reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Wisieńka nie bój sie ja miałam jedna cesarke i powiem ci ze atmosfera była taka luzna jakby sorry za okreslenie kurczaka na obiad rozkrajali juz jutro bedziesz miała malenstwo przy sobie tzn teraz tez masz no ale wiesz :D
anilek77 gdyby mi to powiedział chociaz miesiac temu było by super a tak wszystko kupione pod dziewczynke wiadomo czesc po rodzenstwie ale troche do kupiłam :( aniek he he czop to taki glut jak z nosa he he tylko ze dos duzy moze byc podbarwiony krwia

Kari
juz niedługo bedziesz miała malenstwoi po tej stronie brzuszka
gosiak_85 dokładnie dziewczynka w niebieskim ok ale chłopiec w rózowym w kwiatuszki ??? help
Palindrome nigdzie dokładnie nie było widac i on mówil nic nie widze bedzie dziewczyna a dzis wypalił widac ładnie dupcie i cos pomiedzy chyba chłopiec .... mnie zatkało nie powiedziałam nic

ha ha mój maz tez do mnie mówil jak było tak ciepło i bylismy nad woda nie lez tak na tym kocu bo przyjada obroncy praw zwierzat i pomysla ze to orka na brzegu lezy i beda cie woda polewac hello no jak tak mozna :angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anilek, ja też w poprzedniej ciąży nie zaobserwowałam u siebie, żeby mi odszedł czop. Tym razem jednak było inaczej. U mnie był to jasny, ciągnący i lepki śluz, wyglądem przypominający trochę budyń, albo bardziej białko jaja, tylko bardziej zbity i o kremowym zabarwieniu. Podobno może być też brunatny, różowy lub przezroczysty i często podbarwiony krwią, wtedy oznacza, że poród tuż tuż...
Wisieńka
, kciuki to trzymamy cały czas. Wszystko będzie dobrze;-)

Witam się :-)

Dziewczny ja tez już chcę urodzić !!!!! Mały tak daje czadu, że wszystko mnie boli, brzuch się stawia, boli mnie całe krocze - masakraaaaaaaaaa, za tydzień 3.06 mam wizytę i dopiero dostanę skierowanie do szpitala.
Odebrałam wynik wymazu z pochwy i na szczęście nie mam tego świństwa :-)
Idę się zaraz trochę ogarnąć i lecę na pocztę i na zakupy ...

Wisienka trzymam mocno kciuki!!!!! ;-)

Miłego dzionka dziewczynki - do później ;-)

Wisienka - Ty tam się nie stresuj. Przejmujemy to na siebie. Ty myśl tylko o tym, że już jutro eksmisja Antosia z brzuszka - wprost w Twoje ramiona ;-)

Diguro - mnie całą ciążę Aro mówił "grubasie". Niedawno zamarudziłam: duży brzuch, duże cycki - to tylko dodał : duża dupa... :eek: Na tych naszych panów zawsze można liczyć ;-)

Isis - gratulacje wyniku posiewu :happy:

Mnie ten czop powoli schodzi, bardzo powoli. Za to dupsko mi rozpycha na boki - czy to rozwarcie robi sobie miejsce na zaś?

Ostatnia edycja:
diguro to lekarz cie teraz zaskoczył z tym ze synus bedzie

my wczoraj tez juz łozeczko zozylismy i wanienke przyniosła ze strychu wiec wszystko czeka na malenstwo

wisienka wszystko bedzie dobrze powiem ci ze tez sie boje ale musi byc dobrze

sara napewno zdam ci relacje.

moj synus mowi ze mam brzuch jak byk i tam mieszkaja dwie dzidzie

wiecie co jak na złosc aparat mis ei popsuł to znaczy w domu z lampa ładne wychodza a na dworze mi przeswiatla musze go naprawic ale chyba po porodzie dopiero.

miłego dnia zycze
ide pranko zrobic i obiadek jakis upitrasic
synus ładnie sie bawi autkami

Ja takie bóle brzucha jak na okres mam od wczoraj. Dodatkowo kręgosłup boli i wydzielina taka gęsta, żółta od 2 tyg. Nie wiem co mam o tym myśleć:no:

Byłam już w poradni. Na szczęście nic się nie wyhodowało. Serduszko maluszka ślicznie biło, ciśnienie w normie więc czekam aż coś się zacznie. Oby nie dzisiaj i jutro bo mężuś ma kilka ważnych spraw do załatwienia;-)

Wisienka nic się nie bój. Będzie dobrze i już nie długo będziesz tuliła małego Antosia:tak:

Diguro- no ja marzyłam o chłopcu, ale jak by się teraz miało okazać, że to jednak facet, to tez byłabym wkurzona:crazy: Nic dla chłopca nie mam:no: Wszystko co mniej więcej chłopięce i unisex oddałam siostrze, a nowe rzeczy kupupiłam typowo dziewczęce:sorry:

Wisieńka- nie bój się kochana. Wszystko na pewno będzie dobrze:tak:

Anilku- własnie sobie zdałam sprawę, że nei wyszykuję dziś łożeczka bo nie kupiłam takiego podkładu nieprzemakalnego pod prześcieradełko:sorry: Zamówiłam przed chwilą z allegro, no ale ze dwa dni potrwa wysyłka. Więc dziś tylko poprasuję wszystko, zrobię nowe troczki do ochraniacza- różowe:tak:i będę czekać.

Ostatnia edycja:
reklama
diguro to niezły ten lekarz :-)
wisienka gratuluję decyzji o CC w końcu się zdecydowali:tak:
Isis też mam wizytę 3.06 i chyba dostanę już skierowanie na oddział na CC
ja czopa nie zauważyłam ani teraz ani w poprzedniej ciąży ale czasem jak robię siusiu to takie 'plum' jakby coś dodatkowego wypadło i to tak już kilka razy miałam

Do góry