Cześć Kochane!
Dmuchawcu, Minnie - dziękuję za troskę
Od 6 jestem na nogach. Najpierw laboratorium, potem apteka, szybko załatwić ubezpieczenie, zakupy i pędem do domu, bo ekipa podwórkowa miała się stawić- z tym, że pogoda się pospuła i mamy opóźnienie http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif Teraz biegiem muszę ogarnąć chałupę, bo potem mam jeszcze denstystę. Także czeka mnie znów jazda
Korba trzymam kciuki za Twoje piersiątka- niech dobrzeją! Dobrze, że Twój S. ma urlop i może Ci pomóc. Z tymi papierami do zarejestrowania to jakaś kpina!
Sembo trzymam za Was kciuki!
Natis Kochana dużo zdrówka dla Ciebie! Wspaniałe wieści o Lence przynosisz!
Dziewczyny przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, ale mam urwanie głowy, a weekend wcale nie zapowiada się spokojniejszy - także postaram się chociaż podczytywać Was na bieżąco. Miłego dnia Wam życzę!
Dmuchawcu, Minnie - dziękuję za troskę
Korba trzymam kciuki za Twoje piersiątka- niech dobrzeją! Dobrze, że Twój S. ma urlop i może Ci pomóc. Z tymi papierami do zarejestrowania to jakaś kpina!
Sembo trzymam za Was kciuki!
Natis Kochana dużo zdrówka dla Ciebie! Wspaniałe wieści o Lence przynosisz!
Dziewczyny przepraszam, że nie odpiszę każdej z Was, ale mam urwanie głowy, a weekend wcale nie zapowiada się spokojniejszy - także postaram się chociaż podczytywać Was na bieżąco. Miłego dnia Wam życzę!