reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mamakubulki - myślę ze anusiakanusia ma racje, weź prysznic i w razie czego zacznij się szykować. Ja dalej jak na szpilkach skurcze raz co 15 raz co 30, zobaczymy czy w nocy się coś rozkręci. Opieka dla Tosi jak coś zorganizowana. Eh ... Zaczęło by sie na dobre albo skończyły te skurcze - najgorsza jest ta niepewność. Czemu to nie jest takie proste jak z Tosia, wtedy nie działo się nic, i jak był poród to wiedziałam ze to juz, a teraz taka zdezorientowana jestem:sorry2:

reklama
Wow ale się dzieję :-)
Filipek śliczny :-)
Natis wiadomo już coś kiedy wyjdziecie do domku?
mamakubulki jak nie przejdzie to ja bym chyba jechała na IP...
morena to jutro czekamy na Gabi :-) trzymam za Was kciuki ;-)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam z okazji Dnia Matki!!!

Fioletowa, gratulacje, synek śliczniutki:happy:

Sembo, gratulacje!!! I pomyśleć, że musiałaś się tyle namęczyć. Teraz córeczka Ci wszystko wynagrodzi;-)
Teraz wracaj szybko do pełni sił

Dzika, najważniejsze, że teście cali i zdrowi i że nikomu nic się nie stało

Mama Kubulki, ja też bym jechała jak będą co 5 min, chyba, że masz daleko do szpitala, trzymam &&&&&&&&.
Informuj nas w miarę możliwości

Morena
, za Ciebie również &&&&&&&&. Czekamy na wieści

...ups, zapomniałam, co miałam jeszcze napisać:zawstydzona/y:

Sembo, w końcu GRATULACJE !!!!! Cieszę się, że w tak piękny dzień tulisz córunie !!!

Fioleciuku i Tobie GRATULACJE. Filipek duży chłopie. Cieszę się, że udało się ciążę przebrnąć i że już Nagrodę tulisz.
Szybkiego powrotu do sił Wam życzę Dziewczyny !!!!

Na wieści o urodzonych maleństwach łezki mi się w oczach kręcą. A jak już fotki widzę to w ogóle. Cudny Filipek !

Wisieńka cierpliwości kochana. Trzymam kciuki by szybko skurcze Cię dopadły i żebyś szybko urodziła i wróciła do domku !!!

Pulus, dobrze, że sie odzywasz, już zaczynałam się martwić.

Dzika, dobrze, że teściom się nic nie stało. A tak zawsze jest jak się ostrzega, przestrzega a nie posłucha to licho przychodzi :( Mam nadzieję, że już się nie denerwujesz.

Teri, fajnie ,że tu wpadłaś:) Ale grzeczna Daria :) Może częściej przystawiaj jak zależy Ci na mleczku ?

Natis długo jeszcze będą Was trzymać w szpitalu ? Zdrówka Kochane !

MamaKubulki,
jak tam sytuacja ? Za długo nie czekaj bo przy drugim szybciej idzie. Przy pierwszym powinno się jechać jak skurcze do 7-5 min przy drugim co 10 min !!!!!!

Morena
już zaciskam kciuki ! Ale fajnie, ja też chce :)

My dziś po mamusiach pojeździliśmy objedzona jestem na maxa aż pękam.
Skurczyki dziś też się pojawiają i doszedł przy nich ból w dole brzuszka czasem aż można powiedzieć, że mocny.. Coś czuję, że koniec już bliski :):) Młody buszuje niemiłosiernie ale wcale się nie dziwię, bo trochę słodkości pojadłam :)
A najfajniejsze było dziś z całego dnia to, że mogłam wyściskać Sewerka :):) Stęskniłam się za nim :)

Fioletowa Filipek jest śliczny. Jeszcze raz gratuluje!!!!!
Natis a wiadomo kiedy do domku wyjdziecie. Ucałuj córeczkę:tak:
Teri a może jeszcze się pokarm rozkręci. Ja bym chciała karmić piersią ale nie wiem jak będzie:blink: Najważniejsze jednak, żeby maleństwa przybierały na wadze, były zdrowe a czy to mm czy pierś bez znaczenia.
Morena trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej trzymała córcie w ramionach. Daj znać i czekam na foteczkę ślicznotki:tak:
Anusia gratuluje skończonego 39 tyg !!!!
Anula i jak tam? Co ile masz skurcze? U mnie z Julią najpierw odeszły wody, od razu skurcze co 3 minuty i szpital a teraz nie wiem jak to będzie wyglądało, boję się.
MamaKubulki jak tam sytuacja wygląda? Jeśli skurcze są mocne i częste to jedz na ip

Jak tak dalej pójdzie to mały połamie mi żebra. Już mam dosyć :( Do tego jeszcze kręgosłup boli :( Oj ciężko widzę tą noc :(

reklama
Przedstawiam Wam Cioteczki kilku godzinną Majkę :) ;)
WP_000182.jpg
Nie nadrobię Was. Nie ma szans. Nie wiem czy będę wstanie być na bieżąco, ogarniamy się dopiero w nowej sytuacji co nie jest proste a i ja mam bóle głowy straszne (powikłanie po znieczuleniu) jak mam tylko chwilkę to kładę się na płasko i odpoczywam...
Pozdrawiam i gratuluję nowym Mamusią i Wszystkiego dobrego z okazji Naszego święta :)

Załączniki

• WP_000182.jpg
    WP_000182.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 51
Do góry