reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Uwaga! Chwalę się!

Moja Zosienka zaczęła sama chodzić! :-) Do tej pory stawiała po 2-3 samodzielne kroczki, a dzisiaj "ruszyła z kopyta" ;-)

brafffooo!!!! :-)

Muńka to już wiadomo czemu się tak cieszysz że MsMickey kupiła wózek - nie będzie cię już ciągać po wawce :-p, a dobrze że już ta pokrzywka ustąpiła ja jednak chyba będę musiała się wybrać do lekarza bo moja ma znowu coś na policzkach z boku

hehe, cieszę się podwójnie, bo prawda jest taka, że ja też szukałam wózkowego ideału i ze swojej strony tego tematu też miałam dość :tak: a zawsze milej szaleć na sklepach w towarzystwie tak uroczych dziewczyn (tu poszedł podliz.... :-D )

andzia - nawet jak ktoś nie zauważy, to nie znaczy, że zapmniał :-) ja często myślę o dziewczynach, które widzę, że się nie udzielają przez jakiś czas i tak cały czas myślę, gdzie jest atinka??

reklama
Witajcie,

przede wszystkim Kasiulka trzymam mocno za Ciebie kciuki (jak każda z nas)!!! Nie poddawaj sie, walcz. Masz dla kogo, zreszta o tym na pewno wiesz ;-) Jesteśmy z Toba. Wiem, ze łatwo sie pisze ale nastawienie tez duzo daje, nie daj sie. Zycże duzo zdrowia.

Macku gratulacje dla Zosi :tak:

Kasiek, alijenka, aga, stokrotka jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania. Zdjecia rewelacyjne :-)

No i tyle nadrobilam :zawstydzona/y: Sorry, żyje juz wyjazdem do Polski. We wtorek popołudniu lecimy :tak:

Munka - Wiedzialam, ze Ty myslisz o nieobecnych:-):tak:;-)
Ja ostatnio myslalam o Dorocie (pewnie zapracowana)

Kasiek koncze bebilon ha ( a za dobrze nie jest) i bede probowac hippa.
Wogole to chyba przesadzam z produktami mlecznymi (czyt. maselko) bo policzki znowu robia sie szorstkie :zawstydzona/y:

kurde moja ma takie miejsca szorstkie pod bródką i na policzkach hmmmmmmmmmm nigdy żaden z lekarzy mi nie powiedział że to może być od mleka :-(, a może ona nie powinna jeść nabiału :-(

Alijenka u mnie jedyne objawy alergii to wlasnie szorstkie policzki ( no i pokrzywka przy bialku kurzym), na poczatku myslalam ,ze sobie podraznia skorke jak trze buzie. Niestety:-(

kurde moja ma takie miejsca szorstkie pod bródką i na policzkach hmmmmmmmmmm nigdy żaden z lekarzy mi nie powiedział że to może być od mleka :-(, a może ona nie powinna jeść nabiału :-(

mój chrześniak też jest na coś uczulony (chyba pomidory) i też ma szorstką skórę wtedy, ale tylko na nogach.

Hejo

Muńka wiedziałam, że to Ty mnie przywołasz do tablicy, ale jakoś nie umię się wbić tu do was. A poza tym dół:-(, mała maruda na całego, mąż całe dnie w pracy, a tu jeszcze starszaka trzeba przypilnować:sorry2:
No i ta pogoda- depresyjna
Sorki że marudzę
Pozdrawiam

reklama
Wiec wracając do urodzin - wybrałam prezenty dla dziecia:
smoby-pchacz-dla-dzieci-cotoons.jpg
Quick-Smart-Scuttle-Bug-Jezdzik-3-kolowy-rozowo-bialy_QUICK-SMART,images_zdjecia,8,FUNI09734_1.jpg

Załączniki

• smoby-pchacz-dla-dzieci-cotoons.jpg
    smoby-pchacz-dla-dzieci-cotoons.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 20
  • Quick-Smart-Scuttle-Bug-Jezdzik-3-kolowy-rozowo-bialy_QUICK-SMART,images_zdjecia,8,FUNI09734_1.jpg
    Quick-Smart-Scuttle-Bug-Jezdzik-3-kolowy-rozowo-bialy_QUICK-SMART,images_zdjecia,8,FUNI09734_1.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 21
Do góry