reklama
madzia128
Fanka BB :)
Korba ja zasnęłam po 2 i jakiś impuls obudził mnie tuz przed 4 - patrzę na telefon a tam śliczna Lenka wita ciotki
Smile chciałam przesłać SMSa, ale pomyślałam, że możesz spać a SMS może Cię obudzić i wolałam nie ryzykować.
Ja zaraz wyprawiam Mateusza do szkoły i uciekam z powrotem do łóżka - co za noc pełna emocji i zatkanego nosa Mateusza
Smile chciałam przesłać SMSa, ale pomyślałam, że możesz spać a SMS może Cię obudzić i wolałam nie ryzykować.
Ja zaraz wyprawiam Mateusza do szkoły i uciekam z powrotem do łóżka - co za noc pełna emocji i zatkanego nosa Mateusza
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ale super wieści!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
Natisku- bardzo sie cieszę:-) Pokaż nam Lenkę jak tylko będziesz mogła.
Ja dziś nie śpię od 6ej. Pogoda cudna. Ubieram się i idę kupić materac pompowny bo teśc do nas przyjeżdża pomóc mężowi na działce
Odezwę się jak wrócę. Buziaki!
Natisku- bardzo sie cieszę:-) Pokaż nam Lenkę jak tylko będziesz mogła.
Ja dziś nie śpię od 6ej. Pogoda cudna. Ubieram się i idę kupić materac pompowny bo teśc do nas przyjeżdża pomóc mężowi na działce
Odezwę się jak wrócę. Buziaki!
Kingusia91
Obudziłam się i mówię do męża że muszę zobaczyć czy się jakiś czerwcowy dzidziuś nie urodził, wchodzę na BB a tu takie wieści! :-) Witamy Lenkę na świecie, Natis czekamy na zdjęcia małej ;-)
Mnie też boli brzuch, twardy jak kamień tak jak u anilek chyba nie ruszam się z łóżka...
Mnie też boli brzuch, twardy jak kamień tak jak u anilek chyba nie ruszam się z łóżka...
DzikaBez
Co za wiadomości
natis- gratulacje, odpoczywaj kochana, mama nadzieje ze środki przeciwbólowe działają, ucałuj Lenkę od wszystkich ciotek z bb
A co z pozostałymi dziewczynami które się wczoraj zle czuły- czekam na informacje, mam nadzieje ze jest dobrze
Ja zmykam robić śniadanie mojej drużynie, u nas też ma być dziś ładnie
natis- gratulacje, odpoczywaj kochana, mama nadzieje ze środki przeciwbólowe działają, ucałuj Lenkę od wszystkich ciotek z bb
A co z pozostałymi dziewczynami które się wczoraj zle czuły- czekam na informacje, mam nadzieje ze jest dobrze
Ja zmykam robić śniadanie mojej drużynie, u nas też ma być dziś ładnie
po badaniu może się pojawić plamienie/śluz zabrudzony krwią, przy większej ilości krwi tak jak piszą dziewczyny lepiej skontrolowaćJest tu jeszcze ktoś??? Czy po badaniu i określeniu 2 cm rozwarcia lekkie krwawienie może być normalne ?
Natis, gratulacje! Lenko, zdrowo rośnij!
Witam Was Kochane!
Ależ noc, ależ emocje
Natis jeszcze raz serdeczne gratulacje! Teraz szybko wracaj do sił! Lenka wynagrodzi Ci każdy zły moment tej ciąży!
Gosiak przyjmij moje serdeczne wyrazy współczucia!
martam dobrze, ze się uspokoiło!
anilek czekamy na wieści!
Ja też zaliczyłam wczoraj nocną wizytę u lekarza, mój akurat jeszcze przyjmował i pojechałam. Zaniepokoiła mnie mokra wkładka, okazało się, że to poczatek infekcji. Szyjka długa, zamknięta, serduszko prawidłowo bije, Maleństwo szaleje - dostałam leki. Jak wróciłam zdążyłam tylko przeczytać, że Natis jedzie na blok.
Ależ wspaniała wiadomość z rana.
Korba masz powera Kobieto - teraz czekamy na Ciebie i Zosię!
Lecę dokończyc śniadanko.
Ależ noc, ależ emocje
Natis jeszcze raz serdeczne gratulacje! Teraz szybko wracaj do sił! Lenka wynagrodzi Ci każdy zły moment tej ciąży!
Gosiak przyjmij moje serdeczne wyrazy współczucia!
martam dobrze, ze się uspokoiło!
anilek czekamy na wieści!
Ja też zaliczyłam wczoraj nocną wizytę u lekarza, mój akurat jeszcze przyjmował i pojechałam. Zaniepokoiła mnie mokra wkładka, okazało się, że to poczatek infekcji. Szyjka długa, zamknięta, serduszko prawidłowo bije, Maleństwo szaleje - dostałam leki. Jak wróciłam zdążyłam tylko przeczytać, że Natis jedzie na blok.
Ależ wspaniała wiadomość z rana.
Korba masz powera Kobieto - teraz czekamy na Ciebie i Zosię!
Lecę dokończyc śniadanko.
reklama
RobaczekII
Jak dobrze, że mojego S nie ma w domu bo siedzę i ryczę - tym razem przez Natis
Tak się cieszę, że Lenka już z nami Natisku, dzielna z Ciebie Kobietka !!! Tak bardzo się cieszę, że tak trudna ciąża skończyła się 10-ma punktami !!!!Teraz odpoczywaj troszkę i szybko nabieraj siły. Oglądam fotkę Lenki - jest cudna, a raczej przecudna !
Muszę się zbierać na angielski Nie mogłam tu nie zajrzeć
Tak się cieszę, że Lenka już z nami Natisku, dzielna z Ciebie Kobietka !!! Tak bardzo się cieszę, że tak trudna ciąża skończyła się 10-ma punktami !!!!Teraz odpoczywaj troszkę i szybko nabieraj siły. Oglądam fotkę Lenki - jest cudna, a raczej przecudna !
Muszę się zbierać na angielski Nie mogłam tu nie zajrzeć