reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa super !!!! Kurde fajne klimaty . A synuś - słodziak !!!
Palin - Dama w pełnej krasie :tak:. Ale Wam zazdroszczę kobiety . Zawsze chciałam w takie ciuszki wskoczyć :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
palin fajna masz :-)
moja jest o tyle kijowa, ze ma jakby gorset tj. wiazanie od tyłka do samej góry, zawsze mąż sie bawi w garderobiana i wiaze ;-)
a meza mozecie zobaczyc w chustowym watku, tez w rycerskich ciuszkach, ale bez zbroi :-)

Chodzi Wam o cenę glukozy w aptece? Ja dałam 5,40 zł. A jeśli chodzi o badanie - to mam na NFZ, więc nie pomogę...

Ostatnia edycja:
Korba ja płacę 18zł plus glukoza nie całe 5zł w aptece.
Palin Fioletowa stroje cudowne i wy wyglądacie w nich pięknie :)
Mój mąż mam wrażenie że jakoś bardziej teraz się angażuje np za wózkiem czasami sam chodził :p a później mnie brał do sklepu i pokazywał :) a z Wiki wszystko sama robilam, coś po 30tc zabrałam go do babymax i tam kupiliśmy dużo potrzebnych rzeczy na raz

Witam się :)

Już 13, a ja jeszcze bez śniadania! Ale to pewnie przez wczorajszą pizze jestem wciąż najedzona... :p

Nie wypowiem się co do udziału "szanownego" w wyprawce... a szkoda :crazy:

Fotelik - nie mam linka do aukcji, ale obcykam go jak się odbierze.

Fioletowa, Palin - piękne te stroje :) Ja sama kiedyś nosiłam podobne - za czasów podstawówki grałam w zespole muzyki dawnej i mieliśmy takie starodawne stroje i do tego toczek na łepetynę :-D Ja miałam szafirową, aksamitną kieckę, to były czasy :-D Też jeszcze gdzieś na dnie szafy leży i nawet się w nią mieszczę, tyle, że jest długość mini:-D :tak:

Dmuchawiec się uczy, Robaczek coś szrajben... a mnie też naszła ochota na wkuwanko... jakąś podyplomówkę bym zaczęła, czy coś... Tylko, że to cholerka w większości płatne niemałe $ :baffled: Chyba zacznę tłuc kodeksy na wrzesień, i co raz częściej męczy mnie doradca podatkowy... ale to już twardszy orzech i nie bardzo wiem jak się zabrać :baffled:

A z racji, że luty się kończy i zaczyna sezon PITów - komu przekazujecie 1%? Gdy pracowałam w podatkach mieliśmy kilka "patronatów" nad fundacjami, ale nie mam "namiarów" a i kontaktować się jakoś w tym celu nie chcę... Chętnie przekażę ale nie chciałabym w ciemno - są potrzebujący i ci bardziej potrzebujący.

Fioletowa, Palin- super te Wasze stroje:tak:

Ja właśnie skoczyłam do banku i na zakupy, zostawiając pszczoły z sąsiadką bo taki snieg leży, ze i pompowane koła nie poradzą:-(A w najlepszym przypadku wróciłabym zapocona i skonana.

Właśnie smażę kopytka:tak::-)
A próbowała któraś pizzy z biedronki, takiej mrożonej? Straszną mam ochotę, ale nie chce mi się robic, więc kupiłam na spróbowanie.

reklama
Zachęcam do oddawania swojego 1% podatku :-)
ca4282b68c.jpg

Do góry