reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa super !!!! Kurde fajne klimaty . A synuś - słodziak !!!
Palin - Dama w pełnej krasie :tak:. Ale Wam zazdroszczę kobiety . Zawsze chciałam w takie ciuszki wskoczyć :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
palin fajna masz :-)
moja jest o tyle kijowa, ze ma jakby gorset tj. wiazanie od tyłka do samej góry, zawsze mąż sie bawi w garderobiana i wiaze ;-)
a meza mozecie zobaczyc w chustowym watku, tez w rycerskich ciuszkach, ale bez zbroi :-)

Chodzi Wam o cenę glukozy w aptece? Ja dałam 5,40 zł. A jeśli chodzi o badanie - to mam na NFZ, więc nie pomogę...

Ostatnia edycja:
Korba ja płacę 18zł plus glukoza nie całe 5zł w aptece.
Palin Fioletowa stroje cudowne i wy wyglądacie w nich pięknie :)
Mój mąż mam wrażenie że jakoś bardziej teraz się angażuje np za wózkiem czasami sam chodził :p a później mnie brał do sklepu i pokazywał :) a z Wiki wszystko sama robilam, coś po 30tc zabrałam go do babymax i tam kupiliśmy dużo potrzebnych rzeczy na raz

Witam się :)

Już 13, a ja jeszcze bez śniadania! Ale to pewnie przez wczorajszą pizze jestem wciąż najedzona... :p

Nie wypowiem się co do udziału "szanownego" w wyprawce... a szkoda :crazy:

Fotelik - nie mam linka do aukcji, ale obcykam go jak się odbierze.

Fioletowa, Palin - piękne te stroje :) Ja sama kiedyś nosiłam podobne - za czasów podstawówki grałam w zespole muzyki dawnej i mieliśmy takie starodawne stroje i do tego toczek na łepetynę :-D Ja miałam szafirową, aksamitną kieckę, to były czasy :-D Też jeszcze gdzieś na dnie szafy leży i nawet się w nią mieszczę, tyle, że jest długość mini:-D :tak:

Dmuchawiec się uczy, Robaczek coś szrajben... a mnie też naszła ochota na wkuwanko... jakąś podyplomówkę bym zaczęła, czy coś... Tylko, że to cholerka w większości płatne niemałe $ :baffled: Chyba zacznę tłuc kodeksy na wrzesień, i co raz częściej męczy mnie doradca podatkowy... ale to już twardszy orzech i nie bardzo wiem jak się zabrać :baffled:

A z racji, że luty się kończy i zaczyna sezon PITów - komu przekazujecie 1%? Gdy pracowałam w podatkach mieliśmy kilka "patronatów" nad fundacjami, ale nie mam "namiarów" a i kontaktować się jakoś w tym celu nie chcę... Chętnie przekażę ale nie chciałabym w ciemno - są potrzebujący i ci bardziej potrzebujący.

Fioletowa, Palin- super te Wasze stroje:tak:

Ja właśnie skoczyłam do banku i na zakupy, zostawiając pszczoły z sąsiadką bo taki snieg leży, ze i pompowane koła nie poradzą:-(A w najlepszym przypadku wróciłabym zapocona i skonana.

Właśnie smażę kopytka:tak::-)
A próbowała któraś pizzy z biedronki, takiej mrożonej? Straszną mam ochotę, ale nie chce mi się robic, więc kupiłam na spróbowanie.

reklama
Zachęcam do oddawania swojego 1% podatku :-)
ca4282b68c.jpg

Do góry