Dzika mega wielgaśne gratulacje dla Ewy! Ja też pamiętam jak dzisiaj pierwsze kroki Olivierka cudny moment!!
CO do chwalenia się dziećmi....kolejny temat rzeka! Moje dziecko samo chodziło jak miał 8mc i 2tyg i mi do radości było bardzoooooooo daleko. Przede wszystkim bałam się o jego kręgosłup i stopy. Ludzie podziwiali a ja się bałam! Przywiązać go do podłogi jednak nie mogłam prawda? Za to raczkować nauczył się dopiero jak miał 12m-c. Mówił zdaniami jak miał 18mc ale z pampkami pożegnaliśmy się jak miał 2lata i to tylko dzięki operacji jaką przeszedł i musiał bez pieluchy latać. Moim zdaniem każde dziecko ma swoje tępo i tyle!
Paulunia super, że są postępy brzuszkowe!!
NATIS super, że wieczór udany. Widać, że odżywasz Kochana a to mnie strasznie cieszy!!!! O remontach nie pisze na razie bo prawie się powyłam ostatnio a K. tak zebrał przy okazji, że sama siebie nie poznaje. Jest gorzej niż było bo generalnie jeden wielki BAJZEL. Wszystko zerwane, wyrwane itd. Jedynie sufity skończone. Wiem, że od tego tygodnia wszystko się ruszy Brat wrócił z ferii, drzwi i okno kuchenne się wymienią. Płytki zamówię i pokoje powinny do końca tyg. być wyszykowane do malowania ale mam mega doła, że tak wolnoooo.... a ja chcę już tam mieszkać i przejmować się tylko Dzidzią i dla niego wszystko szykować. PS> Teściowa dzisiaj stwierdziła, że zasponsoruje nam zlew kuchenny ;-)Wiesz który
Misisanka pisz jak najwięcej, wyrzucaj z siebie wszystkie bóle! Jesteśmy z Tobą
Korba odezwij się proszę!!
Mama Wiki oby częściej takie wieczory!
Palindromea życzę żeby afta przestała boleć i szybkiej przeprowadzki
Minie dawaj foty zdobyczy na wątek zakupowy
ona to ma trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Trzymaj się tam!