reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Wisienka trzymaj sie kochana! Mam nadzieje, ze jutro twoj lekarz konkretnie zalatwi sprawe a nie beda ci tu leki przeciwskurczowe dawac! Idiotyzm w 38 tyg. Jestem myslami z Toba:-)

Anula masz racje albo w ta albo w ta, jak ma byc porod to konkretnie skurcze i do przodu a nie takie straszaki co psychicznie wykonczyc moga. Jak ja mialam tak kilka dni temu to juz na glowe dostawalam.

Mama kubulki pozno doczytalam i pewnie juz cos sie rozkrecilo na dobre u ciebie:-) nie radze kiedy jechac bo juz tyle godzin minelo, daj znac co tam.

Natis zdrowka reaz jeszcze!

Teri szkoda, ze karmienie nie wyszlo ale nie ma sie co spinac jak noe da ready to cudu nie zrobisz:-) ale ci zazdroszcze, ze juz masz darie przy sobie:-) Jeszcze pewnie w tym tyg.wisienka urodzi a ona tez ma tak samo termin, wiec juz obie bedziecie po a ja nadal czekam.

Robaczek jestem jestem:-)

reklama
Nie ma mnie pare godzin a tu takie wieści!! Coś czuję, że to spóźniony efekt pełni :-D będzie komu jutro gratulować.

Ja czekam na jutrejszy bchód jak na zbawienie bo może wreszcie mi magnez odstawią i będę wiedziała, co dalej. Bo mieli odstawić, potem zostawili... Ech.

Kciuki za was babeczki w każdej potrzebnej sprawie!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&

Morena, Mama Kubulki trzymam kciuki

Jakie te dzieciaczki przesliczne sa wszystkie!!! ja juz chce tulic swojego malucha, a tu sie nic nie zapowiada.

Cale szczescie, ze po zeberkach nie kopie, bo za nisko juz jest.
Padnieta jestem jak nie wiem bo wypadzie, wiec wybaczcie, ze nie odpisze kazdej z osobna. Z milych rzeczy przyszla nam wczoraj chusta :tak:
Postanowlam, ze w nastepny weekend (jak dotrwam - a pewnie tak bedzie i przenosze-tak rodzinnie), posciele lozeczko. Na razie lezy tylko materac bo nie chcialam aby sie kurzylo wszystko
Milego wieczoru ide pozerkac na innne watki

Wpadam na chwilkę i idę spać bo padam z nóg . Dzień matki spędzaliśmy u mam :tak:
Fioletowa - wielkie gratulacje !!!!! Filip jest wspaniały :-)
Sembo - no i tyle Cię męczyli żeby CC w końcu zrobić :wściekła/y:. Gratuluję zakończenia porodu i córuni u boku :-)
Mamawikusi - Maja piękna !!!!
Dzika - dzięki Bogu teściowie są cali !!! Ale i tak masakra z tym wypadkiem:-(

Dobranoc kobietki .

fioletowa, sembo: GRATULACJE!!! Piękny Dzień Matki!!!
mamakubulki, wisieńka: kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
korba: leż ile się da, a nie się drzesz!!! ;-):-D

Ja wróciłam od mamy, odrobiłam lekcje z Mikołajem, patrzę: a tu nogi spuchnięte jak balony!!! Nie mam kostek. :no: Za dużo siedzenia, za mało picia dziś było chyba... W ogóle mi jakoś tak... źle... Ale nie psychicznie, a fizycznie... Mam nadzieję, że przejdzie. :-(

Anilek tez mam nogi jak balony, najgorzej stopy i kostki....az boli...od kilku dni tak mam. Najgorzej wieczorem....wspolczuje bo wiem jak to jest

Palindromea te zacieki dev juz naprawial ktorys raz. Mamy rekojmie jeszcze, wiec zglaszam usterke a oni robia.... Zacieki maja zwiazek z tarasami ktore sa nad nami. W tym roku zerwali je do zera i od nowa kladli izolacje termiczna no i wodna. Niestety pogoda przerwala im prace, mieli jeszcze zrobic wlasciwa izolacje wodna i polozyc plytki, mowili jednak ze zabezpieczone jest juz papą i nic nam nie grozi i przy normalnych opadach bylo ok. Z piatku na sobote spadlo kikadziesiat litrow na metr no i akurat szlak trafil swiezo odmalowane pokoje...Jestem zla, ba wsciekla....no ale po rekompensate to tylko do sadu, kto wie czy to sie tak nie skonczy?
Puki co chce miec to juz z glowy, no ale w takiej sytacji ponowna naprawa bedze przesunieta raczej na sierpien czy wrzesien.

Taki life...jak nie kijem to pałką, czasem sie dziwie ze mnie jeszcze do Tworek nie wywiezli.....chyba tylko Maja mnie trzyma przy zyciu :)

Mama Wikusi cudną masz Majusię!

Wisienko powodzenia!

Ostatnia edycja:
A ja nie moge spac. Mecza mnie skurcze, ale jakies takie malo bolesne, wkurzajace za to okrutnie. Czekam na rozwoj, albo zanik.
Mama kubulki, a jak tam u Ciebie?
Dzika, dobrze ze tak to sie skonczylo, ale szkoda ze w ogole do tego doszło.
Ide do wanny :)

Dzień doberek
Ja już kończę śniadanko i będę się zaraz szykować do pracy, chyba zapowiada się dzisiaj w końcu lepsza pogoda, bo słoneczko od rana świeci. Jakoś trochę spokojniejsza jestem, że sa sypialnia została trochę ogarnięta i przygotowane łóżeczko, bardzo bym się cieszyła jakby maleństwo poczekało az tatus skończy remont, bo na chwile obecna to byłby problem z kąpaniem bo małżonek zabrał się za wymiane grzejników i rur, więc to trochę potrwa.
Miłego dzionka kobietki i czekam na następne maleństwa...:-)

dzien dobry kobietki

to terz kolej na moje cc chyba 29 maja trzymjacie kciuki
wczoraj od znajomych dostalismy lezaczek bujaczek super jest.

mama kubulki co u was????
wisienka oby zrobili ci to cc

mamawiki majeczkas slicza i super ze juz w domku

sembo gratuluje i fioletowa tez piekny macie prezent na dzien matki

dzika dobrze ze tesciowei cali a samochód rzecz nabyta

my wczoraj bardzo ruchliwy dzien mielismy ciagle w trasie ale było super.

za wczoraj dla wszsytrkich mam wszystkiego co njlepsze w tym naszym pieknym dniu matki:)

reklama
Witam :)
Wstawać śpiochy :-D Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam z mężem co by nie spać jeszcze jak teściowa przyjedzie. Ma mnie zawieżć do poradni po wyniki z posiewu :) Pewnie po 9 będzie więc posiedzę chwilkę, zjem śniadanko i trzeba się troszkę ogarnąć;-)

Julix Anula jak tam dziewczyny? Skurcze dalej męczą?
MamaKubulki daj kochana znać co i jak? Jesteś w szpitalu?
U mnie dzisiaj zimno więc bez kurtki się nie obędzie. Dobra lecę robić śniadanko i zaraz wracam:tak:

Do góry