reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Padam. Właśnie skończyłam sprzątać po imprezie.
Młody przywitał gości śpiąc bo akurat miał drzemkę. Potem byłgwoździem programu i pod koniec widać bylo tego skutki ho ciągle chciał na ręce. Czuję że jutro będzie jazda. Oby jednak nie pamietał tego jak to go wszyscy nosili.

Dorwal się do mojego tortu i troche go wszamal. Opitolil połowę kiełbaski z grilla.

Prezenty:
Basen dmuchany, klocki drewniane, ubranka, piłka, kregle, obrazek na sciane z Matką Boską i dzieciątkiem srebrny.

Monika sto lat!!!!!

reklama
Dziewczyny nie wiem czy trzydniowka bo wysypki nie ma. Ale dzis o niebo lepiej i bezgoraczkowo prawie, 37,5 max
Wiec jestesmy juz u tesciow i jutro pewnie mala imprezka:) ale ja juz myslami na plazy na kanarach!
Wlasnie chce mu jutro kupic pilke bo nie ma zadnej.
Maz upolowal ten namiot w lidlu ale dowalizki nie wejdzie, za to nad morze za miesiac jak znalazl i do ogrodu:-)

Mlodak super ze imprezka udana
Rysica fajny wypad:-)
Sunshine zdrowka dla meza
Kasiek ty zakupoholiczko :-) :-) <mam tak samo>

Ide spac do jutra!

Hej baby,

my też mieliśmy wczoraj udany dzień - całe trzy godziny spędziliśmy na dworze, byliśmy w naszym największym szczecińskim parku, a potem na lodach. Pogoda piękna, było super :)

A dzisiaj od rana boli mnie w lewej części tułowia, tak jakby serce albo nerwobóle :( Nie mogę wziąć głębszego oddechu...

Zaza
ja nie wkładam małemu żadnej poduszki do wózka. Nawet do łóżeczka zaczęłam mu dawać poduszkę stosunkowo niedawno :tak:

Aga i jak tam wizyta w UP, po Twojej myśli? ;) Jeśli chodzi o pchacze, to mam podobne obawy - czy jest sens kupowac go teraz, kiedy młody lada chwila zacznie chodzić? Też zastanawiam się nad autem-pchaczem :confused:

Muńka
mam nadzieję, że pozdrowiłaś HRC ;) A propo - młodak, miśki i rysica - wiecie, że znalazłam w torebce numerek do szatni? :-D Jednak był, a tak się upierałam przy pani, że żadnego już nie mam :-p
Kasiekz racuchy wyglądają pysznie :tak:

Alijenka z gardłem lepiej?

Butterfly witaj :) Jak tam Twoja dietka?
Hatszept oczywiście, że jechać :cool2:
Aylin popieram pomysł z osobnym wątkiem "prezentowym" :tak: No chyba że już jest i przeoczyłam? :sorry2:
Rysica fajno, że dzień udany miałaś. Miło widzieć Cię dla odmiany w tak dobrym humorze ;-)

Sunshine miłego pakowania i podróży, gdybyśmy miały się już nie "przeczytać" do soboty ;)

Młodak
apetyczny ten tort :)

Kasiulka
dużo, dużo siły! :)

Josie jak wysypki nie ma, to nie trzydniówka. Mój miał i był w kropki na całym ciele. Najważniejsze, że temp. spada :)

Hej dziewczęta,
zaliczylismy wczoraj wycieczke rowerową. A dziś w planach masa krytyczna :) o ile nie będzie padać.

Iwon - wątek jest - rządzi na nim Aga - takie inspiracje wkleja ze muszę zrobić jakis skok na bank lub co najmniej bankomat :)

Josie - moja miała wysypka bardzo niewielką - i po 6 h nie było po niej sladu. Wiec mogłas nawet nie zauważyć jak go w nocy wysypało.

Hej kobitki

Iwon u mnie z gardłem tak sobie, teraz przerzuciło się na krtań, to ewidentnie od klimy :-:)-:)-:)-(

najważniejsze że Niuśka lepiej

ale pogoda do bani mam dość siedzenia w domu, drugi dzień leje i leje :-:)-:)-(, Aga mam nadzieję że nie spotka nas to nad morzem

mlodak fajnie że impreza się udała, ja nadal nie mam pomysłu na roczek ani na prezenty ani na imprezę

josie dobrze że z Jasiem już lepiej :-D:-D

Sunshine jak tam pakowanie????? ja też niebawem będę musiała się z tym zmierzyć :-D

Aylin zazdraszczam wycieczki rowerowej ja niestety nawet nie mam na czym pojechać :-(

Mloda K fajnie, ze imprezka udana, ale z takim tortem nie moglo byc inaczej. Az slinka cieknie :) Najwazniejsze, ze Szymus byl zadowolony - w koncu to jego swieto :)

Sunshine zdrowka dla Niuski i dla malza. Chory chlop w domu to jak drugie niemowle ;)

Iwon super dzien mieliscie, wspolczuje tylko tego nerwobolu. Nie mam pojecia co to moze byc niestety.

Josie super, ze goraczka juz przeszla. Nie pozostaje nic innego tylko cieszyc sie na nadchodzacy wyjazd. Moglabys troche slonca podrzucic do UK w drodze powrotnej, bo tu masakra - lata nie ma.

Aga jak tam UP - uwielbiam urzedy :/ A co do cv to mi sie tak przypomnialo, skoro nie szukasz pracy i pracowalas na czarno (wiec nie mozesz wpisac) to im mniej pozycji, tym lepiej :p Z minimalnym doswiadczeniem bedzie Cie ciezko gdzies do pracy wypchnac :p

Munka jak ja moglam przegapic koncert Bijase :szok: Tez bym ja chetnie na zywo zobaczyla, a tymczasem for u:
SNL Single Ladies (Full Video) - YouTube

Alijenka zdrowka :) Do pupy z ta klima.

Aylin a jak Nuna sie w foteliku sprawowala? Zachwycona? A ty sie nie balas jechac (nie balas sie np, ze stracisz rownowage i lupniesz?)

Kasiek, alez ty masz zajawki na gotowanie. Jak masz jakies interesujace dietetyczne przepisiki na obiad to prosze o wklejenie w odpowiednim watku.

Mlody opanowal wchodzenie na kanapy (mamy wysokie) wiec oczy naokolo glowy. No i jeszcze z kanapy na parapet, na szczescie dolne okna sie nie otwieraja, a do gornych ma za wysoko.

Ostatnia edycja:
agaundpestka ja jestem trampkoholiczką: Kaporal VANDA - Tenisówki i Trampki - szary - Zalando.pl szybko wkładane, nie wiązane:)

mlodak super, że impreza udana!:)

iwon dokładnie agaundpestka wkleja takie rzeczy, że przez nią nie mogę spać, tylko rozmyślam w nocy jak tu kupić kolejny prezent:p dobrze, że roczek i dzień dziecka w podobny czasie, bo mam pretekst do podwójnych prezentów:p

aylin boję się takiego wątku z prezentami:D:D

josie super, że zdrówko jest! To pozostaje życzyć powodzenia w pakowaniu i udanego wypoczynku!!!:)

alijenka dobrze, że z małą lepiej! jeszcze niech tylko pogoda nam się poprawi!

niespodzianka jasne, w wolnej chwili powklejam:) normalnie nigdy nie gotowałam - teraz na wychowawczym jakoś mnie wzięło i zmusiła diet bezmleczna i bez jajeczna.

Ostatnia edycja:
Hej baby,

my też mieliśmy wczoraj udany dzień - całe trzy godziny spędziliśmy na dworze, byliśmy w naszym największym szczecińskim parku, a potem na lodach. Pogoda piękna, było super :)

A dzisiaj od rana boli mnie w lewej części tułowia, tak jakby serce albo nerwobóle :( Nie mogę wziąć głębszego oddechu...

Aga i jak tam wizyta w UP, po Twojej myśli? ;) Jeśli chodzi o pchacze, to mam podobne obawy - czy jest sens kupowac go teraz, kiedy młody lada chwila zacznie chodzić? Też zastanawiam się nad autem-pchaczem :confused:
Super, ze dzień miło spędziliście :) no i mam nadzieje, ze to tylko nerwoból jest.

ale pogoda do bani mam dość siedzenia w domu, drugi dzień leje i leje :-:)-:)-(, Aga mam nadzieję że nie spotka nas to nad morzem
Będzie ładnie, a jak nie to kalosze i kurtkę na deszcz mamy dla młodego :)

Aga jak tam UP - uwielbiam urzedy :/ A co do cv to mi sie tak przypomnialo, skoro nie szukasz pracy i pracowalas na czarno (wiec nie mozesz wpisac) to im mniej pozycji, tym lepiej :p Z minimalnym doswiadczeniem bedzie Cie ciezko gdzies do pracy wypchnac :p

Mlody opanowal wchodzenie na kanapy (mamy wysokie) wiec oczy naokolo glowy. No i jeszcze z kanapy na parapet, na szczescie dolne okna sie nie otwieraja, a do gornych ma za wysoko.
Oj z młodym nie zazdroszczę, bo moj też na wszystko się wspina, a jak nie daję rady to coś sobie podsunie :/

agaundpestka ja jestem trampkoholiczką: Kaporal VANDA - Tenisówki i Trampki - szary - Zalando.pl szybko wkładane, nie wiązane:)

iwon dokładnie agaundpestka wkleja takie rzeczy, że przez nią nie mogę spać, tylko rozmyślam w nocy jak tu kupić kolejny prezent:p dobrze, że roczek i dzień dziecka w podobny czasie, bo mam pretekst do podwójnych prezentów:p

aylin boję się takiego wątku z prezentami:D:D
To już Wam nie będę nic wklejac :rofl2: choć w mojej głowie tyle jeszcze tego jest :baffled:
A tenisówki super :)

Babcia poszła z młodym na spacer, a ja zamiast się wziąść szybko za robotę to musiałam do Was kuknąć :D
Dziś znowu nie rozpocznę pakowania, bo przyjezdza do mnie przyjaciółka na nocke i wieczorne pogaduszki przy soczku, bo ja karmiąca, a ona czerwcówka 2013 :)

A i proszę jeszcze tylko kto nie oddał dziś ostatni dzień:
http://konkurs.przyjacielenatury.pl/galeria,oddaj-glos,264,dziekujemy.html

Ostatnia edycja:
reklama
no a ja dla małej nie mam kaloszy :-:)-:)-(, zresztą jak będzie lało to ja nie wiem co będziemy robić :-:)-:)crazy::crazy:, muszę poszukać basenu krytego w Kołobrzegu :-D:-D:-D:-D

Do góry