reklama
Zakupiłam też leżaczek Tiny Love na stronce Smyka - są promocje i wysyłka gratis
Na obiadek kotleciki z piersi z kurczaka z ziemniaczkami i mizerią.
Co myślicie o sesji noworodkowej? U mnie w Rudzie Śląskiej jest jedna agencja, która warta jest uwagi.. wysłałam zapytanie, czy są w stanie połączyć tła z naszymi zainteresowaniami tzn snowboard, wycieczki górskie, motor, gitara - odpowiedź byłą twierdząca, przykładowe zdjęcia piękne.. gorzej z ceną 500zł
Madzia, dzięki Ci Kochana
Palindromea
madzia128
Fanka BB :)
madzia ciekawy pomysł z sesją noworodkową bardzo fajne zdjęcia a w tą cenę co jest wliczone? ile zdjęć?
[FONT="]Obecnie nasza cena wynosi 450zł- w nią wliczone jest ok. 30 różnorodnych zdjęć (w zależności od przebiegu sesji) oraz 10 najładniejszych zdjęć wydrukowanych w formacie 15x23 lub 2 zdjęcia formatu 30x45. Płytę z nagranymi zdjęciami oddajemy w ręcznie robionym etui. Za rodzeństwo symboliczne 50 zł (razem będzie to kwota 500zł.) Sesja obejmuje zarówno zdjęcia noworodka, rodzeństwa, jak i wspólne oraz rodzinne.[/FONT]
Palindromea
Mikoto - pomidorówka, a dla Ara na dojedzenie będzie zapiekane mięsko (czeka zapeklowane) i ziemniaczki. Wene miałam
Matka Ewa - ciekawe, jak ta kuracja podziała. Aro to w ogóle w strachu. Kuracja spać mu nie daje - śpi na czuwaniu. Ale sam stwierdził, że wolałby zobaczyć pierwszy raz Mikołaja jako noworodka, a nie miesięcznym dzieckiem.
Matka Ewa - ciekawe, jak ta kuracja podziała. Aro to w ogóle w strachu. Kuracja spać mu nie daje - śpi na czuwaniu. Ale sam stwierdził, że wolałby zobaczyć pierwszy raz Mikołaja jako noworodka, a nie miesięcznym dzieckiem.
mamatatadziecko
Madzia - super zdjęcia - brać! Pamiatka na zawsze
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Dziewczyny, gdzie Wy widzicie zdjęcie Lenki?? Chyba nie na BB.. już chyba wszędzie szukałam.. może któraś wklei.. jeśli macie na komórkach czy FB.. chyba Natis nie miałaby nic przeciwko?
Mikoto, fajnie że się udało z leżaczkiem
Mikoto, fajnie że się udało z leżaczkiem
Ależ dzisiaj wieści od rana! Wyszłam na chwilę na dwór, a tu znów Hot news!
Anilek trzymam kciuki za Was!
Teri mam nadzieję, ze wyleczą tę infekcję ucha, zanim Maleńka się urodzi!
anusiakanusia ja też się bardzo cieszęhttp://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif
Palin zjadłabym pomidorówki, a dzisiaj pierogi będą u nas
madzia to na pewno fajna pamiątka będzie!
Anilek trzymam kciuki za Was!
Teri mam nadzieję, ze wyleczą tę infekcję ucha, zanim Maleńka się urodzi!
anusiakanusia ja też się bardzo cieszęhttp://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif
Palin zjadłabym pomidorówki, a dzisiaj pierogi będą u nas
madzia to na pewno fajna pamiątka będzie!
reklama