reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dmuchawcu - ale mnie katujesz. TEŻ CHCĘ FRYTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(

Kingusia - tulę. Na co dzień mam rodziców daleko, ale są też tacy, że wolą sami załatwiać po swojemu, a w ostateczności proszą o pomoc. teraz to ja raczej jestem uzależniona od ich pomocy...

Paulunia - a może Mały weźmie Cię na przetrzymanie i urodzisz, jak Szef wróci? Po za tym, jakby Ci przyszło rodzić w nocy to też małe szanse, że twój gin byłby na oddziale. Spokojnie. Co ma być to będzie - a ja wierzę, że będzie dobrze :happy:

Dzięki za kciuki. Przydały się :happy: Co prawda wyniki jeszcze są powyżej normy, ale nie urosły. Najgorszy trzyma się mniej więcej na poziomie, a pozostałe spadły (dość wyraźnie). Przekonsultowane z lekarzem - póki mnie nie swędzi to może być. Za tydzień znów do kontroli - mam nadzieję, że już ostatni raz. A może już nie zdążę? (marzenia) ;-)

Z tego wszystkiego szybko oblatałam jeszcze tutejsze (aż 3!) sklepy z akcesoriami dla dzieci i kupiłam pościel do wózka! (chodziliśmy z Aro i szukaliśmy, ale zawsze albo były typowo dla dziewczynki, albo z falbankami, takie "na stałe" a mnie zależało, żeby były poszewki, które można zdjąć, zmienić, wyprać spokojnie w pralce).

reklama
Palin- to wpdaj na fryty

Tez mam pościel do wózka ze zdejmowana poszewką. Kupiłam na allegro.

Morenka- gratulacje!!!!

Sypią się nam dzieciaczki:-) A mnie kurcze równo miesiąc do porodu zostało bo termin mam na 27.06.
Czyli to znaczy, że 9 miesiąc zaczynam:-)

Dmuchawiec - z chęcią wsiadłabym w autko i przyjechała, ale 1- teraz jestem trochę dalej (o jakieś dodatkowe 150 km); a 2 - nie mogę frytów z powodu wątroby :no: Nadrabiam arbuzem :-D

cześć Kobietki . Ja dziś jakaś półprzytomna chodzę , pogoda do bani . czytam czytam i nic nie pamiętam . Wszystkie wyczekujące - ja też . chyba się zdrzemnę troszeczkę ....

no to pospałam 2 h a teraz idę zrobić... FRYTKI! Dzięki Dmuchawcu....

Sa_raa na maj już chyba wystarczy:) jeszcze 2 dzieciaczki i resztę zostawmy już na czerwiec:)

dmuchawiec: ja też na 27 czerwca mam termin. :-) Czyli też 9 miesiąc zaczynam. Faktycznie.

Jest mi jakoś źle... Pobolewa mnie krzyż, mam biegunkę (nie wiem czy to otręby z jogurtem), noga boli po porannym skurczu i czuję jakiś taki niepokój...
Buuuuuuu....:-:)-:)-(

reklama
Do góry