reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga super te pchacze. Co do roweru to masz racje - to swieto Antosia, wiec prezent ma byc dla niego:-) tak glupio palnelam:sorry2: Klocki duplo - Adi dostal od babci na 1 urodzinki. Fajna sprawa.:tak:

Ja wlasnie zaczynam weekend, koncze prace.
Mam zamiar spedzic go na wsi na swiezym powietrzu, o ile pogoda pozwoli.
Slonecznego, udanego weekendu wam zycze. Cium

reklama
Aga ten czarny wózek bomba!!!!!!!!!!!!!!!!! ile trzeba za taką przyjemność zapłacić?:sorry2:

Andzia ja też zaraz zacznam weekend:tak: za jakieś 3 minuty:-D

SZYMEK
kartka-4.jpg

kurde coś się źle czuję, mam nadzieję że się nie rozchoruje przed samym wyjazdem :-(

nadrobię później bo idę obiad robić :-(

alijenka kupiłam zabezpieczenia baby secure i są rewelacyjne. najlepiej sprawdzą się na szafie przesuwnej:) a godzinę zastanawiałam się jak zamontować na mikrofalówkę (mam nisko w szafkach), więc nie ma szans, aby Polka otworzyła. zaś te na szafki takie mocne, że nie wyszarpie:p

andzia wkleiłam przepisy, jak będę miała czas to napisze więcej:)

agaundpestka pchacze-pojazdy super, a czarny jest odlotowy!

Pola wykąpała się w psa misce z wodą jak robiłam zupę (szafki zamknięte to trzeba było znaleźć inne zajęcie - wcześniej nie tykała:p). Mi głowa pęka i jeszcze przemokłam na spacerze (grzało i nagle ulewa:p). Kupiłam Polce trzy samochodziki, bo na spotkaniu Wrocławianek bardzo jej się spodobały:)

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane;) Choć nie piszę, często tu zaglądam i Was podczytuję;)
U nas dobrze, młoda rozrabia, bryka...;) Od jakichś dwóch tyg. wreszcie przesypiamy całe nocki, bez nocnego jedzonka;) I tak jakoś leci;) buziaki:*;)

aga jak nazywa się to co wkleiłaś...koniecznie napisz nazwę, bo bajeranckie!:) No też myślałam, że wyrwie, ale nawet ja nie mogłam oderwać jak krzywo przykleiłam i już tak zostało. jakby co to polecam te baby secure:)

Załączniki

• Pinolino-Bollerwagen-Jack-6722235.jpg
    Pinolino-Bollerwagen-Jack-6722235.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 34
  • 4500806.jpg
    4500806.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 40
  • 95781480-260x260-0-0_PinolinoPinolinoLauflernwagenAutoJonas.jpg
    95781480-260x260-0-0_PinolinoPinolinoLauflernwagenAutoJonas.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 33
Aga - powiem Ci,ze mysle,ze pchaczami smoby dzieciaki beda sie dlugo bawily,bo maja ten koszyk, w ktorym mozna przewozic rozne rzeczy. Cos czuje,ze Gabi czesto bedzie go odkrywala na nowo. A to co wkleilas jest fajowe,tylko ceny juz nie tak fajne :-)

Bylam w HRC,Gabi oczywiscie szczesliwa bo w centrum uwagi,chlopaki w niej zakochani :-) teraz jedziemy na dzialke.

Milego weekendu!!!

reklama
Do góry