reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Hej Dziewczyny :-D

Przepraszam, że wczoraj się nie odzywałam ale najpierw wkurzył mnie mój mąż :wściekła/y: a potem wzięłam się za porządku w domu, w szafie zrobiłam miejsce na ciuszki małej, wyprałam ciuszki (dzisiaj postaram się je wyprasować ;-)), może w końcu zacznę pakować torbę :tak: niestety nie nadrobię Was od wczoraj (przynajmniej na razie ;-))

reklama
Dmuchawcu mam nadzieję, że jej niczym nie zarażę. Nie mogę się patrzeć jak ona się męczy:no:
U mnie torba w miarę spakowana poza rzeczami które się nie zmieściły i nie mam pojęcia jak je upchać. Może ja za dużo naładowałam niepotrzebnych rzeczy nie wiem

Diguro 4 córeczki to cudownie. Gratuluje;-)

Właśnie wstawiłam drugie pranie, ogarnęłam i brzuch twardy. Nie wiem co się dzieje ale praktycznie cały czas jest jak skała. Teraz ugotuje makaron i zjemy sobie rosołek a potem mam ochotę na naleśniki z truskawkami albo spaghetti.

anula jaśnie pan wydał prikaz także słuchaj się i leż - odpoczywaj i się relaksuj
zen.gif

Marys podgoniłaś z pracami - szfa, pranie, prasowanie. A na męża się njie denerwuj
Bisous14.gif

Palindromea
super nabytek - na pewno się przyda!

Paulunia
Właśnie wstawiłam drugie pranie, ogarnęłam i brzuch twardy. Nie wiem co się dzieje ale praktycznie cały czas jest jak skała. Teraz ugotuje makaron i zjemy sobie rosołek a potem mam ochotę na naleśniki z truskawkami albo spaghetti.
Może za dużo dzisiaj wzięłaś na siebie, odpocznij. Ale mi narobiłaś ochoty na na naleśniki z truskawkami - ja od rana podjadam rzodkiewki.

A mnie zostały do zmycia podłogi. Zaraz biorę się za to - bo u mnie system 1:1, tzn. pościeram kurze - poleżę 15 minut, odkurzę - posiedzę 20 min, sprzatnę coś- i znów patrzę co u Was
tralala.gif
Muszę sprawdzić czy mam jeszcze zapas lodów
sliniak_1.gif

Hej dziewczyny. Dawno się nie oddzywałam bo fatalnie się czułam. Mam do was pytanie czy któraś z was też ma taki silny ból w pachwinach a konkretnie jak u mnie w lewej. ani siedzieć ani leżeć się nie da i przy chodzeniu też bardzo boli. nie chce dzwonic do lekarza bo boje sie że zaraz mnie położy do szpitala bo mi zostało już nie duzo czasu do końca. proszę o pomoc bo mnie to przeraża. Z góry dziekuje pozdrawiam

Maryś wzięłam nospę i leżę. Może choć trochę się miękki zrobi
Mikoto ja cały dzień nic nie robie. Wstawiłam dzisiaj tylko pranie, pościerałam kurze i brzuch jak skała. Najgorsze to są noce bo wtedy cały czas jest twardy a przecież leże :(

Mikoto a jakoś mnie tak naszło :-) opoza tym od przyszłego tygodnia, po uzupełnieniu wszystkich braków, mam zamiar przyspieszyć troszeczkę przyjście na świat małej ;-)
Paulunia ojoj jak i w nocy tak jest to może skontaktuj się z lekarzem?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry