agaundpestka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
antek ma takie dwa i owszem czasami z nimi chodzi, ale nie jest to ulubiona zabawka, bardziej woli chodzić trzymając sę boby cara.
Zobacz załącznik 561601Zobacz załącznik 561602
a najbardziej lubi zabierać dziewczynką wózki dla lalek i najlepiej mu się przy nich chodzi
Zobacz załącznik 561603
trzymajcie kciuki o 10tej mam spotkanie up idę z a dla odstraszenia :d
:-)minęła 9 i ja się poryczałam tuląc szymka do siebie. Nawet zaraz po cesarce tak nie mialam. Strasznie dziwnie się czuję. Chyba dopiero teraz dotarło do mnie że naprawdę jestem mamą......
HAhahaSto lat dla Nikoli !!!! uufff...zdążyłam
Witam niepisalam EThan postanowil wstawac 4.45 i miec jedna drzemke w dzien 30 minut. .reszta wiszenie na mojej nodze..ale to byl chyba skok rozwojowy bo nauczyl sie sam wchodzic do wozka..seryjne ja poszlam do lazienki zastawilam wozkiem kuchnie eychodze a on do niego wchodzi...pamietacie jak narzekalam ze musialam go zawijac zawsze do dnu i bardzo powoli sie rozwijal no to teraz dal popisbumiejetnosci..wstawilabym zdjecie ale nijak niemoge z telefonu moZe potem z kompa. A dzis juz wstal o 6.30 i wlasnie spi pierwsza drzemke.
Sto lat dla Szymka.
STo dla Nikolki.
a i wygralam w ozz lotto 2 razy trojke i raz czwórke 50 dol.
pozdrawiam
Aylin, Muńka, Aga dajcie proszę jakiego linka do tych pchaczy, które macie. Chcemy w końcu kupić młodemu, a z tego co widzę Wasze bąble są zadowolone :-) (a martynka o mały włos nawet podwójnie ;-))
czy wkładacie dzieciom do wózka pod pelcy jakąś poduszkę czy kocyk? i co na to nasza forumowa specjalistka Muńka?
bo ja nie daję nic (no zimą miał taki wkład polarowy, żeby mu było cieplej, ale on płaściutki jest) i nie wiem czy dobrze robię? jak zaśnie na spacerze to nie raz mu tak główka leci i muszę go układać i nie wiem czy nie lepiej jakąś poduszkę mu tam wsadzić...
Reszcie odpisze pozniej.
Munka mozesz dac jakas wskazówkę co dalej moja siostra odebrala wynik rtg, plecy ja strasznie bola jest na rzeciwbolowych i noge ciagnie juz, a to wynik(lekarza ma za tydzien): Obnizenie wysokosci krazka miedzy kregowego na poziomie L5-S1. Czy to moze byc przyczyna takiego bólu.
Trzymajcie kciuki o 10tej mam spotkanie UP idę z A dla odstraszenia