reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

DzikaBez mój nie chce ściągać mi krążka bo powiedział, że to tylko poradnia i nie będzie ryzykowal, że mi ściągnie, ja pójdę do domu i zacznie się coś dziać. Tak to będę w szpitalu.
Sceptycznie podchodzi do krążka bo to ryzyko infekcji, która skraca szyjkę i to takie błędne koło.

reklama
Wrocilam z pogadaniki i karmieniu piersia, nic nowego w sumi sie nie dowiedzialam tylko doznalam szoku, ale to moze bardziej kulturowy. Otoz kobitka zaczela nam mowic ile to trzeba czasu odczekac, albo kiedy najlepiej napic sie np wina czy piwa aby potem moc karmic...wiec jak uslyszalam, ze najlepiej sie napic zaraz po karminiu bo potem dziecko przespi te 4 godzinki i alkohol zdarzy sie juz rozlozyc po organizmie i nie dotrze do mleka, albo o nocach na imprezach i karminiu :szok:....
Nie wiem moze to jestem przewrazliwiona na tym punkcie, ale nie zakladalam pic nawet kieliszka wina przez min. pol roku karmienia. Co kraj to obyczaj i wiem , ze takie rzeczy sie tu zdarzaja i sa na "porzadku dziennym".
Teraz trzeba by cos zjesc. Maz mial wziasc pol dnia wolnego i wrocic teraz ze mna do domu, ale niestety nie zdarzyl dokonczyc wszystkiego do poludnia, wiec musze na niego poczekac jeszcze.

madzia nie wiem co prawda jakie są ceny u mnie ale ta oferta wydaje się całkiem całkiem ;-)

ona-to-ma współczuję nocnych pobudek, wiem co czujesz bo mam podobnie :-(

monia_bed a w którym Factory? może bym się wybrała :happy:

Ja teraz piję miętkę bo mnie żołądek rozbolał, a do tego doszedł jeszcze ból pleców ...:baffled:

ankaka- ja właśnie wróciłam od swojego lekarza, też z poradni nfz, on mi sciagnie w gabinecie ale jak spytałam kiedy to powiedział hee.... za miesiąc, ja mu mówie że wolała bym wcześniej bo mnie to boli przy chodzeniu to on powiedział że jak chce wczesniej to mu coś podpisze i mi ściagnie

No mój powiedział, że mi da w 36 tc skierowanie bo to wystarczy. ;) już się nie mogę doczekać bo też mnie trochę uwiera w zależności jak się ulożę. Na szczęście upławy się zmniejszają. Czekam na wyniki posiewu ze szpitala, ale cos ich nie ma ;/

ogólnie to nie wiem czego mam się spodziewać po ściągnięciu tego krążka. Bo mówią, że poród jest w niedługim czasie po ściągnięciu.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
cały dzień myślałam o natis, Lenka jest super, chciałabym mieć to juz za soba..........
milego dnia kochane;)

Wiadomość dla wszystkich Mamusiek które chciały dostęp do WZ

W temacie przez który do "wątku zamkniętego" się wchodzi załączyłam mini regulamin.

Piszcie więc dużo, treściwie i dajcie się nam poznać a wtedy myślę, że z dostępem nie będzie problemu :tak:

Mam nadzieję, że żadna z Was się urażona nie poczuje i postara się zrozumieć.

ok w takim razie nie będę się upierać, bo nie zawsze mam czas Was czytać, a skoro nie przeczytam, to i nie napiszę, bo nie wiem co:baffled:
myślałam, że wszystkie macie dostęp, więc i ja chciałam:sorry:

ankaka- z tego co czytałam w necie to jest rożnie, ale dużo babek chodziła jeszcze po 2-3 tyg, a mi nie widzi się rodzic (gdyby lekarz to ociągnął za miesiąc to u mnie był by juz prawie 39 skończony) w 41 tc., a jak mi to ściągną między 36-37 tc. to i bac się o dzidzie nie będę i będzie czas żeby się wszystko rozkręciło

reklama
Tak Agacia Natis o 00:40 urodzila Lenke :)

Dziaka Ja też bym raczej wcześniej chciała ściągnąć tak w 36-37tc. Jak ja już bym chciała być PO... w sumie to tylko 8 dni...

Mam dzisiaj dzień strasznego lenia.
Dziewczyny a czy skurcze mogą lapać tak od strony nerek? Ćmi mnie okresowo na dodatek ale z tego co pamiętam z Wiki też tak miałam a przenosiłam.

Do góry