reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

dziękuje kochane - ja dalej w 2-paku ehhh noc była spokojna, rano brzuch stwardniał i zabolał mocno tylko raz. Ale dziś rodzic nie mogę bo Tosia przymusowo w domu została ehhh Wyszykowałyśmy się, ubrałyśmy, poszłyśmy do auta, ja zapalam i co ? dziwny odgłos, kontrolka od paliwa się nie świeci masakra. Tosia czarna rozpacz, że nie może iśc do przedszkola, ja czarna rozpacz, że auto się zepsuło. Teraz Luka podjechał, okazało się że jakieś przepięcie było na świecy cokolwiek to znaczy, auto sprawne, ale już za późno żeby do przedszkola jechac. Tak więc z mojego luźnego dnia, wyszedł dzień kombinacji jak umilić Tosi czas :p Dobrze, że przynajmniej obiad mamy z wczoraj. A ja chyba pójdę na łatwiznę i poszukam jakichś bajek, trudno ... hmmmm znowu brzuch zaczyna pobolewać, Loli siedź tam jeszcze !!!
Kochane uciekam, bo już mnie woła ta mała księżniczka. Miłego dnia !!

reklama
dmuchawiec z tymi pozostalosciami skórnymi nic nie wiadomo :-D Aczkolwiek zawsze moglo byc gorzej ;-) Ja juz wciagnelam 2 kawy bo taka mialam ochote ze myslalam ze nie wyrobie przy robieniu :-D ale moje przy twojej to takie psełdo-kawy, bo to nescafe 3in1 :-) Wiec ja bym skorzystala :-D

Palin ciekawe jaka mialyby mine jakbys faktycznie zaczela im rodzic na tym fotelu :-D rok strzyzenia to nie przelewki :-D rozwaz dwukrotnie :-D

Palin Dmuchawcu no zdarza się, że i ja muszę wcześniej wstać. Gdyby nie przyjazd teściowej to pewnie spałabym do tej pory ale mam tak mocny sen, że budziki mnie nie budzą i w sytuacjach awaryjnych wstaje razem z mężusiem i robie wszystko, żeby nie zasnąć:tak:

Sara oj i mnie palą. Mąż pomaga mi się z jednego boku na drugi przekręcić bo sama nie daję rady :( Nie wiem ile ja jeszcze wytrzymam

Dobra kobietki ja uciekam. Zaraz będzie teściowa i jadę po te wyniki. Trzymajcie kciuki

Jakby faktycznie na fotelu mi wody odeszły - ich minę bym chyba nagrywała komórką :-D Tylko potem przyjeżdżać tu specjalnie przez rok na strzyżenie :eek:

Przypomniałyście, że jeszcze pół arbuza w lodówce się chłodzi? Kto się dołącza? :-)

Hej
Dziewczyny czy ktoras ma bole brzucha jak na okres. Taki lekki bol w dole brzucha i uczucie jakby sie mialo albo mialo dostac okresu. Do tego lekki bol plecow ale to taki tyci tyci. Nie wiem co to i do tego znowu ta wydzielina taka kawa z mlekiem, lekki braz. Nie wiem juz sama czy to normalne???
Kari pogoda fajna:-) ja tez wstawie jeszcze pranie, wczoraj kolorowe, dzis wstawie biale:-) Dom posprzatany, wiec dzis moze znowu dzien na ogrodzie a najchetniej na porodowce:-)

palin u mnie tez arbuz jeszcze w lodowce, ale to juz resztki totalne. na raz zjadam polowe wiec pozostaly "okruchy" :-) Dopytaj wczesniej czy w ramach darmowych strzyzen wlicza sie juz odejscie wód czy jednak poród musi sie zakończyć u nich na tym fotelu :-D

paulunia tez kciuki trzymam.

paulus ja mam od ponad 2 tyg bole jak na okres. U mnie akurat one nic za wiele nie znacza ale z wyjatkiem tego nie mam innych objawow, zadnych podbarwionych śluzow. Wiec wiesz... ;-) Ja tez jestem za porodowka :-D aczkolwiek w w moim przypadku to musalby byc jakis cud :-D

Ja tez zmykam brac sie za to co zaplanowane na dzis. Milego dzionka drogie panie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry