reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ello

mnie dalej gardło nawala :-(, a moja mała ma ewidentnie na coś uczulenie ale nie wiem na co :-:)-:)-(, wyszły jej takie dziwne krostki na przedramieniu od strony łokcia :-:)-:)-(, ehhhhhhhhhhhhhhh normalnie głupieje już :shocked2::szok::shocked2::szok:

Rysica wszystkiego naj naj dla Monisi :-):-):-):-):-)

josie zdrówka dla Jasia, ale moja Niuśka też coś dziś miała jakiś takie zielonkawy katar :-:)-:)-:)-(

mlodak tort zajefajny !!!!!!!!!!!!!!!! mniaaaaam

Aga, Aylin ma rację trzeba faktycznie złożyć nowy wątek dotyczący prezentów dla naszych dzieciaczków :-D:-D:-D bo masz extra pomysły, później ciężko będzie to znaleźć w natłoku naszych innych tematów

kasiek zdrówka dla Poli !!!!

Sunshine Aurelka śliczna :-):-):-):-)

josie nie martw się u nas też leje, a jak wstaliśmy rano to było tak ślicznie słonecznie :-D

coś czuję że w tym roku lato nie będzie dla nas łaskawe :-(

Ostatnia edycja:
kasienka będzie dobrze!!! Trzymamy kciuki:)

agaundpestka
no weź!!! masz zakaz wrzucania już takich extra gadżetów! to jest zbyt świetny pomysł, żeby go nie zrealizować:D może sobie gryźć te zwierzaki do woli a jednocześnie bawić się...SUPER!!!

alijenka pisałam o takich krostkach szorstkich na ramieniu nad łokciem dwa miesiące temu (zrobiły się szorstkie po dwóch dniach). przypominały takie skupisko w kółku. ja wówczas zmieniałam mleko z bebilon pepti na zwykły hipp i u mnie wylazła od mleka krowiego:( wróciłam z powrotem do pepti i plama zniknęła. z kolei kuzynka poszła z taką samą plamą do dermatologa i ten zalecił mleko ha, a jeśli po nim nie zejdzie to uznał, że coś innego jego uczula. no i ma tą plamę już 1,5 miesiąca i nie wiedzą od czego. raz blednie raz się uwidacznia - smarują emolium.

josie a w lutym mówili, że zima mroźna, bo globalne ocieplenie (lodowce się roztapiają i stąd opady śniegu) i w związku z tym lato miało być bardzo upalne i długie....SKANDAL!!!

Ostatnia edycja:
Rany jak sobie przypomne te upaly rok temu przed porodem, spuchniete nogi itp....

Pakuje nas. Jedna walizka wypchana ciuchami moimi i mlodego... Mam nadzieje ze maz zmiesci sie w polowie swojej walizki o_O

Dzisiaj byliśmy w kawiarence koło nas :D Bardzo miło było, całą czwórką byliśmy, chcieliśmy Monice wziąć jakąś kremówkę czy coś, ale ... zasnęła w wózku!

Obudziła się jak się mieliśmy zmyć ;)

teraz zjadła zupkę i wyżebrała od tatusia kawałek domowej pizzy :p 3 gryzy raptem ale jaka radość w oczach! Lubi ananasa ;)

poza tym jestem padnięta i wcale nie odpoczęłam, za chwilkę się na chwilkę położę nogi rozprostować. A propo nóg, uderzyłam się dziś rano w palec u nogi obok małego palca i boli jak nie wiem! aż kuśtykam! :/

a jutro znów o 5 wstać i do roboty...

Monisia dziękuje za życzenia! Za miesiąc roczek, Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)
fotki w galerii ;)

Kasiula - powodzenia i wygranej z tym paskudztwem życzę!!!

Przerwa w pakowaniu, reszta jutro, pranie sie robi, my odprawieni, a maz sie rozlozyl i jeszcze wokol niego musze latac, mloda dalej smarkata :confused2: ale w sobote juz do domku (PL) wiec jakos wytrzymam :cool2:

mnie dalej gardło nawala :-(, a moja mała ma ewidentnie na coś uczulenie ale nie wiem na co :-:)-:)-(, wyszły jej takie dziwne krostki na przedramieniu od strony łokcia :-:)-:)-(, ehhhhhhhhhhhhhhh normalnie głupieje już :shocked2::szok::shocked2::szok:

a moze to uczulenie od proszku albo na jakis material, bo w takim nie typowym miejscu?

Dzien dobry bez goraczki i w humorze poki co...,
W kraku leje na maksa ble!!!

wiec jednak 3dniowka?

Sunshine no niestety ceny niektóre powalają, ale nie wiem jak u Was, bo w de było pełno komisów z używanymi w idealnym stanie za super cenę. A Twoja dama piękna!! Świetnie ją ubierasz.

Dobra już nie truję tymi swoimi pomysłami.

sa tez komisy ale ceny nie rewelacyjne i stan tez nie zawsze zachwycajacy a nowe..... szkoda gadac, angoli lubuja sie w starociach i drewnianych zabawkach dlatego to takie drogie :-( i dzieki za mily komplement:tak:

Zobacz załącznik 561813
Sunshine słodka jest ta Twoja mała. Córeczka mi się marzy.....

mniam, mniam :-D alez z Ciebie zdolniacha :tak: i jak Szymus zniosl ze jest juz o rok starszy :-D a jak coreczka sie marzy to marzenie trzeba spelnic :tak::-)

A ja Was pozdrawiam ze szpitala, jestem po pierwszej chemioterapii...

Buziaki

Masz dla kogo walczyc, dasz rade i wygrasz, trzymamy mocno kciuki!!! Buziaki

coś czuję że w tym roku lato nie będzie dla nas łaskawe :-(

nie strasz :no:

Pakuje nas. Jedna walizka wypchana ciuchami moimi i mlodego... Mam nadzieje ze maz zmiesci sie w polowie swojej walizki o_O

ja tez nas juz prawie spakowalam, musze swoje i meza ciuchy dorzucic i koniec, prezenty i niunia spakowane :tak:

Rysica- super rodzinne popoludnie :tak: sto lat dla Monisi zielonej panienki (do twarzy jej w zielonym:tak:) jeszcze tylko jutro i weekend!!!

Lece poczytac :cool2:

Witam wieczorowo :)
Mam nadzieje, ze wszystkie dzieciaczki mają się lepiej.
U nas dzień leniwie zleciał, bo i pogoda do d..., a ja zamiast wykorzystać czas spania młodego na prasowanie i szykowanie rzeczy do wyjazdu to spałam z nim.

Rysica fajnie, ze tak miło dzien spedzony :) a jutro wczesnie wstajesz, ale potem znowu dwa dni wolnego :D

reklama
widzę część się pakuje, część choruje, a część prasuje:)

Pola już jutro powinna być zdrowa, bo dziś miała zero objawów choroby z wyjątkiem lekkiego katarku:)

a matka zamówiła sobie piękne buciki - trampeczki szare na zalando.pl, a poza tym pichciła:) zrobiłam pycha lekkie ciasto kawowe i kotlety z fasoli czerwonej:p

agaundpestka kupiłam tą matę wodną! jeszcze raz dzięki:) to będzie prezent od prabci:p teraz chodzą mi te zwierzątka po głowie, ale nie mam już ich komu przyporządkować:p

Ostatnia edycja:
Do góry