reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Lenka jaki myśliciel kochany :) Teraz to już coraz częściej będziemy oglądać takie obrazki przecudne :)
My z Jędrkiem też właśnie wróciliśmy ze spacerku 2 godzinnego, brzuch mi tak stwardniał pod koniec, że czułam jakbym kamienie niosła. Już ok, Ewka się wierci. Nie wiem ile jeszcze dam radę z nim łazić, pewnie do samego porodu. Odebrałam wyniki, mocz czysty, a krew pierwszy raz od pół roku prawie wszystko w normie hehe :) Zeszłe to miałam wszystko pogrubione i pozaznaczane H i L. Teraz planuję położyć Jędrka na drzemkę (oby się udało) i chcę lodówkę umyć i ręczniki poprać. Mikoto działa na mnie motywująco :)

reklama
Dzien dobry
Ja jestem :) Musialam was najpierw nadrobic ;-)
Na poczatek oczywiscie wielkie gratulacje dla NATIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za Kobre i reszte dziewczyn ktorym porod sie zbliza!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wczoraj bylam na wizycie, mial byc tylko wymaz robiony i wizyta 10minutowa a siedzialam tam godzine i mialam usg, ale to za chwile opisze w odpowiednim watku :)
U nas wkoncu fajna pogoda nie za cieplo, nie za zimno, juz zaliczylam targ i apteke, zjadlam pierogi i paczke ciastek :eek: a teraz gotuje zupe i czekam az pralka skonczy wirowac.

Dziewczyny, ale ja nie ucinam sobie drzemek w ciągu dnia tylko dosypiam o poranku :-p W ciągu dnia też nie zasnę-muszę być rzeczywiście chora.
Teraz czas na segregację reszty Tymkowych ciuszków. Zakupiłam też leżaczek Tiny Love na stronce Smyka - są promocje i wysyłka gratis:-D
Na obiadek kotleciki z piersi z kurczaka z ziemniaczkami i mizerią.

Co myślicie o sesji noworodkowej? U mnie w Rudzie Śląskiej jest jedna agencja, która warta jest uwagi.. wysłałam zapytanie, czy są w stanie połączyć tła z naszymi zainteresowaniami tzn snowboard, wycieczki górskie, motor, gitara - odpowiedź byłą twierdząca, przykładowe zdjęcia piękne.. gorzej z ceną 500zł :baffled:

Poniżej powód dla którego zastanawiam czy czy warto czy nie warto...
mail.google.com.jpgmail.google1.com.jpg

Załączniki

• mail.google.com.jpg
    mail.google.com.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 78
  • mail.google1.com.jpg
    mail.google1.com.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 35
Jullix - mnie też do działania nakręca Mikoto :-D

Matka Ewa - Ja stosuję kurację AROwą :zawstydzona/y: - może trochę za wcześnie, ale chciałabym urodzić ok. 38 tc (żeby Aro zdążył być przy nas i zobaczyć synka przed wyjazdem), a po za tym skoro nie ma przeciwwskazań to trzeba trochę na zapas poszaleć (oczywiście w granicach rozsądku).

Ale dziś zasuwacie z postami :) Nie nadążam czytać a z pisaniem to już wg mam problem :)

Właśnie zadzwonił klient i wyleciało mi z łowy co chciałam pisać :)

:) To napiszę później idę sadzić moje kwiatki bo wczoraj nie zdążyłam :)

Palindromea co tam ugotowałas dobrego?
sliniak_2.gif

MatkaEwa zapowiada Wam się fajny dzień

My z Jędrkiem też właśnie wróciliśmy ze spacerku 2 godzinnego, brzuch mi tak stwardniał pod koniec, że czułam jakbym kamienie niosła. Już ok, Ewka się wierci. Nie wiem ile jeszcze dam radę z nim łazić, pewnie do samego porodu. Odebrałam wyniki, mocz czysty, a krew pierwszy raz od pół roku prawie wszystko w normie hehe :) Zeszłe to miałam wszystko pogrubione i pozaznaczane H i L. Teraz planuję położyć Jędrka na drzemkę (oby się udało) i chcę lodówkę umyć i ręczniki poprać. Mikoto działa na mnie motywująco :)

Jullix gratuluję wyników badań, ciekawe jak u mnie wyjdzie? A ja wybieram się laboratorium pod koniec tygodnia. Miło się czyta, że kogoś motywuję - bo to ja z reguły potrzebuję motywatora
Grrrr20.gif
a zwłaszcza jak mam zrobić coś, co odwlekam, bo zwyczajnie tego nie lubię http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

U nas wkoncu fajna pogoda nie za cieplo, nie za zimno, juz zaliczylam targ i apteke, zjadlam pierogi i paczke ciastek
eek.gif
a teraz gotuje zupe i czekam az pralka skonczy wirowac.

ona to ma
lecę na wizytowy!
mietlajf8.gif
Kochana, ale masz energię od rana - targ, apteka, pranie, gotowanie! Dziewczyny na pełnych obrotach!

Palin - no to sprawdzimy czy Aro działa lepiej od ziółek:-D;-). Tak naprawdę współczuję Wam tej rozłąki w takim ważnym dla Was czasie . Aro pewnie też przeżywa .
Ona - czekam na sprawozdanie z wizyty . Ciekawe jaka waga Twojej córci .
Madzia - fajne te zdjęcia ale 500 zł :szok:. Masakra !!!

reklama
Madzia - pomysl sesji jest rewelacyjny, zreszta jak i sesji ciazowych. U nas taki plus, ze maz z zamilowania fotografuje i juz doczekac sie nie moze sesji z Tymkiem (zreszta ja tez). Kupilismy juz nawet kosz wiklinowy i owcza skore. Musze jeszcze poszukac jakis innych gadzetow. Moja sesja ciazowa rowniez sie zajal :tak:
ALe gdyby nie on z pewnoscia takze inwestowalabym w tego rodzaju pamiatki.

Nic ide sie zbierac powoli bo jeszcze psiula wyprowadzic i jedziemy dowiedziec sie czegos o kamrieniu cycem :-D Mam nadzeje, ze moj E sie nie zanudzi tam, a i jak zrozumiem cos nie cos.
Odezwiemy sie pozniej

Do góry