reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka no ale co powiedzieli lekarze? Jaki dalszy plan działania? Bo przecież nie ma innej opcji, walczysz dalej i wygrasz..
chemia od wtorku
A u mnie źle :-(
Mam przerzuty :-(
Kasiulka przytulam. Wierzę że wszystko skończy się dobrze. Musisz być dobrej myśli.
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Kasiulka mocno trzymamy kciuki i nie daj się masz dla kogo żyć, masz dwie ukochane córeczki one Cię potrzebują. Wierze w Ciebie, uda się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
kasiulka dziewczyny już wszystko napisały, co najważniejsze i ja się przyłączam. Musi być dobrze, choć czeka Cię trudny etap. Ale wyjdziesz z tego silniejsza, niż kiedykolwiek. Tak jak aylin napisała, powiedz jeśli możemy jakoś pomóc.
kasiekz
Fanka BB :)
Kasiulka dużo, dużo, bardzo dużo siły!!! Informuj na bieżąco, na pewno wszystkie będziemy razem z tobą! No i trzeba być dobrej myśli...będzie dobrze, bo musi być i tyle!
dziękuję alijence, agaundpestce i Marcie (???-sklerozę mam) oraz przede wszystkim Nataszce, Antosiowi i Bartusiowi z Madzią za wspaniałe spotkanie! Cudownie patrzeć na dzieci w tym samym wieku! Dziewczyny jesteście SUPER!!!
dziękuję alijence, agaundpestce i Marcie (???-sklerozę mam) oraz przede wszystkim Nataszce, Antosiowi i Bartusiowi z Madzią za wspaniałe spotkanie! Cudownie patrzeć na dzieci w tym samym wieku! Dziewczyny jesteście SUPER!!!
Ostatnia edycja:
Kasienka_
Kasiulka bedzie dobrze i sie nie poddawaj ...
Mlodak moze jakis kolejny gosc w buzce ...
Iwon fajnie ze udalo Wam sie wyeliminowac karminia nocne a Julek uzywa smoka ??
Josie jak tam Jasiu ?? moze udaloby sie jakos spotkac ?
Sunshine juz zycze spokojnej podrozy bo jakos ostatnio sie zebrac nie moge do pisania
mlody zrobil pierwsza kupe chyba od miesiaca w pieluche ... zab juz sie prawe przebil ... i wrocil juz prawie moj kochany synus
niemniej ednak jego humorki mnie czasem przerazaja ... np ak czegos chce a nie dostaje drze sie (nie placze a po prostu krzyczy ze zlosci) tak ze az uszy wiedna i cycki opadaja ... ciekawe po kim to ma i czy mu przejdzie
odstawilam butle je sniadanie w zlobku tym samym bo przesunelismy tez je na 8 (wytrzymuje spokojnie) i wszystkie inne juz posilki tak jak dzieci inne ... a wieczorem dostaje lyzeczka
dostal mleko zwykle dzieki temu moze jesc wlasnie to co inne dzieci zlobkowe ... dzisiaj sprobowal mandarynki i truskawki ...
Mlodak moze jakis kolejny gosc w buzce ...
Iwon fajnie ze udalo Wam sie wyeliminowac karminia nocne a Julek uzywa smoka ??
Josie jak tam Jasiu ?? moze udaloby sie jakos spotkac ?
Sunshine juz zycze spokojnej podrozy bo jakos ostatnio sie zebrac nie moge do pisania
mlody zrobil pierwsza kupe chyba od miesiaca w pieluche ... zab juz sie prawe przebil ... i wrocil juz prawie moj kochany synus
niemniej ednak jego humorki mnie czasem przerazaja ... np ak czegos chce a nie dostaje drze sie (nie placze a po prostu krzyczy ze zlosci) tak ze az uszy wiedna i cycki opadaja ... ciekawe po kim to ma i czy mu przejdzie
odstawilam butle je sniadanie w zlobku tym samym bo przesunelismy tez je na 8 (wytrzymuje spokojnie) i wszystkie inne juz posilki tak jak dzieci inne ... a wieczorem dostaje lyzeczka
dostal mleko zwykle dzieki temu moze jesc wlasnie to co inne dzieci zlobkowe ... dzisiaj sprobowal mandarynki i truskawki ...
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Ten Berlin mnie prześladuje, w każdym serialu filmie jadą wszyscy do Berlina, a jawitam zza stanowiska pracy
dzis luzy bo 80 % współpracowników na wycieczke do Berlina pojechało.
Kasiulka powiem tylko, ze bedziemy modlić się za Ciebie. Musi być dobrze!!!A u mnie źle :-(
Mam przerzuty :-(
Dziewczyny dziękuję za super spotkano uważam, ze fajna z nas grupka
Kasiekz Edyta no i powiem Wam dziewczyny, ze z naszej Kasiekz niezła d... jest (oczywiście w bardzo pozytywnym znaczeniu tego słowa)
Załączniki
reklama
MsMickey
Kasiulka współczuję... nerwów, emocji i fizycznosci chemii. Sciskam i tulę. Mam nadzieję, ze wszystko się ułoży tyle jest historii ozdrowien w naprawdę skrajnych przypadkach. Jesteś w moich myślach&&&&&
Mlodak dzięki. Ten tel to galaxy 2 ma prawie dwa lata. Niedługo może na coś wymienię... ale chciałam Pe zostawić. On ma jakąś nokie z funkcją rysowania na glinianych tabliczkach jeszcze
Wrocławianki - fajnie, ze spotkanie się udało. Dzieciaczki wyglądają wspaniale :-):-):-):-):-)
Iwon wozior już w domku - dziś zaliczony pierwszy spacer:-) i wiecie co, w sklepie robi się mniejsze kroki;-) będę się musiała nauczyć z nim chodzic nie sadzic takich dlugasnych kroków ...
oprócz tego super - akurat padało, rozlozylam budę i nawet G nie miała skarpetek mokrych... bez rozkladania folii. I usnela w nim tak mocno, ze ok 30 min spala jeszcze w domu w nim... na siedzaco. Bo po to się kupuje parasolke z pozycją leżąca, żeby Dzieć się budził, gdy chciałabym ją wypróbować;-)
ok idę ją odłożyć do lozeczka... śpi obok mnie;-)
Mlodak dzięki. Ten tel to galaxy 2 ma prawie dwa lata. Niedługo może na coś wymienię... ale chciałam Pe zostawić. On ma jakąś nokie z funkcją rysowania na glinianych tabliczkach jeszcze
Wrocławianki - fajnie, ze spotkanie się udało. Dzieciaczki wyglądają wspaniale :-):-):-):-):-)
Iwon wozior już w domku - dziś zaliczony pierwszy spacer:-) i wiecie co, w sklepie robi się mniejsze kroki;-) będę się musiała nauczyć z nim chodzic nie sadzic takich dlugasnych kroków ...
oprócz tego super - akurat padało, rozlozylam budę i nawet G nie miała skarpetek mokrych... bez rozkladania folii. I usnela w nim tak mocno, ze ok 30 min spala jeszcze w domu w nim... na siedzaco. Bo po to się kupuje parasolke z pozycją leżąca, żeby Dzieć się budził, gdy chciałabym ją wypróbować;-)
ok idę ją odłożyć do lozeczka... śpi obok mnie;-)