reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Baby mała prośba techniczna - jak zakładacie jakiś nowy wątek, to dajcie znaka tu na forum, może link jakiś bezpośredni? Bo ja wchodzę tutaj z subskrypcji i bladego pojęcia nie mam, że jest coś nowego :confused:

hej

wczoraj pobudka o 5.20, a dzisiaj o 3.50 ;/ dobrze, że mam wolne i moglam coś dospać potem...
wczoraj zaliczyliśmy grilla u znajomych mimo wstrętne pogody, S zajadał szaszlyki z indyka ;) i padł już o 19.30 :)

josie cieszę się, że Jasio już lepiej

Kasiulka nieustannie trzymam za Ciebie kciuki!!! wyjdziesz z tego! na pewno dasz radę!

Rysica spóźnione wszystkiego naj dla Moniki!!!!!!!!!!!!

Zaza specjalnie dla Ciebie. Oczywiście reszta cioteczek też niech się czestuje
Zobacz załącznik 561813
mniaaaaaaaaaaaaam!

Alijenka zdrówka!!! a wy gdzie się wybieracie nad morze, bo przegapiłam ?:zawstydzona/y:

Wrocławianki orientuje się czy w naszym mieście/okolicach coś się dzieje jutro na Dzień Dziecka?

agaundpestka płytka fajna, ale moja ma swoją ulubioną i nie chce innych:p uff...przynajmniej nie będzie mnie jej zakup korcił! buciki i jeszcze dwie bluzeczki to prezencik na dzień dziecka od mamy (ile mi się namarudziła, że w tym wieku powinnam w szpilkach chodzić, albo jakiś ładnych sandałach na obcasie, a nie kolejnych szmaciakach:D)

alijenka jest kryty basen w Kołobrzegu. same stare dziadki, bo sanatoria dookoła, ale są dwie części basenowe, jacuzzi i zjeżdżalnie:) no, ale po co ci basen - będziecie mieć SŁOŃCE!

Aylin zazdraszczam wycieczki rowerowej ja niestety nawet nie mam na czym pojechać :-(
a u instytucji pt rower miejski u ciebie nie ma?? :) wtedy brak wykrętów

Aylin a jak Nuna sie w foteliku sprawowala? Zachwycona? A ty sie nie balas jechac (nie balas sie np, ze stracisz rownowage i lupniesz?)
.

była zafascynowana. Jechała szybciutko, wiatr wiał w buzie. I awantury były - jak sie zatrzymaliśmy. To nuda.
Ja się bałam - maz jechał - ja asekurowałam i patrzyłam co młoda wyczyniac będzie. Mam trochę za duzy rower - i boje sie z nia jechać - ale w koncu kiedyś się odważę :)

aylin boję się takiego wątku z prezentami:D:D

oj to nie zaglądaj - bo juz jest :)

Baby mała prośba techniczna - jak zakładacie jakiś nowy wątek, to dajcie znaka tu na forum, może link jakiś bezpośredni? Bo ja wchodzę tutaj z subskrypcji i bladego pojęcia nie mam, że jest coś nowego :confused:

ok - znam ten problem :) ale ja wole z kompa. Z komórki nie lubie odpisywać

Młodak - tort był pyszny :) i cieszę się ze impreza się udała.

Dziewczyny - dajcie jakieś sprawdzone przepisy na torty. Bardzo proszę..... mam jakieś inspiracje ale ciągle sie waham. Tym bardziej ze sama biorę się za ozdabianie.... za dekoracje też. Masakra..... A jeszcze dwie akcje wolontariatowe w tygodniu i wpiatek szkollenie....

Ostatnia edycja:
dziewczyny mojego meza zlapala rwa kulszowa ... Nikos nie daje nic zrobic ... no i sama weny w ogole nie mama :(:(

ale czytam Was i jestem z Wami

Aylin niestety u nas nie ma takiej instytucji jak rower miejski, za mała miejscowość :-(

Aga bez przesady, dlaczego byś miała się na basen nie nadawać, no to teraz już wymyśliłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!

zaza dobrze Wam z tym grillem, ja jeszcze w tym roku nie zaliczyłam jedzonka z grilla :-(, a my z agaundpestka jedziemy nad morze do Dźwirzyna i to w tym samym terminie prawie noooo Aga trochę dłużej tam będzie :-D

kasiek ja nie patrzyłam na żadne imprezy z okazji dnia dziecka zresztą nawet chyba bym nie miała ochoty iść, tak mnie rozkłada :-(

reklama
Do góry