że późno kładę się spać (gdzies kolo 1 lub 2 w nocy)

Dziewczyny gratki kolejnych tygpdni, kciuki za wizytujące w dniu dzisiejszym zaciśnięte, a tym które męczą przeróżne dolegliwości życzę aby to wszystko szybko minęło :-D

Idę zrobić jakieś śniadanie... :-)

Hej kobitki,

Na poczatku ratuluje rozpoczetych tygdoni!!!juz tuz tuz
Piszecei, ze u Was czerwiec zapowiada sie goracy , a ja wczoraj specjalnie szukalam polarowego, cieplejszego pajacyka,aby miec w czym dziecko, ze szpitala przywisc...OBY SIE NIE PRZYDAL!!!!

Paulus - ja takie bole jak na okres mam od 2 tygodni, a od tygodnia krzyz boli, ze ho ho , ale poza tym nic sie nie dzieje.
Diguro - ja do tej pory mowie, a co jak bedzie dziewczynka?? ostatnie usg mialam w 20 tyg. i tak wierze im na slowo. Trudno najwyzej dziewcznka bedzie chodzic w ciuszkach a autka itp. CHoc lepiej tak niz chlopiec w rozowym:cool:

Kari -
ja mam termin na 7.06 czyli pierwszy tydzien

Siedze przed kompem z brzuchem na wierzchu, aby olejek sie wsiaklna...wstal maz...tak patrzy i mowi: Nie no rzeczywiscie moglby juz wyjsc...:confused2:

mój M też w kółko powtarza, że mogłabym już urodzić... i chyba bardziej się tą całą sytuacją stresuje ode mnie
Trochę dziwne, bo przecież to ja będę rodziła, a nie on:zawstydzona/y:

hahaha a mi małżonek wczoraj powiedział, że widać że chłopak wielki będzie :D ie ma to jak żony pocieszyć nie ??:D ale dostał później za swoje bo jak się przytulił do brzucha to dostał takiego kuksańca że łooo :D mnie oczywiście zabolało bardzo, ale on też twierdził że to bolesne było :D haha i tekst mojej Tosi sprzed chwili : mamo będę dla Ciebie dzisiaj miła, bo przecież wiem co to jest cisza. yhyyyyyy powiedziała ta co buzi nie zamyka ani na chwilę ...

reklama
palin: fotel to fotel; zacznij im tam rodzić- dopiero by się zdziwiły!;-)
betty: no tak się sama sobie kojarzę... :tak: A jak wygląda taki czop, bo ja ni cholery nie zaobserwowałam u siebie w poprzednich ciążach. :no:
diguro: no, ale to chyba fajnie by było gdyby chłopczyk zagościł w waszym babińcu czy ja coś mylę?:eek:

DZIEWCZYNKI: Melduję, że kończę pakować torbę do szpitala. :-) Czekam aż mi się jeden ręcznik wypierze, bo on jest brązowy, więc chcę go do szpitala. Jeszczw staniki do karmienia muszę kupić, a tak, to chyba wsio...

Dmuchawcu: my to tak mniej-więcej razem się szykujemy. Mąż właśnie skręca łóżeczko, ochraniacz, prześcieradełka, kocyki wyprane suszą się na słonku, więc ja dziś też łóżeczkuję. :tak::-)

Mój mąż widząc mnie dziś jak chodzę (od rana boli mnie- za przeproszeniem-pipka) stwierdził, że chyba wcześniej urodzę. A on ma lepszą intuicję niż ja. Jeszcze jak usłyszał, że mam 1cm rozwarcia, to poleciał składać łóżeczko. :-)

Lecę prasować ciuszki. :-)

Ostatnia edycja:
Do góry