reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

fioletowa mam nadzieję, że to oznaka zdrowienia. Kochana, to trzymam kciuki za wyniki posiewu, udaną wizytę i satysfakconującą datę cc - ależ teraz robi się gorąco na forum! Niedługo Filip będzie już z Wami!

DzikaBez mniam, ciasto drożdżowe uwielbiamy! To super, że teściowa Cię trochę odciążyła, ale Ty za to nie próżnowałaś! Czekam na foto!

reklama
jej ile stron.... czytam czytam i nie wiem co komu odpisać:p

Madzia mam nadzieję, że łóżeczko nie jest wadliwe!!! Poczekaj na męża niech też ma udział w składaniu spanka dla Tymka:))

Tak pisalyscie o tej biedronce ze i ja polecialam, ale mi sie udalo bo dorwalam osttni kocyk ten co chcialam :-) oczywiscie ostalam sie w dlugasnej kolejce i teraz jestem padnieta... :-( a tu jeszcze czeka zmywanie i pisanie zamowien yhh..

Madzia - Ja dostałam turystyczne od siostry ale szwagier mówił , że przyjedzie je poskładać bo to skomplikowane bardzo . Podobno nawet z instrukcją meczył się , zeby to złożyć . A teraz nawet instrukcji nie mamy :-p. Tak więc łóżeczko na strychu sobie stoi . Widać to tak jest z tymi patentami ;-)

Madzia- spokojnie, ja tez nie umiałam naszego złożyc, a przyszedła mąż i zrobił to w 2 minuty. Ja:szok:, on:-D.

Ja sie dziś wkurzyłam i ubeczałam jak głupek:-(.
Przyjechał tesć, ale zaraz miał jechac z mężolem na działkę. Więc pomyślałam, że zrobię do jedzenia coś na szybko, a obiad wieczorem jak codziennie ostatnio. Zrobiłam placki z jabłkami. A teść stwierdził, że nei lubi i nie zjadł:eek::confused2:
Pojechał na działkę głodny.
Ciekawe czy lubi łazanki?:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Troche mi juz przeszło, ale chodziłam wściekła. No bo miał pomagac podobno, a wyjdzie na to, że będę mieć więcej roboty z jego powodu.
W koncu jednak chyba to oleję. Będę gotowac jak dotąd.
Mój mąż nigdy jakoś nie narzeka. Sa nalesniki z serem, czy zupa-zje wszystko bez wybrzydzania. A tu taki hrabia mi zjechał:confused2:

Ostatnia edycja:
Z turystycznym po moich przejsciach zapamietałam tyle, że najpierw składa sie boki a poźniej dopiero wypycha dół ;-) I udaje się już za każdym razem :)

Dmuchawcu olej jak jeść nie chce i uszanować pracy Twojej nie umie!!

właśnie muszę turystyczne odebrać od teściów
ja wczoraj z okazji bycia w aptece nabyłam linomag
oficjalnie lista zakupów zamknięta - mam już wszystko
jutro po odebraniu wyników posiewu mogę rodzić ;-)
i już mi wszystko jedno czy terminowo to się zgra czy nie ze szpitalem Artura - damy radę tak czy siak, byleby nie rodzić między 22 a 24
Artur wczoraj gadał do pępka "Filip wyjdziesz dzisiaj?" no i nie wyszedł ;-)

reklama
Do góry