reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dzika zastrzyk dostalam w kroplowke wiec tylek caly :-p za to polknelam luteine dopochwowa :confused: gapa jestem straszna jakos nie moge sie tu odnalezc

reklama
Korba tak mi przykro. Czy inne miasta wchodza w gre? Ja naleze do grupy psich blogerow, na pewno zdobede jakis sprawdzony namiar, ale w Warszawie.

Ona to ma trzymaj sie! Jakie masz leki?

Dziewczyny, jak to jest z tymi twardnieniami. Ja jak tylko wstane mam brzuch jak skala, leze plackiem. Tu takie wiesci. Nie wiem kiedy twardnienie powinno nas motywowac do wyjazdu na ip. Juz glupieje...

Korba, przykro mi z powodu psa. Rozmawiałam właśnie z koleżanką - typową "psiarą". Ona poleca poliklinikę kortowską w Olsztynie. Ale może bliżej Ciebie jest jakaś klinika... :-(

Ona - :rofl2:

sara wiem ze jest do polykania, ale ja dostalam dopochwowa, teraz mi przyniosly w oddzielnych pojemniczkach zeby znowu glupoty nie zrobic ;-)

Strasznie wspolczuje przezyc z pieskiem... :-(

anisiaj ja mialam 23/24h na dobe twardy dlatego postanowilam isc na ip, lezenie ani nospa nie pomagaly nic kompletnie. Biore luteine, nospe w kroplowce, magnez i te zastrzyki na plucka

Korba, pewnie juz czytalas,ze najlepszy lekarz od psiej dyskopatii jest we Wroclawiu. Widzialam tez,ze w Bydgoszczy jest jakis dr Rudnicki.

Ona to ma, a jak szyjka sie trzyma? Nie proponowali Ci fenoterolu? Trzymaj sie,dzielnie, nie myl tabletek tez w druga strone ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak to jest z tymi twardnieniami. Ja jak tylko wstane mam brzuch jak skala, leze plackiem. Tu takie wiesci. Nie wiem kiedy twardnienie powinno nas motywowac do wyjazdu na ip. Juz glupieje...
ANISIAJ - o tym samym właśnie myślę. Mam tak samo jak Ty. Dzisiaj nawet jak leżałam miałam twardy brzuch przez ok. 2 godz. Teraz już lepiej, ale wzięłam nadprogramowe leki.

ONA - trzymam kciuki i trzymam, trzymam... Pisz proszę jak najczęściej - myślami jestem z Wami...

KORBA - Kochana tulę Cię mocno!!!! Sama jestem psiarą i wiem jak się przeżywa każdy problem ze swoim pupilem. Jestem dobrej myśli. Robiłaś rtg, usg???

PALINDROMEA - jestem strasznym przeciwnikiem wynajmowania mieszkań... Uważam, że za kasę za nic [wynajem] można pokryć sporą część, albo i niekiedy całą ratę kredytową za mieszkanie, którym się jest właścicielem i które zawsze można spieniężyć... A w życiu niestety różnie bywa... Kochana nie chcę oczywiście zaburzać Waszych planów, ale temat jest wart przemyślenia. Znam temat dobrze, więc gdybyć tylko chciała to mogę nieco podpowiedzieć, pomóc na priv czy na fb...

Palin faktycznie trochę sporo ale patrząc, że to 3 pokojowe mieszkanie to można by się było zastanowić. Trzymam kciuki za znalezienie kolejnych fajnych mieszkanek w dobrej cenie:tak:

Ona trzymaj się cieplutko i odpoczywaj. Na pewno będzie dobrze:tak:

Korba przykro mi z powodu pieska jednak trzymam mocno kciuki, żeby z tego wyszedł :)

Do mnie po 20 dzwoniła położna bo chciała umówić się na jutro. Gdy powiedziałam jej, że brzuch mi twardniał i jestem u rodziców to zapytała się od razu w jakich pozycjach robi się twardy, czy boli itp, czy biorę nospę, ile razy dziennie magnez. Nie powiem miło mi się zrobiło i widać fajna z niej kobietka.
Malutka jeszcze z babcią szaleje a ja leże;-)

Ostatnia edycja:
anisiaj a nawet nie wiem, wiem ze jest zamknieta wiec to najwazniejsze. nie robili mi usg dowcipnego pewnie przez to ze disiaj niedziela i dopiero jutro "porzadnie" sie mna zajma. Postaram sie nie mylic :-p Nic takiego mi nie proponowali... a co to?

reklama
Korba trzymam kciuki za pieska

Ona to ma - życzę szybkieo powrotu do domu, jeszcze w dwupaku :-D
tylko już nie myl tabletek ;-)

Minnie, a twój mąż jest Niemcem, albo macie dużo kontaktu z niemieckim? [bo pisałaś że mieszkasz w niemczech] - jesli w domu słyszy dwa języki, albo chodzi do przedszkola czy czegoś podobnego [Tagesmutter?] to raczej nie masz się co przejmować - dzieci dwujęzyczne później zaczynają mówić, ale za to w dwóch językach od razu :-D

kuzynka męża wyszła za Hindusa, mieszkają w UK - synek jest młodszy od naszego o pół roku i jak tu byli, a on miał skończone 2 lata też nic nie mówił - dziecko rośnie trójjęzycznie

heh chyba tylko tego żałuję, że mój mąż nie jest obcokrajowcem - ja mam odpał na punkcie języków obcych - znam biegle niemiecki, angielski bardzo dobrze, podstawy francuskiego i fińskiego [i jeszcze mi mało ;-) mam ochotę na hiszpański i jakiś słowiański jeszcze, tylko jakoś czasu nie mam ;-) ]

anisiaj jeśli nie boli, nie jest regularne i nie trwa długo to raczej nic takiego, ale jak się bardzo niepokoisz to zadzwoń do gina, lub jedź do szpitala

Do góry