reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Antek ma takie dwa i owszem czasami z nimi chodzi, ale nie jest to ulubiona zabawka, bardziej woli chodzić trzymając sę boby cara.
2087361791.jpgchodzik-pchacz-fisher-price-1524d-2742594835.jpg
A najbardziej lubi zabierać dziewczynką wózki dla lalek i najlepiej mu się przy nich chodzi :)
DSC_0204.JPG

Trzymajcie kciuki o 10tej mam spotkanie UP idę z A dla odstraszenia :D

Załączniki

• 2087361791.jpg
    2087361791.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 31
  • chodzik-pchacz-fisher-price-1524d-2742594835.jpg
    chodzik-pchacz-fisher-price-1524d-2742594835.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_0204.JPG
    DSC_0204.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
antek ma takie dwa i owszem czasami z nimi chodzi, ale nie jest to ulubiona zabawka, bardziej woli chodzić trzymając sę boby cara.
Zobacz załącznik 561601Zobacz załącznik 561602
a najbardziej lubi zabierać dziewczynką wózki dla lalek i najlepiej mu się przy nich chodzi :)
Zobacz załącznik 561603

trzymajcie kciuki o 10tej mam spotkanie up idę z a dla odstraszenia :d

:-D &&&&&&&&&&&
minęła 9 i ja się poryczałam tuląc szymka do siebie. Nawet zaraz po cesarce tak nie mialam. Strasznie dziwnie się czuję. Chyba dopiero teraz dotarło do mnie że naprawdę jestem mamą......
:-)

Dzieciaczki chorowitki nasze forumowe jak sie dzisiaj czujecie????

Ostatnia edycja:
Andzia u nas to tez najbliższa rodzina minus ci co nie mogą przyjechać, tak by było pod 30-tkę ;)

Mlodak oj wcale ci się nie dziwię - u nas roczek za miesiąc dopiero, a mnie juz na wspominki bierze :)

Aga bradzo mi się ta żyrafka podobała, ale cena :rolleyes2: powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam u nas sloneczko niesmialo wychodzi zza chmurki :-p

A ja nie zdarzylam :zawstydzona/y: spoznione zyczonka dla Nikoli :-):tak:

i urodzinowe zyczonka dla Szymka :-):tak: I nie dziwie sie, ze sie poplakalas, bo to wielka chwila pierwszy rok za Toba po wszystkich przezyciach patrzych na ta kochana istotke i dociera do Coebie ze jest TWOJ!!! STO LAT!!!
_dzieci_tort_urodziny.jpg

Załączniki

• _dzieci_tort_urodziny.jpg
    _dzieci_tort_urodziny.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 18
100 lat dla Szymonka!!! Wow wow, roczek!!!

Pola nie dostała wczoraj na noc gorączki i dziś rano też 36,4C:) Ale dostała strasznego kataru:/ Jest dosłownie zaflegmiona:(

agaundpestka mam jedo czarno-czerwony i ten w spadku maclaren szaro-czerwony. też lubię takie połączenia:D

kasieńka ul. ksztelańska to ode mnie szmat drogi, całkowite odludzie. poza tym ja teraz siedzę z Polką na tyłku i się kurujemy:/ może inna Wrocławianka będzie miała bliżej...

zaza w zimie spała na rożku, a latem nie ma nic, ale zastanawiam się nad cieniuteńka poduszeczką pod główkę do wózka, bo faktycznie jak się spoci to przykleja się do tego materiału:/

Ostatnia edycja:
Mlodak wzajemnie wszystkiego najlepszego z okazji imienin:p:p:p
Ja tylko czytałam o roczku Szymona i mam gulę w gardle...;-)

Co tam jeszcze...

Piszę z pupy (Aga dla odmiany powiatowy up) czekam w kolejce do pośrednika. Co by mnie uświadomiła, że nie wyglądam na gotową do podjęcia pracy...

Co do wózka dla lalek to ja byłabym z Mickey oczywiście ;-)

Aga taki klasyczny wózek dla lalek jest super bo wyważony dobrze. Antek wie, co dobre:-)

Zdrowka dla chorowitkow :-):-):-):-)

Muńka udanego spotkania:-) Kup Gabi taką koszulkę z hard rock cafe w sklepie na miejscu:p

Widzę kolejną zabawkę grupową:-) wylicytowalam i wygralam:-) czekam na przesyłkę:-)

Do wózka zimą mam spiworek a teraz tylko kocyk na wierzch gdy G śpi lub gdy wieje. Wiatr, nie Gocha;-)

MsMickey dzięki ale troszkę przyspieszone te zyczonka. Ja w lipcu obchodze.
No i gratuluję wygrania aukcji.

Mój jubilat strzela pierwszą drzemkę a ja się biorę sa tort.

reklama
Witam niepisalam EThan postanowil wstawac 4.45 i miec jedna drzemke w dzien 30 minut. .reszta wiszenie na mojej nodze..ale to byl chyba skok rozwojowy bo nauczyl sie sam wchodzic do wozka..seryjne ja poszlam do lazienki zastawilam wozkiem kuchnie eychodze a on do niego wchodzi...pamietacie jak narzekalam ze musialam go zawijac zawsze do dnu i bardzo powoli sie rozwijal no to teraz dal popisbumiejetnosci..wstawilabym zdjecie ale nijak niemoge z telefonu moZe potem z kompa. A dzis juz wstal o 6.30 i wlasnie spi pierwsza drzemke.
Sto lat dla Szymka.
STo dla Nikolki.
a i wygralam w ozz lotto 2 razy trojke i raz czwórke 50 dol.
pozdrawiam

taaaaak pamiętam to zawijanie :-) jak widać pięknie sobie z tym poradził :-D;-)

Aylin, Muńka, Aga
dajcie proszę jakiego linka do tych pchaczy, które macie. Chcemy w końcu kupić młodemu, a z tego co widzę Wasze bąble są zadowolone :-) (a martynka o mały włos nawet podwójnie ;-))

Ja kupowałam na aukcji na allegro, tylko tam były dostępne, teraz widzę, że już nie ma. Jest yylko chyba jeszcze niebiesko-zielony. W ogóle jest problem z dostępem do tych pchaczy. Pisałam do firmy, ale nie odpowiedzieli.

A co do koloru wózka, to wiesz.... ja wiedziałam, że Ty mi będziesz doradzać czerwony :-p:-p

czy wkładacie dzieciom do wózka pod pelcy jakąś poduszkę czy kocyk? i co na to nasza forumowa specjalistka Muńka? :)
bo ja nie daję nic (no zimą miał taki wkład polarowy, żeby mu było cieplej, ale on płaściutki jest) i nie wiem czy dobrze robię? jak zaśnie na spacerze to nie raz mu tak główka leci i muszę go układać i nie wiem czy nie lepiej jakąś poduszkę mu tam wsadzić...

Nic nie wkładam i nie ma takiej potrzeby. Piszesz, że główka mu leci, ale w pozycji leżącej??

Reszcie odpisze pozniej.
Munka mozesz dac jakas wskazówkę co dalej moja siostra odebrala wynik rtg, plecy ja strasznie bola jest na rzeciwbolowych i noge ciagnie juz, a to wynik(lekarza ma za tydzien): Obnizenie wysokosci krazka miedzy kregowego na poziomie L5-S1. Czy to moze byc przyczyna takiego bólu.

Myślę, że na pewno jest to przyczyną bóli i reszty dolegliwości. Obniżony krążek uciska prawdopodobnie na nerwy i stąd te objawy. Nic teraz nie poradzę szczególnego, bo na odległość nie jest to możliwe. Musi to zobaczyć i dokładnie ocenić lekarz, bo każda ingerencja aktywnością fizyczną bez zapoznania się z "obrazem" mogłaby się nieciekawie skończyć. Daj znać co powie lekarz i jeśli dam radę w jakiś sposób pomóc, to się postaram ;-)

Trzymajcie kciuki o 10tej mam spotkanie UP idę z A dla odstraszenia :D

&&&&&&&&&

SZYMONKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI OD GABI I CIOCI IZY ;-)

Jadę z G na 14.00 do HRC :-)

MsMickey - ostatnio chciałam jej kupić!! kosztują 80 zł !!!

Kupiłam dziś ten namiot w LIDLU. Jest suuperowy! wielki, lekki, super się rozkłada i składa. Polecam!!

Ostatnia edycja:
Do góry