reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Mikoto ja takie twardnienia mam od 18 tyg ciąży. Teraz leżę i miękki a za chwilę wstane i skała. Byle do wtorku a potem już mogę rodzić

Dmuchawcu a nie można tego jakoś odkręcić. Jakie skur....:wściekła/y: Pewnie jeszcze zapłaciłaś za większe

Ostatnia edycja:
Dmuchawcu nie denerwuj się! Sprawdź jak zaznaczyłaś format na kopercie - tylko czy dalej obowiązuje ten system? Bo ja ostatnio wieki temu wywoływałam tam zdjęcia.

Paulunia w takim razie oby do wtorku!

Maryś to mamy te same terminy, tyle że jak jednak będzie cc, to wcześniej.

Zdjęcia zamawiałam przez internet i właśnei wyczytałam,że powinnam wybrac format10- 3:4 zamiast10- 2:3, ale nei przypominam sobie, zebym w ogóle jakiś wybierała. Kliknęłam tylko w format 10:-(.
Teraz to juz chyba mówi się trudno. Nie chce mi się stresować, zwracac ani wykłócać. Pierwszy raz zamawiałam zdjęcia w ten sposób więc może faktycznie coś przeoczyłam.

Paulunia- lekarz na te twardnienia kazał mi więcej odpoczywać i zwiększyc dawkę magnezu i to by było na tyle.

Mikoto- na kopercie jest format 10x15

Ostatnia edycja:
reklama
Dmuchawcu no szkoda ale jak zapłaciłaś za wiekszy format a dostałaś ten mniejszy to może uda się to jeszcze odkręcić

I właśnie ja tam samo. Zamiast 4 tabletek dziennie mam brać 6:confused2:
Jeszcze 2 razy z tego powodu skierował mnie do szpitala a tam nospa, magnez, luteina i oczywiście papawaryna. Ich stały zestaw.

Ostatnia edycja:
Do góry