agaundpestka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale szok!!! współczuję małej no i Tobie...A więc tak wróciłam z Niuśką od lekarza bo ma straszeczny katar, osłuchowo ok, gardło ok ale za to idą jej nie dość że czwórki (częściowo już wyszły) to i trójki <szooooook>, czyli tak jakby 12 zębów na raz
tulę!!!ja tylko na sekundę, mam taki zapierdziel w robocie, że nie wiem jak się nazywam, aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! no i przy tym wszystkim nie mogę zostawać po godzinach nawet jakbym chciała, bo muszę dosłownie na akord, na czas, i szybko do domu...
a wieczorami dosłownie padam!
aga co tam wstawiłaś? bo mi w pracy dużo obrazków blokują i nie widzę
Chorowitki zdrówka i nie zarażajcie reszty!!!
My na wakacje jedziemy juz z niedzieli na poniedziałek o 2ej w nocy.
Mi się zawsze podobały wózki czerwone/ z czerwonym, a mamy trzy czarne ale jak się dostaje to się nie marudzi w sumie ostatnio nam proponowali czerwony, ale 4karoty nie chcemy.
Zazdroszczę Wam wycieczek rowerowych, bo co z tego, ze fotelik mam taki jak chciałam jak roweru nadal brak
Kurcze i mam dylemat z prezentem na roczek, pchacze dwa mamy, rowerek tez, autko odpychane też, tunel i namiot też, ode mnie dostanie prezent przyszłościowy drewniana kolejkę, a o od babci
alijenka - no ja tak póki co jestem bardziej za brązem :-)
Właśnie dostałam wiadomość, że jutro przyjeżdżają moje chłopaki z Wrocka (kumple ze studiów) na koncert King Diamond i chcą się spotkać, hehehe, jak zawsze w czas :-):-):-) Właśnie pakuje torby, bo jutro jadę po męża do pracy i jedziemy wypoczywać, no ale do tego czasu mam nadzieję, że uda mi się wyściskać tych szalonych panów, bo zawsze za nimi tęsknię. Także albo wpadną do mnie, albo spotkanie w Hard Rock Cafe - nooo tam jeszcze Gabi nie była
hhmmmm.....w sumie to była ale w brzuszku:-)
gratukuje postepow Ethanka i wygranej w lotto. Szczescie masz -, wiec graj, graj, moze sie z nami podzieliszWitam niepisalam EThan postanowil wstawac 4.45 i miec jedna drzemke w dzien 30 minut. .reszta wiszenie na mojej nodze..ale to byl chyba skok rozwojowy bo nauczyl sie sam wchodzic do wozka..seryjne ja poszlam do lazienki zastawilam wozkiem kuchnie eychodze a on do niego wchodzi...pamietacie jak narzekalam ze musialam go zawijac zawsze do dnu i bardzo powoli sie rozwijal no to teraz dal popisbumiejetnosci..wstawilabym zdjecie ale nijak niemoge z telefonu moZe potem z kompa. A dzis juz wstal o 6.30 i wlasnie spi pierwsza drzemke.
Sto lat dla Szymka.
STo dla Nikolki.
a i wygralam w ozz lotto 2 razy trojke i raz czwórke 50 dol.
pozdrawiam
Wstretna ? Nie poprostu wiesz czego twojemu dziecku potrzeba.witam
nocka jak zwykle koszmarna (iwon twoje pytanie jest w mojej głowie przepełnione sarkazemem )
wiecie, że ja nie pomyślałam o prezencie na roczek w ogóle? nas czeka niestety duż impreza przez te chrzciny (20 osób plus dzieci) więc robimy w kanjpie i tak nas to finansowo wykończy, że nie wiem czy na prezent starczy ale coś pewnie wymyślę
a od gości prosimy kaskę, bo zbieramy na porządny fotelik samochodowy, ciuszków tez by się przydało, ale wolę sama kupić (wiem wiem jestem wstrętna ;-))