reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Mlodak wpraszma się na torta!:-p daj znac jak skończysz:-D

Nic nie wkładam i nie ma takiej potrzeby. Piszesz, że główka mu leci, ale w pozycji leżącej??
nie, w półsiedzącej, chociaż w leżącej też takie pozy przyjmuje, że nie raz tą główkę krzywo trzyma :/ ale on się strasznie wierci jak śpi, w łóżeczku też , a nawet bardziej
ostatnio przechodnie zdziwione spojrzenia rzucali na wózek, a potem dojrzałam, że młodemu kapelusz calkiem na buzię zleciał:-D

reklama
Dzięki aylin za linki :) Właśnie zrobiłam kopiuj wklej i podaj dalej do M. Czekam na jego odzew ;)

zrobiłam pannicy racuchy bananowe, bo jabłek brak:D i co...szok - już drugiego gryzie. zrobiłam z jajkami przepiórczymi (3przepiórcze lub 1 kurze) i jej mlekiem mm:)
CIMG4460 (800x678).jpg

Załączniki

• CIMG4460 (800x678).jpg
    CIMG4460 (800x678).jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 35
Sto lat dla Nikoli i spoznione buziaki od ciotki :* muah

No i normalnie dzampreza na forum :) Roczek Szymka. Moc usciskow, buziakow, najpiekniejszych zabawek a przede wszystkim mooorza milosci (tego pewnie mu nie brakuje). Sto lat ode mnie i od Tomeczka.

Wszystkim chorowitkom zdrowka. Alez sie przypaletaly wirusiska.

nie, w półsiedzącej, chociaż w leżącej też takie pozy przyjmuje, że nie raz tą główkę krzywo trzyma :/ ale on się strasznie wierci jak śpi, w łóżeczku też , a nawet bardziej
ostatnio przechodnie zdziwione spojrzenia rzucali na wózek, a potem dojrzałam, że młodemu kapelusz calkiem na buzię zleciał:-D

czyli rozumiem, że wózek nie ma możliwości położenia na płasko. Spoko, to są tylko drzemki, najważniejsze żeby w nocy dzieć spał na płasko, a to że się wierci to normalka :-D moja w wózku nawet na płasko potrafi tak krzywo leżeć, że wygląda to komicznie.

ja szukałam tylko tego z żółtymi kółkami, bo mi się najbardziej podoba, ale widzę, że jest jakaś aukcja tego samego :-)

Mąż dziś jednak zostal w domu i pracuje zdalnie, a ja mam masakre, bo G ciągle ryczy, bo chce do niego...

a teraz :)
mala prosba do babeczek z wroclawia

czy ktoras Wroclawianka bylaby w stanie mi odebrac cos we wroclawiu i wyslac poczta ?? z ulicy kasztelanskiej na os sobieskiego
A to coś dużego, szczerze nie obiecuje, bo mam trochę latania przed wyjazdem, a tam musiałabym jecać dwoma jak nie trzema autobusami conajmniej godzinę.

wiecie, że ja nie pomyślałam o prezencie na roczek w ogóle? nas czeka niestety duż impreza przez te chrzciny (20 osób plus dzieci) więc robimy w kanjpie i tak nas to finansowo wykończy, że nie wiem czy na prezent starczy:-D ale coś pewnie wymyślę
a od gości prosimy kaskę, bo zbieramy na porządny fotelik samochodowy, ciuszków tez by się przydało, ale wolę sama kupić (wiem wiem jestem wstrętna ;-))
Aga my też jesteśmy na etpaie poszukiwań rowerów, bo nie mamy żadnego, ale w grę wchodzi chyba tylko uzywka albo rower MADE IN BIEDRONKA:-D

aga co tam wstawiłaś? bo mi w pracy dużo obrazków blokują i nie widzę :sorry2:

cały czas zapominam zapytać...
czy wkładacie dzieciom do wózka pod pelcy jakąś poduszkę czy kocyk? i co na to nasza forumowa specjalistka Muńka? :)
bo ja nie daję nna spacerze to nie raz mu tak główka leci i muszę go układać i nie wiem czy nie lepiej jakąś poduszkę mu tam wsadzić..ic (no zimą miał taki wkład polarowy, żeby mu było cieplej, ale on płaściutki jest) i nie wiem czy dobrze robię? jak zaśnie .
Ja tez jestem taka "wstrętna" bo wolę sama kupować no chyba, ze babcia kupuje, bo najczęściej kupuje to co mama upatrzy :D
W wózku też mamy tylko ten wkład i żadnych poduszeczek itp, a latem na czas spania będe podkładać pieluszkę i tyle.
Na rower używany poluję, ale ceny sa spore :(

A co do zdjęcia co Ty kochana taka ciekawska :p a serio to torcik dla Szymka :)

Aga a moze (skoro wszystko ma i pomyslu brak) rower dla mamy. Fotelik juz masz, wiec oboje bedziecie zadowoleni.:-)
Nie wiem czy rodzinka na ten pomysł by przystała i w końcu czy ja bym chciała w koncu to święto synusia. Zastanawiam się nad klockam duplo w końcu te maluchy rosną nam.

Aga bradzo mi się ta żyrafka podobała, ale cena :rolleyes2: powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My ją dostaliśmy, ale owiem Wam, ze w zeszłym roku one były w biedronce po jakieś 30-40zl

Myślę, że na pewno jest to przyczyną bóli i reszty dolegliwości. Obniżony krążek uciska prawdopodobnie na nerwy i stąd te objawy. Nic teraz nie poradzę szczególnego, bo na odległość nie jest to możliwe. Musi to zobaczyć i dokładnie ocenić lekarz, bo każda ingerencja aktywnością fizyczną bez zapoznania się z "obrazem" mogłaby się nieciekawie skończyć. Daj znać co powie lekarz i jeśli dam radę w jakiś sposób pomóc, to się postaram ;-)
Dzieki, 3.06ma wizytę to zobaczymy co dalej.
Ooo 14:00 u mne więc młego spotkania!!

Dziewczyny, a nie lepiej już zamiast pchaczy kupować właśnie wózki dla lalek lub autka odpychane z funkcja pchacza, bo te pchacze lada chwila pójda w odstawke.
DUŻY JEŹDZIK MAESTRO pchacz dla dzieci podnóżek*DS (3251386801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te tez fajnie wyglądają :)
TCV 2 w 1 JEŹDZIK Rowerek biegowy 5 kolorów RO0063 (3249006670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MsMickey Najlepsze życzonka!!

ja na sekunde.... juz jest nieaktualne kobitki Wroclawskie dziekuje za checi :) ale kobita robi problemy to wole nie bo bedzie pozniej jakas lipa wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
Dlaczego jak mi się cos podoba po zobaczeniu ceny musi mi się od razu przestać podobać :confused::no:
3264980919.jpg81TauhqWJvL._AA1500_.jpgaugust11017.jpgDSC_4469.jpgauto12.jpgVIL1013.jpeg.jpg

Załączniki

• 3264980919.jpg
    3264980919.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 81TauhqWJvL._AA1500_.jpg
    81TauhqWJvL._AA1500_.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 32
  • august11017.jpg
    august11017.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC_4469.jpg
    DSC_4469.jpg