reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

oja emocje :) Natisku - suuuuper!
Gosiu - dzieciątko teraz będzie miało najlepszego anioła stróża tam na górze
Dziewczyny z bólami - oby wszystko było dobrze.

Teraz znikam robić śniadanko, ale będę później i doczytam wszystko :*

reklama
Korba ja zasnęłam po 2 i jakiś impuls obudził mnie tuz przed 4 - patrzę na telefon a tam śliczna Lenka wita ciotki :-D
Smile chciałam przesłać SMSa, ale pomyślałam, że możesz spać a SMS może Cię obudzić i wolałam nie ryzykować.

Ja zaraz wyprawiam Mateusza do szkoły i uciekam z powrotem do łóżka - co za noc pełna emocji i zatkanego nosa Mateusza :baffled:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ale super wieści!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natisku- bardzo sie cieszę:tak::-) Pokaż nam Lenkę jak tylko będziesz mogła.

Ja dziś nie śpię od 6ej. Pogoda cudna. Ubieram się i idę kupić materac pompowny bo teśc do nas przyjeżdża pomóc mężowi na działce:tak::tak:
Odezwę się jak wrócę. Buziaki!

Obudziłam się i mówię do męża że muszę zobaczyć czy się jakiś czerwcowy dzidziuś nie urodził, wchodzę na BB a tu takie wieści! :-) Witamy Lenkę na świecie, Natis czekamy na zdjęcia małej ;-)

Mnie też boli brzuch, twardy jak kamień tak jak u anilek :sorry: chyba nie ruszam się z łóżka...

Co za wiadomości:-D:-D:-D

natis- gratulacje, odpoczywaj kochana, mama nadzieje ze środki przeciwbólowe działają, ucałuj Lenkę od wszystkich ciotek z bb

A co z pozostałymi dziewczynami które się wczoraj zle czuły- czekam na informacje, mam nadzieje ze jest dobrze

Ja zmykam robić śniadanie mojej drużynie, u nas też ma być dziś ładnie

Witam Was Kochane!

Ależ noc, ależ emocje
panic_2.gif

Natis
jeszcze raz serdeczne gratulacje! Teraz szybko wracaj do sił! Lenka wynagrodzi Ci każdy zły moment tej ciąży!

Gosiak
przyjmij moje serdeczne wyrazy współczucia!

martam dobrze, ze się uspokoiło!

anilek czekamy na wieści!

Ja też zaliczyłam wczoraj nocną wizytę u lekarza, mój akurat jeszcze przyjmował i pojechałam. Zaniepokoiła mnie mokra wkładka, okazało się, że to poczatek infekcji. Szyjka długa, zamknięta, serduszko prawidłowo bije, Maleństwo szaleje - dostałam leki. Jak wróciłam zdążyłam tylko przeczytać, że Natis jedzie na blok.

Ależ wspaniała wiadomość z rana.

Korba
masz powera Kobieto - teraz czekamy na Ciebie i Zosię!

Lecę dokończyc śniadanko.

reklama
Jak dobrze, że mojego S nie ma w domu bo siedzę i ryczę - tym razem przez Natis :)
Tak się cieszę, że Lenka już z nami :) Natisku, dzielna z Ciebie Kobietka !!! Tak bardzo się cieszę, że tak trudna ciąża skończyła się 10-ma punktami !!!!Teraz odpoczywaj troszkę i szybko nabieraj siły. Oglądam fotkę Lenki - jest cudna, a raczej przecudna !

Muszę się zbierać na angielski :) Nie mogłam tu nie zajrzeć :)

Do góry