reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Piękna :tak: A jak śpi też cudnie wygląda:-) (na wątku zamkniętym jest foteczka)

Na wątku zamkniętym?? To ja chyba nie mam dostępu.. kto nim administruje?

Saraa, dzięki!!! Jest piekna!! Ja szukałam i szukałam i nie mogłam znaleźć..

Przepraszam, mam dostęp :) Chyba nie zawsze nadążam za Wami dziewczyny :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Melduje się. Proszę się nie martwić - nie planuje iść do szpitala wcześniej. Miałam dzisiaj długi dzień i8 teraz muszę odpocząć. :-)

...widzę, że nie chcecie mnie na WZ:no::zawstydzona/y::no:

Betty
napisz priva do Sary
Bisous14.gif

Jakis spokoj sie tu zrobil.... pisalyscie o spaniu. Ja sie nie wysypiam bo budze sie pare razy na siusiu do tego pies tez czasem budzi zeby go wypuscic, do tego pobudki na zmiane pozycji... :confused2: Wiec chyba teraz sprobuje chwile odespac :)

Cześć Czerwcóweczki,
zaglądam dziś na forum a tu taka śliczna Lenka się urodziła :) Gratulacje dla Natis.
A moja Lenka właśnie śpi, a ja szykuję się na popołudniową wizytę u gina- przegląd podwozia :)
Tak to spędzamy całe dnie na dworku. Wczoraj odwiedziłam Biedronkę i zakupiłam turkusowy kocyk i ręcznik dla Olka. Już wyprane wiszą na balkonie.
A w Smyku Outlet w Factory koło mnie niezłe wyprzedaże- 5- pak bodziaków za 25 zł, 3- pak pajacyków za 35 zł. Więc kupiłam trochę nówek dla Małego :)
No i chyba zakupy prawie skończone i czas spakować torbę do szpitala.
Przepraszam, ale tyle produkujecie, że nie doczytałam Was, więc pozdrawiam każdą z osobna i przesyłam trochę warszawskiego słońca! :)

reklama
Wiadomość dla wszystkich Mamusiek które chciały dostęp do WZ

W temacie przez który do "wątku zamkniętego" się wchodzi załączyłam mini regulamin.

Piszcie więc dużo, treściwie i dajcie się nam poznać a wtedy myślę, że z dostępem nie będzie problemu :tak:

Mam nadzieję, że żadna z Was się urażona nie poczuje i postara się zrozumieć.

A teraz czas iść odebrać Olivierka z przedszkola i na obiad do Mamusi ;-):-p

Do góry