reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzika mega wielgaśne gratulacje dla Ewy! Ja też pamiętam jak dzisiaj pierwsze kroki Olivierka cudny moment!!
CO do chwalenia się dziećmi....kolejny temat rzeka! Moje dziecko samo chodziło jak miał 8mc i 2tyg i mi do radości było bardzoooooooo daleko. Przede wszystkim bałam się o jego kręgosłup i stopy. Ludzie podziwiali a ja się bałam! Przywiązać go do podłogi jednak nie mogłam prawda? Za to raczkować nauczył się dopiero jak miał 12m-c. Mówił zdaniami jak miał 18mc ale z pampkami pożegnaliśmy się jak miał 2lata i to tylko dzięki operacji jaką przeszedł i musiał bez pieluchy latać. Moim zdaniem każde dziecko ma swoje tępo i tyle!

Paulunia super, że są postępy brzuszkowe!!

NATIS super, że wieczór udany. Widać, że odżywasz Kochana a to mnie strasznie cieszy!!!! O remontach nie pisze na razie bo prawie się powyłam ostatnio a K. tak zebrał przy okazji, że sama siebie nie poznaje. Jest gorzej niż było bo generalnie jeden wielki BAJZEL. Wszystko zerwane, wyrwane itd. Jedynie sufity skończone. Wiem, że od tego tygodnia wszystko się ruszy Brat wrócił z ferii, drzwi i okno kuchenne się wymienią. Płytki zamówię i pokoje powinny do końca tyg. być wyszykowane do malowania ale mam mega doła, że tak wolnoooo.... a ja chcę już tam mieszkać i przejmować się tylko Dzidzią i dla niego wszystko szykować. PS> Teściowa dzisiaj stwierdziła, że zasponsoruje nam zlew kuchenny ;-)Wiesz który :-p

Misisanka pisz jak najwięcej, wyrzucaj z siebie wszystkie bóle! Jesteśmy z Tobą

Korba odezwij się proszę!!

Mama Wiki
oby częściej takie wieczory!

Palindromea życzę żeby afta przestała boleć i szybkiej przeprowadzki

Minie dawaj foty zdobyczy na wątek zakupowy

ona to ma trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Trzymaj się tam!

Ostatnia edycja:
Ona to ma - skurcznij te skurcze, żeby sobie poszły a kysz i wracaj do nas!

Paulunia - jak podliczyć wszystko (odstępne, czynsz, liczniki) to wychodzi ok 1500 zł. No i do kupienia lodówka (bo zabierają na nowe mieszkanie), być może jakiś mebel... Może to i nie jest jakaś wywindowana cena, ale może można znaleźć coś tańszego... Jeszcze szukamy.

ONA TO MA - kciuki zaciśnięte z całych sił, abyście szybko wróciły do domku w zestawie jeszcze 2w1!!!

SARA - wiem jakie to irytujące, gdy czekasz na mieszkanko... przytulam Cię mocno, mocno, mocno... ale przy takich remontach te 6-8tyg. prac to minimum. Uzbruj się w cierpliwość, poganiaj wszystkich i szukaj pozytywów - choćby piękny zlew :-) jest boski :).

PALINDROMEA - szukacie teraz mieszkania na wynajem czy chcecie kupić??

MINNIE - dawaj zdjęcia :-)

ANILEK - moja mała ważyła w ostatni poniedziałek [25tc] 710g i należy raczej do mniejszych dzieci.
Co do bakterii to niestety też walczę z nimi od dłuższego czasu. Mam drugą kurację silnym antybiotykiem i mam nadzieję, że tym razem pomoże. Nie mam jeszcze infekcji, ale dużo bakterii paciorkowca, który uniemożliwia mi założenie pessara.
Trzymam kciuki, żeby szybko udało Ci się wyleczyć.

A z KORBĄ nie wiem co się dzieje... :baffled:

Z ROBACZKIEM też nie wiem - czy ma ktoś tel. do Robaczka???

ona-to-ma- mam nadzieje ze brzuszek szybko przestanie twardnieć, a zastrzyki dadzą Ci dużo spokoju- tez miałam i troche później dupka boli ale nie musisz się tak juz bać co cy było gdyby dziecko się wcześniej urodziło

Ona - trzymaj się tam.
Natis - zdecydowanie chodzi o wynajem. Kupno na razie nie wchodzi w grę (gdybyśmy chcieli coś kupić to na pewno nie patrzyłabym na wyposażenie, bo wiadomo, że wszystko bym pod siebie kupowała). Może za jakiś czas pomyślimy o czymś na własność, ale teraz jeszcze nie...

reklama
Dziewczyny bardzo Was przepraszam , że się nie odzywam, i zarazem dziękuję za pamięć. Z moim psem niestety nie jest dobrze, już wylałam chyba wszystkie łzy. Diagnoza "DYSKOPATIA" nie chodzi na tylne nogi , tz. w ogóle nie chodzi leży już 3 dzień :( Lekarze dają zastrzyki - sterydy i lasery. Czytam różne fora , piszą że dobre jest nastawienie psa---ale w Trójmieście nigdzie nie mogę znaleść. Może któraś z Was wie coś na temat dyskopatii u psów--błaga o pomoc - tak kocham moją suczkę i nie wiem jak mogę jej pomóc. Cały czas podkładam jej pieluch nie może wstać się załatwić--masakra.

Nie wiem kiedy Was kochane nadrobie, mam nadzieję , że u Was wszystko dobrze...

Do góry