reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja w sumie nigdy nie kupuje mrożonej pizzy, najczesciej robie sama, ewentualnie zamawiamy z pizzerii, ale jakos tak mnie naszło. Kupiłam taką prostkątną za 7zl z groszami i dodam do niej więcej szynki, sera i ananasa bo bardzo lubię:tak: Na kolacje chyba sie nada, bo na obiad mam tylko pomidorową.

My juz rozliczeni za 2012. A 1% oddajemy dla mojego brata rodzonego, który ma autyzm. Gdyby któras z Was miałą ochotę wspomóc, to chętnie podam dane na prv:tak:

Ostatnia edycja:
Ja za morfologię, mocz, cukier na czczo i krzywą płaciłam 22 zł, więc nie wyszło najdrożej. Glukoza w aptece coś koło 5 zł.
Pit już rozliczony a 1% poszedł na lokalne potrzebujące dziecko. Teraz w szufladzie czekają jeszcze pity całej rodziny i większości znajomych :)

My jeszcze nie rozliczeni (bo ja jeszcze PITa z obecnej pracy nie dostałam), ale już obiecaliśmy mojej byłej podopiecznej (ma cukrzycę i celiakię). Co rok jest to samo - człowiek ma dylemat komu przekazać... :-(
U nas dziś na obiad spaghetti. Mięso się już chyba rozmroziło - można mielić. Całe do południa leżałam, ale mi jakoś dziwnie. Ciągle pieką i łzawią mi oczy (już nawet okulary poszły na nos) i wogóle słabo. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży nic, bo jutro chcieliśmy jechać do rodziny...:no:

A ja właśnie chciałam pójść do biura. Pięknie, ciepło się ubrałam wychodzę i ZONK....nie mam kluczy od domu :)

Ja też jak pizze to albo robię sama albo z pizzeri. Bardzo rzadko mrożoną kupuję a jak już to guseppe.

Dzięki, Dmuchawiec. Będę się starać. Ale na termometrze już 38' :wściekła/y: Szybko zrobię mięsko i sos do obiadu, herbatę z miodem i cytryną i wracam do łóżka :-(

To koniecznie do łóżeczka zmykaj się grzać. Na mnie najlepiej działa herbatka lipowa z miodkiem (lipa naturalnie obniża gorączkę)

Palindromea ja też pół dnia spędziłam w łóżku, boli mnie gardło, ale niestety boję się cokolwiek wziąć :-(
Trochę ogarnęłam mieszkanie, bo nie było nas kilka dni, w przed wyjazdem nie sprzątałam, bo przecież i tak pobrudziłoby się w czasie naszej nieobecności :-p
Na obiad planuje zrobić naleśniki po meksykańsku, tylko przeraża mnie stanie w kuchni tylko czasu, ale już obiecałam moim chłopcom..

reklama
ja tylko na momencik powiedzieć dzień dobry :) co do glukozy - to Korba ja dziś dzwoniłam do diagnostyki bo wybieram się jutro (bleee) i powiedziano mi że 14 zł plus 5 zł glukoza :)
A co do 1% podatku to zawsze przekazywaliśmy na jakaś fundację (aż nam listy pod koniec roku wysyłali, że dziękują o przypominają że dalej działają :tak:) a teraz przekażemy na chłopca z przedszkola Tosi Samorządowe Przedszkole nr 28 tam są wszystkie informacje jakby ktoś miał ochotę :)

Męczy mnie krtań chyba :/ jak oddycham to charczę niemiłosiernie a odkaszlnąć się nie da :/

Do góry