reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aylin spojrzalam na ta twoja gazelle, to ci maz podmaslil!!! :-) ja mysle nad batavusem, troche mnie przeraza waga 19kg.... Dajesz rade ten rower po schodach wniesc? Ja mam niby pol pietra tylko ale zawsze... Gorskie waza 12 no ale maz mnie do miejskiego namawia

Wszystkim dzieciaczkom zycze samych radosci, milosci i zdrowka.

Chorym maluszkom i chorym rodzicom zdrowia.

Kasiulka mysle i nieustannie trzymam kciuki.

U nas pogoda i nastroj do doooopy.
Z planow weekendowych wyszly nici. jedynie czwartek udany. Dzieciaki poszalaly na dworze, my pogrilowalismy. W piatek m musial isc do pracy, wiec wrocilam z nim do domu, bo pogode zapowiadali nieciekawa. Zeby nie tracic dnia wybaralam sie z chlopakami na zalegle szczepienia. Mati nie zaszczepiony bo gardlo czerwone, Adi zaszczepiony na pneumo, ale wczoraj i dzisiaj marudzi i stan podgoraczkowy ma, no i do tego kaszel i katar sie pojawil. :wściekła/y:Mi cyca przewialo, boli jak cho.. ra.
No i do tego popsulam pralke, i jakos nie moge wybrac sie po nowa, a caly kosz zapchany.
Ale sobie pomarudzilam.:-(

Josie - hehe mąż ma właśnie batavusa :) jak chcesz różnice między rowerami to ci wypiszemy :) A 19 kg waży jeden i drugi. Gazella wygodniejsza do noszenia. Moze dlatego, że damka. ja co prawda z mieszkania nie noszę ale do pracy muszę właśnie jakieś pół piętra wnieść. I na taką wysokość nawet spoko. Mają dobrze wyważony środek ciężkości. Zaraz wkleje ci zdjęcie mężowskiego
DSC_0290.jpg

Załączniki

• DSC_0290.jpg
    DSC_0290.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
A ze mną coraz gorzej, nie wiem jak ja pojadę nad to morze mam nadzieję że do czwartku się wykuruję, najbardziej się boję że Natasza coś ode mnie chwyci, faszeruję ją czym się da aby tylko była zdrowa.
U mnie katar na maksa woda leje się z nosa, krtań zawalona że gadam jak stary pijak, a głowę to mam wrażenie że mi rozsadzi tak mi pulsuje od zatkanego nosa i uszu !!!!

dziś miał być grill i co i dupa z tego wyszła leje i leje i końca nie widać !!!!!!!!!!!!!

andzia współczuję cyca i chorowitka małego

jakie pustki, chyba wszystkie się weekendują :-D:-D:-D

Hej kochane, ja tylko na chwilę przywitać was i nasze czerwcowe dzieciaczki :-) Mam nadzieję, że u was dzisiejszy dzień tak samo udany, jak nasz :-)
Miłego wieczoru, idę na winko z M.

aljenka - kuruj się, miód czosnek i herbata z rumem.

A to dowód ze niekoniecznie rozkładane oparcie w foteliku się przydaje :) my na rzeszowskiej masie krytycznej983626_497990540271278_515510226_n.jpg

Załączniki

• 983626_497990540271278_515510226_n.jpg
    983626_497990540271278_515510226_n.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Uff przezylismy roczek. Mlody wybral pieniazek :-) i pokochal wasy mojego taty :-) :-) :-)
Czy wasze dzieci nadal boja sie obcych/rodziny ktorej dawno nie widzieli? Moj tak i zastanawiam sie kiedy mu przejdzie....

Alijenka zdrowka!!!!!

Aylin super sie prezentujecie, nastepnym razem wez moze mlodej poduszke :-) :-) z rowerow to jeszcze rozwazam creme caferacer, super prosta forma, tanszy i wazy 14 kg

Do góry