Mamakubulki - myślę ze anusiakanusia ma racje, weź prysznic i w razie czego zacznij się szykować. Ja dalej jak na szpilkach skurcze raz co 15 raz co 30, zobaczymy czy w nocy się coś rozkręci. Opieka dla Tosi jak coś zorganizowana. Eh ... Zaczęło by sie na dobre albo skończyły te skurcze - najgorsza jest ta niepewność. Czemu to nie jest takie proste jak z Tosia, wtedy nie działo się nic, i jak był poród to wiedziałam ze to juz, a teraz taka zdezorientowana jestem
reklama
Kingusia91
Fanka BB :)
Wow ale się dzieję :-)
Filipek śliczny :-)
Natis wiadomo już coś kiedy wyjdziecie do domku?
mamakubulki jak nie przejdzie to ja bym chyba jechała na IP...
morena to jutro czekamy na Gabi :-) trzymam za Was kciuki ;-)
Filipek śliczny :-)
Natis wiadomo już coś kiedy wyjdziecie do domku?
mamakubulki jak nie przejdzie to ja bym chyba jechała na IP...
morena to jutro czekamy na Gabi :-) trzymam za Was kciuki ;-)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam z okazji Dnia Matki!!!
Fioletowa, gratulacje, synek śliczniutki
Sembo, gratulacje!!! I pomyśleć, że musiałaś się tyle namęczyć. Teraz córeczka Ci wszystko wynagrodzi;-)
Teraz wracaj szybko do pełni sił
Dzika, najważniejsze, że teście cali i zdrowi i że nikomu nic się nie stało
Mama Kubulki, ja też bym jechała jak będą co 5 min, chyba, że masz daleko do szpitala, trzymam &&&&&&&&.
Informuj nas w miarę możliwości
Morena, za Ciebie również &&&&&&&&. Czekamy na wieści
...ups, zapomniałam, co miałam jeszcze napisać
Fioletowa, gratulacje, synek śliczniutki
Sembo, gratulacje!!! I pomyśleć, że musiałaś się tyle namęczyć. Teraz córeczka Ci wszystko wynagrodzi;-)
Teraz wracaj szybko do pełni sił
Dzika, najważniejsze, że teście cali i zdrowi i że nikomu nic się nie stało
Mama Kubulki, ja też bym jechała jak będą co 5 min, chyba, że masz daleko do szpitala, trzymam &&&&&&&&.
Informuj nas w miarę możliwości
Morena, za Ciebie również &&&&&&&&. Czekamy na wieści
...ups, zapomniałam, co miałam jeszcze napisać
RobaczekII
Sembo, w końcu GRATULACJE !!!!! Cieszę się, że w tak piękny dzień tulisz córunie !!!
Fioleciuku i Tobie GRATULACJE. Filipek duży chłopie. Cieszę się, że udało się ciążę przebrnąć i że już Nagrodę tulisz.
Szybkiego powrotu do sił Wam życzę Dziewczyny !!!!
Na wieści o urodzonych maleństwach łezki mi się w oczach kręcą. A jak już fotki widzę to w ogóle. Cudny Filipek !
Wisieńka cierpliwości kochana. Trzymam kciuki by szybko skurcze Cię dopadły i żebyś szybko urodziła i wróciła do domku !!!
Pulus, dobrze, że sie odzywasz, już zaczynałam się martwić.
Dzika, dobrze, że teściom się nic nie stało. A tak zawsze jest jak się ostrzega, przestrzega a nie posłucha to licho przychodzi Mam nadzieję, że już się nie denerwujesz.
Teri, fajnie ,że tu wpadłaś Ale grzeczna Daria Może częściej przystawiaj jak zależy Ci na mleczku ?
Natis długo jeszcze będą Was trzymać w szpitalu ? Zdrówka Kochane !
MamaKubulki, jak tam sytuacja ? Za długo nie czekaj bo przy drugim szybciej idzie. Przy pierwszym powinno się jechać jak skurcze do 7-5 min przy drugim co 10 min !!!!!!
Morena już zaciskam kciuki ! Ale fajnie, ja też chce
My dziś po mamusiach pojeździliśmy objedzona jestem na maxa aż pękam.
Skurczyki dziś też się pojawiają i doszedł przy nich ból w dole brzuszka czasem aż można powiedzieć, że mocny.. Coś czuję, że koniec już bliski Młody buszuje niemiłosiernie ale wcale się nie dziwię, bo trochę słodkości pojadłam
A najfajniejsze było dziś z całego dnia to, że mogłam wyściskać Sewerka Stęskniłam się za nim
Fioleciuku i Tobie GRATULACJE. Filipek duży chłopie. Cieszę się, że udało się ciążę przebrnąć i że już Nagrodę tulisz.
Szybkiego powrotu do sił Wam życzę Dziewczyny !!!!
Na wieści o urodzonych maleństwach łezki mi się w oczach kręcą. A jak już fotki widzę to w ogóle. Cudny Filipek !
Wisieńka cierpliwości kochana. Trzymam kciuki by szybko skurcze Cię dopadły i żebyś szybko urodziła i wróciła do domku !!!
Pulus, dobrze, że sie odzywasz, już zaczynałam się martwić.
Dzika, dobrze, że teściom się nic nie stało. A tak zawsze jest jak się ostrzega, przestrzega a nie posłucha to licho przychodzi Mam nadzieję, że już się nie denerwujesz.
Teri, fajnie ,że tu wpadłaś Ale grzeczna Daria Może częściej przystawiaj jak zależy Ci na mleczku ?
Natis długo jeszcze będą Was trzymać w szpitalu ? Zdrówka Kochane !
MamaKubulki, jak tam sytuacja ? Za długo nie czekaj bo przy drugim szybciej idzie. Przy pierwszym powinno się jechać jak skurcze do 7-5 min przy drugim co 10 min !!!!!!
Morena już zaciskam kciuki ! Ale fajnie, ja też chce
My dziś po mamusiach pojeździliśmy objedzona jestem na maxa aż pękam.
Skurczyki dziś też się pojawiają i doszedł przy nich ból w dole brzuszka czasem aż można powiedzieć, że mocny.. Coś czuję, że koniec już bliski Młody buszuje niemiłosiernie ale wcale się nie dziwię, bo trochę słodkości pojadłam
A najfajniejsze było dziś z całego dnia to, że mogłam wyściskać Sewerka Stęskniłam się za nim
Kingusia91
Kiedy te wymioty się skończą? ja już nie mam siły chcę już rodzić!
Kingusia91
Myślałam że teraz już będzie łatwiej a ostatnio jest jeszcze gorzej :-(
Jutro mam wizyte u gina, ciekawe co powie
Jutro mam wizyte u gina, ciekawe co powie
RobaczekII
Kingusia, wzrost progesterony wzmaga wymioty i mdłości. Jeszcze trochę, wytrzymaj, tulę i sił życzę.
Paulunia8713
Fioletowa Filipek jest śliczny. Jeszcze raz gratuluje!!!!!
Natis a wiadomo kiedy do domku wyjdziecie. Ucałuj córeczkę
Teri a może jeszcze się pokarm rozkręci. Ja bym chciała karmić piersią ale nie wiem jak będzie Najważniejsze jednak, żeby maleństwa przybierały na wadze, były zdrowe a czy to mm czy pierś bez znaczenia.
Morena trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej trzymała córcie w ramionach. Daj znać i czekam na foteczkę ślicznotki
Anusia gratuluje skończonego 39 tyg !!!!
Anula i jak tam? Co ile masz skurcze? U mnie z Julią najpierw odeszły wody, od razu skurcze co 3 minuty i szpital a teraz nie wiem jak to będzie wyglądało, boję się.
MamaKubulki jak tam sytuacja wygląda? Jeśli skurcze są mocne i częste to jedz na ip
Jak tak dalej pójdzie to mały połamie mi żebra. Już mam dosyć Do tego jeszcze kręgosłup boli Oj ciężko widzę tą noc
Natis a wiadomo kiedy do domku wyjdziecie. Ucałuj córeczkę
Teri a może jeszcze się pokarm rozkręci. Ja bym chciała karmić piersią ale nie wiem jak będzie Najważniejsze jednak, żeby maleństwa przybierały na wadze, były zdrowe a czy to mm czy pierś bez znaczenia.
Morena trzymam mocno kciuki, żebyś jak najszybciej trzymała córcie w ramionach. Daj znać i czekam na foteczkę ślicznotki
Anusia gratuluje skończonego 39 tyg !!!!
Anula i jak tam? Co ile masz skurcze? U mnie z Julią najpierw odeszły wody, od razu skurcze co 3 minuty i szpital a teraz nie wiem jak to będzie wyglądało, boję się.
MamaKubulki jak tam sytuacja wygląda? Jeśli skurcze są mocne i częste to jedz na ip
Jak tak dalej pójdzie to mały połamie mi żebra. Już mam dosyć Do tego jeszcze kręgosłup boli Oj ciężko widzę tą noc
reklama
mama wikusi2010
Przedstawiam Wam Cioteczki kilku godzinną Majkę
Nie nadrobię Was. Nie ma szans. Nie wiem czy będę wstanie być na bieżąco, ogarniamy się dopiero w nowej sytuacji co nie jest proste a i ja mam bóle głowy straszne (powikłanie po znieczuleniu) jak mam tylko chwilkę to kładę się na płasko i odpoczywam...
Pozdrawiam i gratuluję nowym Mamusią i Wszystkiego dobrego z okazji Naszego święta
Nie nadrobię Was. Nie ma szans. Nie wiem czy będę wstanie być na bieżąco, ogarniamy się dopiero w nowej sytuacji co nie jest proste a i ja mam bóle głowy straszne (powikłanie po znieczuleniu) jak mam tylko chwilkę to kładę się na płasko i odpoczywam...
Pozdrawiam i gratuluję nowym Mamusią i Wszystkiego dobrego z okazji Naszego święta
Załączniki