reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hejka dziewczny ja wczoraj do domu nie wyszłam dapiero dziś i do tego z wielkim ale bo najchętniej to by mnie przetrzymali do rozwiązania ale sie nie dałam im wolem w domu leżeć i brać leki bo mam już dość tych kroplówek ale zagrożenie jest dalej u mnie że mogę za wcześniej urodzić zobaczmy czy dalej maluszek będzie chciał już się uwolnić z mojego brzuszka do lekarza ide 30 kwietnia to sie wszystko okaże co dalej ... Cieszę się z jednego że się wyśpię dziś bo od łóżka szpitalnego mnie kręgosłup boli. Jak będę miała chwilkę to na pewno was nadrobię ale najpierw muszę w domku pożadki zrobić i torbę przygotować do szpitala i dokupić pampersy do szpitala
Życzę wam miłego weekendu

reklama
wisieńka: ja też taką kawkę poproszę!!!
misianka: nie ma to jak w domu.... Obyś w nim jeszcze trochę pobyła!:tak:
dzikabez: dobrze, że nie jesteś sama, zawsze to i pomoc i jest do kogo gębę otworzyć. :tak:

Ja właśnie wsunęłam kolacje.

DzikaBez z niecierpliwością czekam na zdjęcia placu zabaw
popcorn.gif

Wisienka ja uwielbiam latte - króluje u nas w domu
sliniak_2.gif

Misianka teraz nabieraj sił w domu! Nie ma to jak własne łóżko.

Ale tu dzisiaj pusto... jak zwykle w weekend:)

Pokój skończony:))))))) muszę tylko dokupić parę drobiazgów (firanka i rolety)!!! No i chcemy odświeżyć przedpokój i Franek może się wprowadzać:)

Misianka fajnie, że już w domu!!! W swoim łóżku najlepiej. Dbaj o siebie żebyś nie musiała już wracać do szpitala:)
Minnie cieszę się, że u Ciebie też OK! Tryb energooszczędny miej włączony do jutra do końca dnia:)
Asia o to najsłodszą część badań ciążowych masz już za sobą:) dla mnie to był koszmar...
Oj Wisieńka nie podoba mi się to:( bardzo niskie masz to ciśnienie, i te zawroty głowy pewnie od tego:/ byle do poniedziałku!
Dzika też czekam na zdjęcia placu zabaw:)

Oki zmykam na jakiś dobry film!

Justa jeżeli to zatoki to bardzo pomagaja inhalacje z obierek po ziemniakach - sprawdzone kilkukrotnie
vieux-smiley.gif
A jak dokładnie zrobić tą inhalację? Jakie proporcje?

Isis widzę, że córcia tez chora na wirusowe zapalenie gardło, też dostałam tantum verde i w razie temperatury paracetamol, ale się obyło bez, poleżałam dwa dni w łózku i jest ok.

dmuchawiec
wierzylam, że dobrze sobie poradzisz za kierownicą

MatkaEwa to twoi chłopcy się cieszą z nowego samochodu, zreszta każdy zakup cieszy… gratulację, że tak sprawnie poszło z zakupem

Mąż dzis się zabrał za ocieplenie ściany w sypialni, wiec jak się z tym ogarnie to będę mogła zacząć prać i układać. Chyba jutro pojedziemy pooglądać wykładziny, może za jednym remontem położymy nową wykładzinę.:-)
Zmykam troche ogarnąć ten bałagan, myć się i spać.

misianka co w domu to w domu ale oszczędzaj się, zostaw to sprzatanie
Smile ogólnie mam zawsze niskie, najczęściej 100/68 itp ale teraz jednak bardzo spada i wysokie tętno do tego, powyżej 100, mam nadzieję, ze w poniedziałek wszystko się wyjaśni. Super, ze pokój skończony, u nas niestety tylko kącik, remont dopiero po powrocie mojego Pola.
Matka Ewa przegapiłam zakup samochodu, gratki!
Zapraszam na latte anilek, może być bezkofeinowe,takim też dysponuje:tak:
Dobrej nocy dla was i oby jutro wszystkie dobrze się czuły ze mną włącznie

Uciekam. Nie wiem czy odrazu zasnę, ale padam na twarz. Dobranoc Kochane, kolorowych snów i spokojnej, przespanej nocy! Widzimy się na porannej kawce
wet-kiss-smiley.gif

Dobranoc i ja!

wszystkim niedomagajacym siły i zdrowia życzymy :)

Natis, mam nadzieje, ze jeszcze wrócisz z brzuszkem do domu..

ja strasznie zasmarkana jestem, normalnie oddychać nie idzie.. Może i ja spróbuje tej magicznej inhalacji Mikoto..

Padam, dobranoc raz jeszcze!

reklama
ogólnie mam zawsze niskie, najczęściej 100/68 itp ale teraz jednak bardzo spada i wysokie tętno do tego, powyżej 100,

Ciśnienie jak dla mnie "umarlakowate", bo standardowo mam 125/85, a teraz w ciąży zdarza się że spada do 110/70 i dla mnie to już masakra. Jeśli chodzi o tętno to nie wiem o ile przekroczyło ono u Ciebie 100, bo 100 w ciąży jest całkiem normalne

Do góry