reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja w sumie nigdy nie kupuje mrożonej pizzy, najczesciej robie sama, ewentualnie zamawiamy z pizzerii, ale jakos tak mnie naszło. Kupiłam taką prostkątną za 7zl z groszami i dodam do niej więcej szynki, sera i ananasa bo bardzo lubię:tak: Na kolacje chyba sie nada, bo na obiad mam tylko pomidorową.

My juz rozliczeni za 2012. A 1% oddajemy dla mojego brata rodzonego, który ma autyzm. Gdyby któras z Was miałą ochotę wspomóc, to chętnie podam dane na prv:tak:

Ostatnia edycja:
Ja za morfologię, mocz, cukier na czczo i krzywą płaciłam 22 zł, więc nie wyszło najdrożej. Glukoza w aptece coś koło 5 zł.
Pit już rozliczony a 1% poszedł na lokalne potrzebujące dziecko. Teraz w szufladzie czekają jeszcze pity całej rodziny i większości znajomych :)

My jeszcze nie rozliczeni (bo ja jeszcze PITa z obecnej pracy nie dostałam), ale już obiecaliśmy mojej byłej podopiecznej (ma cukrzycę i celiakię). Co rok jest to samo - człowiek ma dylemat komu przekazać... :-(
U nas dziś na obiad spaghetti. Mięso się już chyba rozmroziło - można mielić. Całe do południa leżałam, ale mi jakoś dziwnie. Ciągle pieką i łzawią mi oczy (już nawet okulary poszły na nos) i wogóle słabo. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży nic, bo jutro chcieliśmy jechać do rodziny...:no:

A ja właśnie chciałam pójść do biura. Pięknie, ciepło się ubrałam wychodzę i ZONK....nie mam kluczy od domu :)

Ja też jak pizze to albo robię sama albo z pizzeri. Bardzo rzadko mrożoną kupuję a jak już to guseppe.

Dzięki, Dmuchawiec. Będę się starać. Ale na termometrze już 38' :wściekła/y: Szybko zrobię mięsko i sos do obiadu, herbatę z miodem i cytryną i wracam do łóżka :-(

To koniecznie do łóżeczka zmykaj się grzać. Na mnie najlepiej działa herbatka lipowa z miodkiem (lipa naturalnie obniża gorączkę)

Palindromea ja też pół dnia spędziłam w łóżku, boli mnie gardło, ale niestety boję się cokolwiek wziąć :-(
Trochę ogarnęłam mieszkanie, bo nie było nas kilka dni, w przed wyjazdem nie sprzątałam, bo przecież i tak pobrudziłoby się w czasie naszej nieobecności :-p
Na obiad planuje zrobić naleśniki po meksykańsku, tylko przeraża mnie stanie w kuchni tylko czasu, ale już obiecałam moim chłopcom..

reklama
ja tylko na momencik powiedzieć dzień dobry :) co do glukozy - to Korba ja dziś dzwoniłam do diagnostyki bo wybieram się jutro (bleee) i powiedziano mi że 14 zł plus 5 zł glukoza :)
A co do 1% podatku to zawsze przekazywaliśmy na jakaś fundację (aż nam listy pod koniec roku wysyłali, że dziękują o przypominają że dalej działają :tak:) a teraz przekażemy na chłopca z przedszkola Tosi Samorządowe Przedszkole nr 28 tam są wszystkie informacje jakby ktoś miał ochotę :)

Męczy mnie krtań chyba :/ jak oddycham to charczę niemiłosiernie a odkaszlnąć się nie da :/

Do góry