reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
teri u mnie też shrek na topie jest teraz:))

U mnie objawów ciążowych brak,żadnych mdłości,nie przeszkadzają mi zapachy,po prostu nic,aż dziwnie się czuje i zastanawiam czy jestem w ciąży:-D bo poprzednie ciąże na tym etapie to była masakra://

paulinka sama sie kuruje :baffled::baffled: no to mnie zalamalas z lekka :baffled: szlag juz naprawde ide po najnizszej lini oporu bo musze byc w stanie wstac, zrobic wszystko przy dziecku, dac mu jesc :-( a meza nie ma w domu 12 godzin wiec nie mam co na niego liczyc. Eh nie wybacze sobie jak cos sie podzieje :baffled:

nosz znowu się nażarłam a po 20 miałam juz nic nie jeść :wściekła/y: no ale znowu dopadły mnie pomidory ze śmietaną kurczę 3 dzień już jem to samo dzisiaj zjadlam chyba z pół litra śmietany z tymi pomidorami i teraz mi niedobrze :no: co ja mam z tą śmietana :szok: spokojnej nocy dziewczyny :-D

teri śmietane to ja za przeproszeniem mogłabym wpieprzyć na raz cale opak, i to tej najtłusiejszej :D
kari wcale nic sie nie musi stać Kochana, nie denerwuj się na zapas. Postaraj się ten weekend jakoś przezyć i w poniedziałek albo idź do rodzinnego ale skontaktuj się z ginem (o ile mozesz wcześniej to byłoby super). Wiesz mój mi tak powiedział bo woli "dmuchać na zimne" tak samo jest u mnie w temacie konflitku serologicznego ale to inna sprawa... Jestem pewna ze gdyby mnie np dopadł silny ból zęba to bez tabletki nie wytrzymałabym nawet godziny :/

HEJ hej. Witam sie z wami w sobotni poranek, ale bez kawki bo mleczka nie kupiłam :/ buu. Męża nie ma i nie mam kogo wygonić do sklepu :) Ale dziwnie mi się spało bez niego :/ a tu jeeszcze jedna noc przed nami. M pojechał z kolegami na mecz do gdańska :)
Miłej soboty dziewczyny

hej!
Witam się sobotnio i powiem Wam,że zaczynam się martwić,bo jak na ten etap ciąży nie mam mdłości.W poprzedniej ciąży nie mogłam otworzyć lodówki,przeszkadzały mi ogólnie wszystkie zapachy a teraz...?prawie nic.Jem jak zwykle,nie jestem wrażliwa na zapachy...myślicie,że to tak może być? Zero dolegliwości?

Witam sie i ja :)
Martela, ja tez nie mam mdlosci, nie jestem wrazliwa na zapachy, czasami tylko robi mi sie slabo. Pamietaj , ze kazda ciaza jest inna i nie zawsze ma sie te same objewy ;) w ktorym tygodniu jestes?
Moja kolezanka ma 2 dzieci (dziewczynki) i w tamtych ciazach nie miala mdlosci ani nic a teraz ciagle sie przytula z porcelana wiec nie ma reguly i nie masz sie czym stresowac

Agulka bardzo mi przykro...wiem co przechodzisz... Przytulam mocno :-(

reklama
Agulka bardzo mi przykro.

martela kazda ciąża jest inna, ciesz się że nie musisz wisieć nad WC :) u mnie mdłości mineły na kilka dni a dzisiaj rano po wypiciu herbaty witałam się z porcelana :/
Na 14 grill wiec powoli się zbieramy.

Do góry